Кога измина се година - ФЕВРУАРЧЕТО ни първа тортичка ще има! (26)

• 22 988
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • До Балкана
Здравейте!
Честит празник на всичките ни именници днес! Да сте здрави, късметлии и много щастливи!
И аз не мисля да купувам триколка, ако някой ни подари - добре дошла!  Mr. Green
Кърмих до почти 10 месеца затова закръглих на 10 в анкетката!
Много ми се иска и аз редовно да пиша, но не ми се получава - бо е в криза някаква и хленчи безспирно по цяли дни и нощи. Поне си ви чета редовно и си ви мисля, нали ви обичам! Hug
Мисля да замеся една питка днес, по повод празника, за да не ни стигат болести!
А сега тичам на разходка, че времето е чудесно!

# 136
  • София
Момичета, много съм щастлива! Ясен се пусна и направи първите и крачки newsm68

# 137
  • София
ДД!  Hug Hug Нищо не съм чела, ама да се отчета, че вече съм тук - изморена, но щастлива.  Laughing

Честити рожденни дни на Жорко и Митко! Да са здрави и много щастливи деца!

# 138
Здравейте,

аз се позатрих, но ви попрочитам оттук, оттам, когато имам време...Няма с какво да се поФаля или за какво да се оплача, освен, че ми се искаше да идеме на РД на Миташки, нооо пак не ни огря  ooooh!

Честит рожден на Миташки! Да расте здраво и щастливо дете! (на меки, къси патерици, но от сърце  Confused )

За анкетата - кърмих до 6ти месец и нещата се скапаха...те още преди тва се бяха скапали, но аз отказвах да го проумея  Confused

И потенето сте нищили - Александра също доста се поти. Не през нощта, но през деня докато играе, но не съм се замисляла за рахит  Rolling Eyes Решила съм към март да идем на профилактичен при д-р Драганов, та до тогава отказвам да се вкарвам в каквото и да е филми  Naughty ...но пък се поти .баси  Tired

Lothlorien, честит рожден ден, много здраве и щастие...пак на леееки, къси патерички  Confused

Честит имен ден  и на всички празнуващи   bouquet

Танче, кофти е паднала Аля  Hug но...аз психически вече съм се настроила за тея работи. Старая се да я пазя, нооо...не винаги ми се получава, кофти ми е, нооо...нали така растяли децата  Confused
И честит ти фотоапарат  Peace

Честити ходещи краченца на всички Малечковци  Hug И аз чакам, няма да е скоро, но и не бързам, просто ми е мерак да спре да бърше пода  Crazy

За ученето, квалификацията и местоработата...Любезна , ако ти кажа, че и мен ми се захваща изучаването на нещо ново и различно  Embarassed Ама за тва дето съм си избрала и ми е мерак, май съм позакъсняла доста...правих магистратура по бизнесадминистрация, но..хич не ми е по сърце  ooooh! Бакалавъра ми е туризъм, но...и тва не ми е на душа...а бе...голяма драма...поне местоработата ми е горе долу приемлива  Whistling

100% пропускам поне 100 неща, но...пак ще попиша като се сетя  Blush

Докато се натуткам и вие...Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.  Crazy

# 139
Елиии, честити първи крачки на Ясенчо!  Hug

Пухо, твърде е вероятно ноктите на Пухчо да се окажат фатални за влакчето. То е като надуваем басейн. А за прясното мляко- въведох го ударно. Направо си й направих попарка, после и нишестено кремче, грис и кус-скус с мляко и така...

Благодаря ви за честитките, момичета! Пък за свекървата- аз не се ядосвам, знам, че на всеки може да се случи (както се е случвало и на мен), но малко преди падането говорихме колко ме е страх да не падне на терикота, че в кухнята не я оставям да ходи сама, че трябва един килим да сложим и след няколко минути тя оставила Аля баш в кухнята без да я държи. Просто много се уплаших, защото не беше падала назад по глава. Слава богу всичко е 6.  Wink

Да се похваля, че днес за пръв път Аленцето яде от детската кухня. Изяде си манджичката с кеф. Не че съм се съмнявала, де. Тя си яде всичко от масата дори с по-голям апетит, отколкото пюретата. За обяд яде чушки с млечен сос, но им надробих и една средичка от филийка хляб, че ми се стори малко редичко. Да ви питам, като ядете от ДК давате ли си през ден жълтък?  newsm78

За работата- мисля да си гледам бебка до 2 годинки, а после ще видим. Обичам си работата- фронт офис мениджър съм в един хотел на Златни пясъци вече 4-5 години, но сякаш ми се иска да си сменя работното място. Пък и няма да ми е удобно нито работното време (1 почивен ден, задължително делничен, от 8:30 до 17ч.), нито това, че е извън града. Пък и изобщо не знам до тогава дали ще сме се върнали във Варна, милото ще намери ли работа, аз ще намеря ли, квартира ще намерим ли, детската градина ще уредим ли... Бакалавърът ми е "Туризъм" и това ми е на сърце, магистратурата ми е "Корпоративни финанси", но не съм работила по специалността и май не ме влече толкова. В туризма и хотелиерството обаче знаете заплатите колко са мизерни, освен ако не си на висш управленски пост, та наистина не знам какво искам и какво ще стане.

# 140
Здравейте, момичета! Честит имен ден на Слънчи, на Антон на Руми и на всички останали именници! И ви благодаря за пожеланията за Миташки.
И специални благодарности и на всички, които дойдоха на Митковия РД, въпреки че клуба се намира на гъза на географията. Обаче си изкарахме много хубаво и най-важното - децата си поиграха доста. В последствие героите бяха уморени, моят заспа в 2 часа и още не е е събудил... Crazy

# 141
Слънчи, жива, здрава и щастлива  душичко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ДалчеееHeart Eyes
Ника, чакам подробен Учет  Crossing Arms
Неви   bouquet добре че си ти да ми мислиш боба  Heart Eyes
Ел, честити ви крачета  Laughing
Танче, много хубави снимки да напавиш на Алята
Днес си изкараФме страОтно на празника на Митко, а аз изплющях едно парче торта и там, и в Банкя  едно изостанало от тортата на сестра ми  Embarassed добре, че да се прекалява със сладкиши не е срамно, че щяФ да съм най-голямата мръсница  Thinking Rolling Eyes  Mr. Green
Докато спаха децата, тичах да търся Дъдарък  за един имен ден утре, койот няма да посетя защото ще водя едно закъсало приятелско дете на гинеколог Rolling Eyes Не знаеФ,че на мен се разчита, ма съм приятно изненадана,че ми се довери,  само дано не е бременно, че  #Crazy техните каквито са сухари,ще го побъркат Sad
Теди , напълно те разбирам  Wink
Уф, отивам да се трудя, че цял ден мотане трябва да се компенсира  Mr. Green
Фръц-ло, не чети!!!
Юхуу, бая сгодни тези пичове зетьовете,а Flutter  , веднъж да я излъжем Сватята да ги прибере тез фусти у тях и ... "пей сърце" дет се вика Laughing Laughing Laughing  А Дидитуууу ша я изпапаммм Crazy
Забравих някого, ама после Blush искат да папат децата

# 142
Танче, аз от както сме на кухня(тоест от края на шестия месец) не давам жълтък. Той всяка вечер си изяжда супата, която е застроена с яйце  и даже и в някои от десертите има яйца, така че докторката каза, че му стига.

# 143
Бръмби радвам се ,че добре сте изкарали...чак малко ме е яд ,че не можахме да дойдем. Peace
Танче и аз жълтък не давам отделно,в кухнята гледам слагат яйчен прах,а и всеки ден яде месо,та не вярвам желязо да му липсва.За падането на Алечка,много добре те разбирам.Явор също падна на плочките и даже му потече малко кръв от носа ,а уж миОто го гледаше...ама още колко има да падат  ooooh! Аз затова вече си го водя с коланите и вкъщи и навън,вярно е че като се измори започва да виси на тях,ама го предпочитам пред евентално ходене в Пирогов.След месец-два ще го пусна пак самичък да си ходи,вече ще има повече практика  Peace
Любезна майка ми едно време по повод гинекологията много хитро постъпи.Като бях на 14 години дойде един ден и ми връчи една визитка на Център по сексуално здраве ,който се подвизава в Майчин дом.Въпросния център работи абсолютно безплатно(без направления) и аз съм го посещавала баш в тинейджърса възраст,че даже и приятелки съм водила.Спестявах си срамните разговори с нея ,а все пак получавах необходимото лечение ,а отношението там е супер Peace  Даже преди 3-4 години пак ходих,защото имах ужасен сърбеж ,даже обвиних мъж ми ,че нещо срамно ми е предал  Joy Първо бях в поликлиниката ама като ми казаха,че след 4 дни ще ми излязат изследванията веднага тръгнах към центъра,там ми ги изкарах веднага и се оказа,че съм алергична към спапун Mr. Green

# 144
  • Варна
Честит Първи Рожден Ден на Миташки! Пожелавам му да е здрав, много щастив, да има прекрасно детство и много да слуша и радва мама и тати!

# 145
Да се разпиша бързичко и аз!
Честити празници на всички празнуващи и днес и тези които съм пропуснала , и за утре,че пак няма да мога да се доредя да пиша (като знам каква ще ми е програматаааа...)!!!Желая всичко най-хубаво!!!
Днес и аз изкарах чудесно ,наред с децата(не знам кой повече си игра,аз или дечорите,ама си тръгнах с червени бузи и изморена Laughing)Моя симпатяга се опита в колата да заспи,но не му позволих и после откара 4 часа сън.Беше в рая на партито-деца,кон,топки и гаджето.Какво му трябва на човек?! hahaha
Целувки и лека вечер!!!

# 146
Хелоу лейдийз  Hug!

Честит празник на всички именници днес, малки и големи - Слънчи, Антоан и останалите, за които се не сещам! Бъдете здрави и много щастливи! Късмет и много усмивки!

Честито на всички проходили и прохождащи дечица! Вчера пропуснах Ванчето, ама ще ме прощаваш! Ел, браво на Ясен!

Да ви кажа, много мило ми стана, че сте изкарали така Убаво на РД на Миташки! Все така да се събирате и да ни зареждате с позитивна енергия  Hug! Сега чакам и снимки!

Ника  wavey!

Таничка, жълтък слагам, когато се сетя, 3-4 пъти на десетина дни...

Оставям ви, че имам какво да правя  Mr. Green. Лека и спокойна нощ ви пожелавам!

# 147
  • София
Честит имен ден на всички Тони-та и специално на нашата Слънчи! Hug

На осмелилите се да правят самостоятелни крачки дечурлига - браво! Оттук нататък само напред!  smile3539

Неви, присъединявам се към Слънчи и идеята ѝ за писането на английски - аз също трябва спешно да влизам в час. Нивото ми в момента не знам какво е. Иначе по докИменти трябва да съм добре.  Blush

Пух, не съм въвела прясното мляко. Само съм давала отделни хапки от нещо, приготвено с мляко. Едва ли Сисето ще има проблеми. Само внимавай със захарта в нишестето.  Peace

Ваня, вярно е, абсолютно никакво време не остава за учене.  Tired Ама ти пък какво се връзваш на мъж ти... Те с техните идеи и представи могат да покорят света... на теория само.  Crazy Накрая излиза, че не го правят само защото не са пожелали. Пф.  Outta Joint

Ника, хайде като си починеш - тук на отчет!  Naughty

Теди, усещам, че ти е едно такова... никакво.  Crazy Взимай се в ръце и по-ведро!  Hug

Танче, браво на Алето за хапването! А сещаш ли се колко скоро беше времето, когато се оплакваше, че не иска дребното да яде почти нищо?  Crazy Сигурна съм, че ще успеете с Ники да си подредите нещата и да отидете във Варна!  Hug

Аз давам жълтък през ден (поне гледам да е през ден  Blush ).  Peace

Любезна, стискам палци с приятелското дете всичко да е наред. Малко е тъжно, че детето не може да сподели със собствените си родители (примерно с майка си), та се налага да се доверява на чужди хора (т.е. извън семейството). Сигурно не ѝ е лесно... (ама пък го има и " 'га си разтваряше краката беше лесно" моментът...  Thinking ). Стискам палци да се проявиш на място в странната ситуация, в която те поставят!  Hug Колкото до Фръц и нейните момци - нямам думи просто! Heart Eyes Диди и Дината удариха джакпота!  Crazy

Иначе и аз добре си изкарах на РД-то на Митето. Нещо, което не мога да кажа за Диди - голям стрес беше за нея.  Mr. Green Както блажено си спа, се събуди точно преди данданията с тортата и леко се ошашка. Поиграхме си кротко, погушкахме се, то не е лесно. Единствено ме е яд, че не си доизядох парчето торта.  Crossing Arms Иначе всички дечица са страхотни.  Heart Eyes А да знаете на връщане Диди колко ведра станааа. Полудя да се киска в градския транспорт - явно беше много доволна, че се отърва от стреса.  Mr. Green

Днес в галимацията и покрай кривото дете забравих да ви се похваля, че чукнах 10 000 дни.  Crazy Mr. Green По този повод направих страаааашни пилешки сърца на фурна и се почерпихме с мъжо с вино и любофф.  Heart Eyes Blush

Та това е от нас. Айде всички болни да се оправят, че ми писна от сополанковци!  Crazy

# 148
  • София
Не съм писала още в новата темичка, но си мисля за всички с хубави поводи през последните дни!

Честит рожден ден на Миташки! Само добрини да се случват на порасналото дете - вече малко мъжле на Бръмби! От споделеното от гостите на купона става ясно, че добре сте се повеселили за здравето на рожденика и че хубава торта сте яли... И това се говори не само в "Люлин", ами в цяла София. Mr. Green

Честит имен ден на Слънчи! Да е все така слънчева и името й да се произнася винаги с любов!  bouquet

Честито прохождане на Ясен на Ел Пи - далеч да стигне!

Танче, честита ви консумация от ДК! Златните са любимият ми курорт - миналата година три пъти отмарях на него с малкия ми тогава, сега поотраснал Мончо. Първия път даже беше само на три месеца... Твоят хотел близо ли е до "Иберо стар", в който отсядаме ние?

За анкетата - все още кърмя Мони, и то на поискване. Чак ми е чудно как, като тръгна на работа през август, ще минем само на вечерно-нощно-сутрешно цоцкане... Е, то ще стане - къде ще ходи да не става, но за сметка на дневните нощем ще е голяма компенсация - не случайно написах вечерно-нощно-сутрешно като една дума, защото трите му части вероятно ще преливат една в друга без прекъсване. Crazy

Hug за всяка от вас, мами!

# 149
  • София

Уф, тия зъби кога ще излизат...  smile3507

Общи условия

Активация на акаунт