Кога измина се година - ФЕВРУАРЧЕТО ни първа тортичка ще има! (26)

• 22 962
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • offshore & overseas
Честити рождени дни на днешните щастливи рожденници!

Теди, Юхуу, що така, бре, мацета?!?! Я слезте малко сред простосмъртните! Naughty

Далче, сори за тежката нощ, на мен в такива само циците ми помагат, добре че ги имам, да са ми живи и здрави! Mr. Green

Снощи щях да споделя и забравих, че и Люс така ми хъхреше и най-вероятно случаят е същият -- не са гърдичките, а един вид задна хрема, а гъргоренето е от факта, че секретите от носа се събират някъде в дъното на гърлото, и ни назад, ни напред, защото бебчовците не могат да ги преглътнат, не могат да ги отхрачат, не могат и да ги издухат...

Изчезвам, че мойто малкОто днес е криво за 200.

П.П. Айдеее, и аз станАх фАн на тоя „редък идиот Диби” Wink

П.П.2 Ето ви за закуска една Людмила по пижаНа

П.П.3 Любезни ми адашо, немой да ми отмъкваш сватята, че... ненам дъл мъ разбираш! (тука договори са подписани и бъдещето на младите е скрепено със златен печат)

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 11:02 от Мяуче

# 631
ДОБРО УТРО
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДИМАНА,БОРЯНА,ДЕА,ЙОАНА И КЛИМЕНТ,НЕКА ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ РОДИТЕЛИТЕ СИ  bouquet newsm38 newsm59  bigdance2
хайде и ние при задните хреми,нищо друго и няма само сополи и лиги,май ще е от зъбите

# 632
Мяу и на Явор носа му хъркоти иначе нищо му няма.Аз от всичи видове симптми намразих най-много сАполите Crossing Arms  И миналото боледуване 10 дни ги борихме.Тя моята педи все ми казва,че хрема не се леква имало си брой дни в които минава,а капките били само за облекчаване

# 633
  • offshore & overseas
Мики, и аз така мисля... и действам -- като твойто педи. Crazy

Всъщност, понастоящем Калина е в сериозна конкуренция с баща си. Хърка като параход, добре че не надува свирката поне. Иначе нищо ѝ няма, само тая пуста задна хрема. Опитвам с инхалации, но повече от 2/ден не правим, та няма как рязко да се подобри.

# 634
Добър ден, момичета!

Честит рожден ден на малчовците, изпълващи днес годинката!!! Да са  здрави, щастливи и с много късмет!  Hug
А за мамите им   bouquet  Hug

Понякога, не мисля още да се отбиваме!  Rolling Eyes Тя си ме търси, биберон не смуче и гърдите ми са единствената й утеха в някои случаи... Другия ми довод е, че до края на този вирусен сезон искам да я кърмя, заради антителата в кърмата!!! Пък после ще видим, ако ми се е наситила ще я отбия...  Peace

# 635
  • offshore & overseas
Пина, според мен Яна се шегува за отбиването, поне така ми се стори Wink

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 11:28 от Мяуче

# 636
ДУ!

Честито на Всички прекрасни едногодишни дечица  Hug ! И тези навършващи годинка днес, и теи от предните дни, които не съм поздравила  Heart Eyes ! Да са много здрави и много щастливи деца !

Снощи мислех да пиша, но Ника и Мяу така ме разсмяха , че от цвилене не успях ...Просто цветно си представих спалнята на младите  Laughing !

Привет на Новодошлите дами  wavey !

Със Стас бяхме на консулт, точно 10кг (+700гр) и 80см( +3см) !

# 637
  • София
Диди май е по-добре. Поне няма температура. Нооо лигите и сополите са страшна работа - дави се и повръща почти постоянно (по съвсем малко и предимно лиги и сополи), не може и да яде като хората.  Tired При положение, че са чисти секретите, предпочитам да промивам с физиологичен разтвор и когато трябва да чистя с помпата, отколкото да давам Олинт (това аз го ползвам иначе). И съответно съм в страшна драма, щото постоянно бърша сополи, лиги и повръщано, които пък нямат изчистване.  Crazy Диди се буди на всеки 30-40 минути с рев, щото и на нея ѝ е странно такова. Бе както вика Мяучето, да са ми живи и здрави циците в тоя момент.  Mr. Green

Е кажете ми как да имам желание да чета и пиша като не съм спала от няколко дни и душата ми е в сополи вече.  Crazy

# 638
Честит първи рожден ден на Диманка,Климент,Деа,Йоана,Боряна!Да са живи и здрави!

# 639
  • offshore & overseas
Юхууу, оДврат! И у нас беше същата драма преди седмица. Само дето Люс не можеше и да повърне (проклетите храчки) кат хората (кака ѝ успя веднъж, ама баш както си требе, върху мене Mr. Green).

Аз само пръсках Стери*** веднъж-дваж дневно, да ме ожали човек. Някак си бях Фнушила, че ще мине...

П.П. Крайно време е да се оттегля за деня.

П.П.1 Стискайте палци за утре! Crazy

# 640
  • София
Стар Голям юнак е Стас Браво!
Ника и Мяу са големи скици на работа ще ме вземат за луда за връзване, 4ак ми стана неудобно, 4е се хиля така! rotfImbo rotfImao

За млякото, според мен децата е хубаво да пият мляко. Пие си по 2-3 пъти по 240мл на ядене. През ноща не яде. От 10 до 7 сутринта.
Спомням си Мяу беше казала, 4е няма такова нещо АБКМ, но е факт, 4е Марти се обрива за 2 4аса след като яде кисело мляко Sad Ина4е аз не съм се запритеснила, ще му мине. Той с яйцата има по голям проблем. Яде диети4на кухня и така.

Дано Бо се оправи и да не го хваща грипа  Praynig Че е много лошо. Мъжа ми е настинал и се надявам Марти да не прихване, 4е има рожден ден скоро и искам да празнува!

Забравих какво още исках да кажа.. ще пиша пак  ooooh!

Сетих се за сополите, аз правех промивки със Дисни мар и му минаха за 4-5 дни, но беше кошмар, не се спеше от рев. Даже Милен грабваше Мартин да го спасява от мен да не му промивам носа, 4е съм го мъ4ила  Joy Joy, а то детето, не можеше да диша!

Редакция:

Пухи Може да има непоносимост към метала, от който е обицата! Ина4е няма нищо страшно, сложи й пак медицинските и мажи с нещо с йод или гентамицин по млако и ще мине, може и промивки със дестилирана вода, поне аз така правя на себе си, когато ми се слу4и Hug

# 641
  • York
Честита първа годинка на всички рожденници! Пожелавам им щастливо детство!  newsm59

Пина, разбира се, че се шегувам. Самата аз продължавам да кърмя и още съм далеч от психологичната ми граница за възраст за кърмене. Дори участвам и в обучение за доброволен консултант по кърменето  Peace

Ника, Мяу newsm09 smile3532

Хайде всички болести вън от темата! От утре само здрави и усмихнати деца и позитивни майки!   bouquet

Моят дъщерюн съвсем скоро ще прохожда май  Rolling Eyes

# 642
  • София

Честит първи рожден ден н Диманка, Деа, Йоана, Боряна и Климент! Пожелавам им да са здрави и усмихнати!

# 643
Честит първи ожден ден на Димана, Боряна, Деа, Климент и Йоана! Здраво, весело и безгрижно детство им желая! Същото се отнася и за сладунчо Тони на Руми, който празнува последната си месечинка днес!  newsm59

# 644

Честит рожден ден на Диманка на Sunny sky, Боряна на by the sea, Деа на Елидам, Йоана на Benni и Климент на Rorоana! Бъдете здрави мили дечица, пожелавам ви щастливо детство и много красиви моменти на вас и вашите семейства!

Общи условия

Активация на акаунт