Кога измина се година - ФЕВРУАРЧЕТО ни първа тортичка ще има! (26)

• 22 983
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Mики наистина без стъпенки не си е работа . Другия модел на чиполино-бъни ,не е ли със гумени гуми Simple Smile  Аз не съм го виждала на живо,но на снимката така ми изглежда Simple Smile

# 121
Честит рожден ден на малките Митко и Тео! Да растът здрави и силни деца и да имат едно прекрасно, пълно със щастливи мигове детство!
 Ние преди малко се върнахме от рожден ден на едно тукашно февруарче, случайно се намерихме в квартала с майка му  есента и съм доволна, че Климент ще си има приателче българче. Имаме още две февруарчета от австрийския форум, но те са ни много далече за по чести срещи, но за Рождения ден на Климент се надявам да се събере отбор юнаци Grinning
 Мии не се вкарвай във филми заради потенето Стоянчо от бебе до ден днешен ми се поти и върти през ноща, понякога и  се буди с рев ако прекалено се изпоти. И не е от претопляне, защото си спи все отвид ( и като бебе не понасяше чувалчета а спим в неотоплена стая.Бях се притеснила и аз като теб, но си е добре просто е студолюбив.
п.с. този пост го писах преди два часа, но не се е побликувал, той Климент счупи една орхидея и настана суматоха, от 5 години я чакахме да цъфне и заминаха и трите пъпки.

# 122
Здравейте дами   bouquet!

Обаждам се, че съм от "заченалите"  Mr. Green, пък и ми е жал за боба на Любезната ми сватя  Heart Eyes!

Бързам и да честитя хубавите поводи днес...

Бръм, да ти расте здрав, щастлив и безгрижен Миташки! Нека детството му бъде чисто и прекрасно, а вие да имате много поведи да се гордеете с него! Честит първи рожден ден!

Честит Рожден ден и на Тео! На него също му пожелавам здраве и щастие, както и детство изпълнено с игри и много усмивки!

Лотлориен, честит рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш, преди всичко жена - обичана, уважавана, красива... Бъди здрава, бъди щастлива, радвай се на всеки миг в живота!

Честито и на малките сладури, изпълващи последна, единадесета месечинка! Здрави, щастливи и засмени да са!

Тъй, който си трае известно време, после има много да наваксва... Чета ви мацки, ама докато дойде време за писане вечер и съм откъртила с лаптопа върху корема...Кога ли ще падне върху паркета и ще събуди домочадието... Та ще вметна само едно, две нещица...

По анкетата, отбелязах, че съм кърмила 9 месеца, но всъщност знаете, че Деа се отби напълно някъде около петия месец, във втория месец отказа да суче през деня, та се цедях след това, докато не ми писна тотално, малко след като Змейка навърши 9 месеца...

За докторантура, аспирантура, магистратура и... въобще за каквато и да е ...тура да иде реч, мен ме не бройте, не е за мен таз работа вече... Искам спокоен живот...Ама няма...

Обичам да работя в екип и с екип. Такъв, който е добре подбран, умерено голям, с добри взаимоотношения и работата да върви  Mr. Green. За щастие, имам късмета да работя в такъв и с такъв екип или поне се надявам като се върна все още да е така... Въпреки, че съм от темерутестите и не си хабя приказката за щяло и не щяло, сама не бих могла да работя...

За триколка се чудя дали въобще да купувам такова чудо... Ако ще прекарваме уикендите на село, там по неасфалтираните баири няма да ми е много от полза...

Таничка, много съжалявам за падането на Алечка,  важното е, ч е едобре мъничето  Hug Hug Hug

Сватя, не мога да ти помогна с добавката, ама давай му на Тиното, колкото иска, че голям да порасте, да има сили да носи Дейка на ръце  Mr. Green. ОстанА ли боб у ваЩа къща? С колата какво стана, оправихте ли я?

Мии, и аз като Ро смятам, че излишно се трвожиш. Деа също се поти по врата и главичката, пък как се върти не е истина....Целувки на малкия юнак, пък големия...сега ти започват май истинските грижи и майчини тревоги  Hug.

При нас нищо интересно... Всички са сАполиви, без мен и е много "забавно"... Както бях казала и преди, не ми остава време, защото съм се заела да си поприпомня малко английския, не че нещо ми влиза у тъпата тиква, ама съм решила, че трябва. Отделно вече започнах да чета и новите процедури, приети в работата, та вече ни приемам, ни предавам, а съм в самото начало...

За разлика от Константин, който беше стана доста самостоятелен след като се научи да се придвижва сам (както и Юхуу сподели), Деа е аПсолютна пиявичка... Вместо да допълзи до интересуващото я нещо, тя припълзява при мен, изправя се ;по краката ми и да я водя...Но, това е положението...
Искам малко сободно време - да ида на фризьор, на маникюр, на козметик, и още едно=две неща, ама ще стане на кукуво лято...

Пф, май за друго не се сещам...Освен да ви пожелая една спокойна нощ, особено на Мики и Слънчи, които все будуват и играят нощес  Hug... И нашите нощи са неспокойни напоследък, малкото диваче и то се опитва да будува, ама като я гушна при мен и се унася, но се будимного на често, незнам по колко пъти, но е поне 10...

# 123
  • Бургас
Добро утро ,момичета !

Димана от няколко дни се буди в 9,ама майка й е свикнала да става в 8 и я чакам да се събуди. Ще сложа едно кафе набързо и ще драсна някой друг ред:

Пиленце
,благодаря за рецептата!  Hug За триколката,още не съм я пробвала навън,ама е подарък,така че,каквато е такава.

Мики,видях го линк-а,но все забравям да ти пиша. То отпред борда я предпазва,но ми се искаше да има колани на раменцата, че се навежда надолу и хич не се държи в страни. Но все пак е малка според мен и трябва да изчакам още за ползването на триколката. Благодаря ти .  Hug
Ванче,честити краченца !  newsm18

Таньорче,наистина минава бързо времето. Ей го къде е 9.02.  Hug Честита придобивка на Алечка. И чакаме снимки с новия фотоапарат. Влакчето е сладко,ама и на мен ми се струват малко топките. Мисля си ,че лятото живот и здраве,може и на морето да идем с това надуваемото даже. Ако е оцеляло де.  Rolling Eyes

Christabrend, чакаме снимки на рожденника ! И по-често да пишеш.   Flutter

Хубав ден и успешна седмица !

# 124
  • София

Честит рожден ден на патерици на Лотлориен! Hug

Днес времето се очертава чудесно за разходки! Пожелавам на всички страхотен ден!  Hug

Пиленце, записах си рецептата и ще я пробвам тия дни.  Peace

Танче, не се тормози!  Hug Нищо ѝ няма на Алето и съм сигурна, че и на свекърва ти е доста кофти от случилото се. А това, че е посегнала да я гушне според мен и при нея е било първосигнално и пак с най-добри  чувства, а не да те подразни! Дишай дълбоко, още съвсем малко и ще сте си пак сами!  Hug Честит фотоапарат! Със здраве да си го ползвате!  Flutter

Ваня, честито на малкия майстор!  Hug

Мии, Диди също доста си поти главичката, но не съм се запритеснила.  Crazy

Неви, да влизаш бързо в час с процедури и език и да се връщаш тук да пишеш.  Peace И Диди се опитва да будува по нощите, но бързо я тръшвам. Ноооо и насън настава едно въртене, обръщане, пъшкане...  Crazy

Успех в купуването на триколки! Аз да ви кажа, че в нашия район много се тачат. Но ние няма да купуваме.  Peace

п.с. Съни, аз докато публикувам и ти си почерпила с кафе, но няма лошо - ще се изпие!  Hug

# 125
Добро утро и успешна седмица, момичета.

Благодаря за кафето, пия си го с кеф.

Деси  smile3525

Ние бяхме на гости на дядото няколко дена и тъй като Йони категорично отказва да спи в легло, което не е нейното и аз не спах  Mr. Green

Сега ще ви изчета, за да наваксам.

# 126
  • гр.София
С малко закъснение:
Честит Рожден ден и на Тео да е здраво и щастливо детенце.
Бръм, честит празник.Да е здрав и щастлив Миташки! Само поводи за гордост да имате.
А сега:
 newsm79 wash hang
Приятен ден на всички.

# 127
  • София
Добро утро мили дами!   bouquet

Честит рожден ден на патерици на Лотлориен! Да си жива и здрава и много щастлива!   bouquet
Честито на патерица на нашия зетко Йони последната месечинка! Рали, да е жив и здрав, много да ви радва и много поводи за гордост да имате с него!  Heart Eyes
Да взема да ви почерпя и аз, че днес е Антоновден и аз съм именничка  Mr. Green

Честито и на Антоан на Аморе - да ти е жив и здрав, Аморе, много хубави емоции и покрай него и покрай малката Катрин да имаш!  Hug
Честито и на всички именници!   bouquet Антон, Антония, Антоанета, Дончо, Донка, Андон
Тъй, сега ще взема да се откажа по наболелите въпроси форОмски.
За анкетата - кърмя Калина, активно при това, сякаш новородено имам, а не бебе на почти 1 годинка. За отбиване - към момента не мога да си позволя този лукс, макар че имам вопиюща нужда от зверска диета с много спорт, че... тоз уикенд в Мола на Стамболийски ми дадоха път в тоалетната  ooooh! Мани, то това моето не е за приказка. Е, макар и да не съм бременна се възползвах, но щом ме вземат за бременна значи положението е излязло извън контрол  ooooh! И се сетих за лафа на Ники - че ако отиде за тонове няма да я върнат, май май отдавна съм в тази категория  ooooh! ooooh!
За докторантура, аспирантура, след дипломна квалификация, магистратура - нещо желанията ми се поизпариха ... май съм взела да остарявам  Confused
И аз като Неви обичам да има с кого да си приказвам, обичам около мен да има хора. Но след 7 години търговски стаж, не искам да чувам за никакви клиенти  Mr. Green Ако взема да ви разкавам бисери ще излезе роман, но с такива невероятни шемети съм се сблъсквала, че още ми държи влага 5 години след прекратяването на тази дейност  Mr. Green
Таничка, не се ядосвай на свекърва си. Не за първи път пиша, но най-страшните падания на кака Софи са били като я гледат поне 3-4 възрастни. Много има да пада, но майчино сърце...  Hug Радвам се, че нищо й няма  Hug Hug Hug
Айде, бройте и Калина към активно потящите се, при положение, че спи само по боди и долнище. Нямам ни най-малки съмнения за рахит, все си мисля, че ако имаше изменения Алексиев щеше да ги види и да каже. Но има нещо друго - около годинката, започва терморегулацията да им се намества в релси и тогава някой дечица много се потят. Софи също се потеше и то до положение, че нощем сменях калъфка на възглавничка или пелената. В тази връзка Мии - нямаш според мен никакви поводи за притеснение, още повече, че Преслав ходи  Hug А колкото до кандидат сгаджосания ти младеж - радвай му се! Това са прекрасни емоции, на 14 сякаш си му е време. Ти няма да харесаш нито една избранница, но важното е той да е щастлив  Mr. Green Hug
Неви, оправяйте сАпола. При нас се влачи близо месец, пу пу от 2 дена е по-добре положението.  При нас много подобри положението Бейби вак-а за прахосмукачка, ейй тоз дето го е измислил това паметник искам да му изгигна  Mr. Green
Иии, Ванче - майстор ще си имате вкъщи, много е полезно  Hug Да ти е жив и здрав!  Hug
Неви, сега се сетих. Не знам дали ще ти е полезно, но ако искаш и имаш време, пиши си на английски с някого, много е полезно. За целта най-добра работа биха ти свършили Мяу и Коте, но предвид колко са заети, някак не е добра идея. Моят английски далеч не е перфектен, но съм склонна да опитаме ако искаш  Hug Та  ако решиш да опитаме - пиши на лични да ти изпратя Скайп или ай си кю.  bowuu

Ами със сигурност изпускам нещо. Само искам да призова Мяу и Ники да се обадят, че много липсват  Hug  bouquet
Хубав ден ви желая и успешна седмица!   bouquet

# 128
ДД
хубав ден на всички и успешна седмица
Честит имен ден на всички именници
днес се очертава хубаво време ,затова ще се приготвям за разходка
чао

# 129
Честит празник на всички именници!Слънчи,да си жива и здрава!Много лични и професионални успехи ти желая!  bouquet
Честит първи рожден ден на Митаче и на Тео!Да са живи и здрави и много весели игри им желая!
Лотлориен честит рожден ден!   bouquet
Съни страхотна е Диманка-как бърбори само Heart Eyes А аз си мислех,че Сиската ми е бърборана Grinning
Слънчи и аз се нареждам за тонове LaughingКорема ми е като в 6-я месец и няма никакво намерение да се прибира Crazy
Таничка гушкам ви и двечките с Алето!Представям си какво ти е-преди няколко дни мъжа ми както държеше Сияна и тя се извъртяла и паднала,добре,че имаше късмет и падна в кошарата на меко.Аз бях в банята и както бях насапуниса излязох да видя какво става.Сияна след 10-тина минути беше забравила,но миото рева като малко дете,чудех се кой от двамата да успокоявам.
Да ти е честит фотоапарата-много хубави снимки да си правите!да е честито и влакчето на Алето!Я кажи,понеже и на мен ми харесват,но се чудя дали ноктите на Пухчо няма да го спукат лесно newsm78
На анкетата гласувах,че още кърмя(само вечер обаче).Тенденцията е до годинката и да спираме.
Я кажете как въведохте прясното мляко и правите ли крем нишестета? newsm78

# 130
Благодаря Ви приятели, за хубавите пожелания! newsm51 newsm51
Честит имен ден на Слънчи и на всички, които носят това хубаво име! Hug
Ние все още се кърмим сутрин и вечер.
Неви, как го сътвори тоз ферман, объркала си професията, скри ми шапката, оправяйте бързо сопола. Hug
Танче, за съжаление се случват  и падания, как иначе ще стареем и белеем и при теб може да се случи, по-спокойно. Радвам се че Алето е добре Hug
Юхуу, Съни, благодаря за кафетата, от 5,00 съм будна и имам нужда.
Ванче, честити ходещи крачета, а на Йони месечинка.
Моите гарджета и двета са със сополи. Малката в комбинация със зъби е страшна.....и сега реве отивам ....
Хубава седмица Hug Hug Hug

# 131
Честит имен ден на всички именници в темата и специално на Слънчезарка, Антон на Руми и Антоан на Amore!   bouquet Да са ви живи хубавите именца и да ви носят много здраве, радост, късмет и парички!  Hug

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 15:49 от Таньорчето

# 132
  • София
Здравейте, мамчета

Честит рожден ден Миташки на патерици. Да е жив, здрав и мноооого щастлив!

Честит имен ден на Слънчи! Живо и здраво да ти е името!

Честит имен ден на Антон и на всички именници. Живи и здрави да сте!

Танче, съжалявам за падането на Алечка Hug Честит фотоапарат, още повече снимки да правиш на Синеочка за да и се радваме!

На мен за тонове ми е рано Mr. Green, но преди месец като ходих да ми снимат крака, лекаря, който ми гледаше снимките ме предупреди да се пазя повече, предвид състоянието ми Crazy Аз му казах, че не съм бременна а скоро съм родила Rolling Eyes

Ох, голямо чудене с тази триколка. Никога не съм се чудила толкова за покупка ooooh! В крайна сметка реших, че ще взема качествена триколка на Kettler, но след няколко месеца, като и дойде времето за каране и като махнем голямата количка,че няма място. Проблема с степенките ще го реши дядо му, че той се занимава с такива неща и каза, че много лесно ще му сложи. Сега се чудя какво да му взема за самия ден newsm78 Кола за яздене мъжа ми категорично отказва защото била глупава.

И на мен работата ми е болна тема. И даже не ми се говори, че моето положение е сложно.

Я, май свеки има имен ден като се замисля Thinking

Абе, къде е Ника????

Лек ден от мен Hug

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 12:55 от el_P

# 133
Честит имен ден на всички празнуващи и от мен!

Гледам за магистратури си говорите  - Момичета, не се лъжете, време за учене не остава. Аз се подлъгах по моя мъж и сега ми иде да се фърла. Той ме убеждаваше - "Ти ще си свободна една година, докато си по майчинство, няма какво да правиш по цял ден, вземи запиши още една магистратура, ама друга специалност  и т.н." И сега сесията наближава, време за учене не остава, ами на всичкото отгоре ме одобриха от Бюрото по труда по програма"АЗ мога" за безплатен курс по английски. Курса добре го плащат с Европейски пари, ама сега като започна на 10.02 ,курсът продължава 9 месеца и се ходи два пъти седмично по 4 часа. А кажете ми с тези две деца, магистратура и английски дали ще имам вече време за форума....
Ама нещата ще се оправят все някак си!!!

# 134
  • София
Ванче, като те чета.. с много дини си се нагърбила под една мищница  Laughing
Не знам каква ти е магистратурата, но искам да ти напомня, че не е нужно много да се гърбиш, рядко някой гледа какъв ти е успеха от следването, а изпит е достатъчно да се вземе с 3  Wink
Виж, за английския според мен е хубаво да се понапънеш малко, дори и с цената на малко лишения от форОм. Тежко е, знам, жертва голяма е, спор няма, но ще ти е от полза  Hug

Благодаря на всички ви за честитиките, много сте мили  Hug   bouquet
Аз забравих да се похваля, че Калинкина от вчера се пуска за крачка -две към мама. Според мен е далече от прохождане, защото я е много страх  Laughing , но момента на отпускането й определено наближава  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт