...но пък се поти .баси 

но...аз психически вече съм се настроила за тея работи. Старая се да я пазя, нооо...не винаги ми се получава, кофти ми е, нооо...нали така растяли децата 
И аз чакам, няма да е скоро, но и не бързам, просто ми е мерак да спре да бърше пода 
Бакалавъра ми е туризъм, но...и тва не ми е на душа...а бе...голяма драма...поне местоработата ми е горе долу приемлива 

добре че си ти да ми мислиш боба 
техните каквито са сухари,ще го побъркат 

, веднъж да я излъжем Сватята да ги прибере тез фусти у тях и ... "пей сърце" дет се вика 
искат да папат децата 
Аз затова вече си го водя с коланите и вкъщи и навън,вярно е че като се измори започва да виси на тях,ама го предпочитам пред евентално ходене в Пирогов.След месец-два ще го пусна пак самичък да си ходи,вече ще има повече практика
Даже преди 3-4 години пак ходих,защото имах ужасен сърбеж ,даже обвиних мъж ми ,че нещо срамно ми е предал
Първо бях в поликлиниката ама като ми казаха,че след 4 дни ще ми излязат изследванията веднага тръгнах към центъра,там ми ги изкарах веднага и се оказа,че съм алергична към спапун 
!
! Сега чакам и снимки!
!

Ама ти пък какво се връзваш на мъж ти... Те с техните идеи и представи могат да покорят света... на теория само.
Накрая излиза, че не го правят само защото не са пожелали. Пф. 

Взимай се в ръце и по-ведро! 
Сигурна съм, че ще успеете с Ники да си подредите нещата и да отидете във Варна! 
). 
). Стискам палци да се проявиш на място в странната ситуация, в която те поставят!
Колкото до Фръц и нейните момци - нямам думи просто!
Диди и Дината удариха джакпота!
Иначе всички дечица са страхотни.
А да знаете на връщане Диди колко ведра станааа. Полудя да се киска в градския транспорт - явно беше много доволна, че се отърва от стреса.

за всяка от вас, мами!Препоръчани теми