Кога измина се година - ФЕВРУАРЧЕТО ни първа тортичка ще има! (26)

• 22 947
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
# 46
ДД!
Съни виж това ,може би ще ти свърши рабоота за триколката
http://www.sportdepot.bg/products/velosipedi-skuteri-roleri-skei … 1-predpazen-kolan
Юхуу хич не му се кахаря на манекена вече,на консултацията сестрата ми вика ,че бил 400 гр забележете под минимума за този ръст,а докторката ми вика "ми тя и майка му е 4 кг под минимума ама нищо и няма"  Joy
Слънчи да не ме чуе дявола само,че той от скоро яде Praynig Преди това голям зор виждах.
Пък за двигателните умения,наистина при всички са различни,Явор например късно започна да си вдига главата,късно започна да се обраща,седна сам на 9 месеца ,пък ей го на 10 и полвина проходи  Peace
Иначе и тази нощ не спахме...ама гледам всичи са така май. Whistling
На сестра ми малката е с вирус,само Т има ,чака да видя дали и при Явор ще им включване  Tired

# 47
  • София
Любезна, да е жива и здрава сестричката ти!

Мики, браво на докторката, заковала е сестрата!  Peace Вярно, че децата са различни. На мен и педиатъра, и майка ми ми бучаха едва ли не, че Диди не може да си надига кратуната (ама то голяма глава, да не е лесно  Crazy ). А периода между самостоятелното сядане до изправянето беше няма и 2 седмици. Вече над 2 месеца е почти нон стоп изправена и си пристъпва, подпряна за нещо, но я е шубе да се пусне, тя е мноооого внимателна и не предприема рискове. Баща ѝ ѝ угажда да я разхожда, аз много рядко. Когато проходи - тогава.  Peace Аз малко самоинициативно не я заведох на консултация (трябваше края на декември или съвсем в началото на януари), та ми е интересно сега за 2 месеца колко ще е пораснала.  Thinking

Бобиш, как е Коки?  Heart Eyes

# 48
Юхуу хич не му се кахаря на манекена вече,на консултацията сестрата ми вика ,че бил 400 гр забележете под минимума за този ръст,а докторката ми вика "ми тя и майка му е 4 кг под минимума ама нищо и няма"  Joy
 hahaha hahaha hahaha  Сестрата гледаше ли тъпо след това "нахранване"  Joy
Аз и вчера казах, дно му няма нищо на Явор Hug
Пухи, абе за няколко часа със сигурност не става, но предполагам, че до магазина или за кратко е удобно, пък и е забавление за детето Thinking
Бобиш , вие с Понякога , да не сте се наговорили бре  Crossing Arms стига сте правили вятър, дайте Учет тука, какви ги вършат вашите деца  Crossing Arms
 Hug

# 49
  • София
Тука всеки се оплаква, че нямал време и затуй не пише. Аз пък, в момента, в който пуснах Диди на пода, буквално се родих. Преди това тя искаше нон стоп да ми е в ръцете, да я занимавам с нещо, да ѝ намирам забавления. Обаче сега си щъка и аз да видя малко кяр от маломерно жилище - където и да щъка Диди, все ми е пред очите.  Crazy Mr. Green

# 50
А много се смяхме на този разговор дружно  Joy
ето малко снимки на Явор в 11 м.
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-11-meseca.562978
нещо неще да ми запише заглавието към снимките  newsm78

# 51
  • София
Любезна, да ти е жива и здрава сестричката!   bouquet
Пухи, излезе ми име на болна на темата калинки  Mr. Green Не че не е вярно  hahaha Избрала съм 3 торти за рождения ден на Калинка и всичките съдържат поне по 1 калинка  Mr. Green
Мики, то добре, че и ти си поднормена, та да го свържат нЕкак си, ами аз - 30-40 кила над нормата, миОто и то...  Joy Дано да не ви закачи тоз вирус  Praynig
Бобиш, Понякога пишете как сте  Hug
За колелото - никой няма да се изморява. Така или иначе е въпрос на месец - два всички дечица да минат на 1 сън, като личния ми опит показва, че е по-добре детенце да си спинка вкъщи, че спинкат по-спокойно. (поне и Софи и Калина потвърждават правилото), та в тази връзка колелото си е ОК. А количката така или иначе си я има - ако се налага да спи докато сте навън, точно този ден може да излезете с количката, напеример  Peace Но с количка по-лесно се преодоляват бордюри, разместени плочки и прочее БГ реалности Simple Smile

# 52
  • София
Ехе, аз докато се включа, вие колко сте изписали....

Xcat, мерси за темичката!  bouquet

Любезна, да ти е жива и здрава сестричката!  bouquet

Сега се връщам да чета назад

# 53
Здравейте  Heart Eyes

РД ще празнуваме вкъщи - следобяд с приятели с дечица, а вечерта с бабите и дядовците  Wink.
Следващите рождени дни, когато вече ще е по-голям ще е в клуб най-вероятно, за да е пълноценна забавата. Апартаментът ни не е голям, но хола ни е широк и място за игра има, колкото щеш  Grinning.

Аз позачезнах за седмица, защото имаме разни проблеми за разрешаване и не ми беше никак до форума. Надявам се всичко да влезе скоро в релси...

Йони го разхождам по цял ден в апартамента. Иска да ходи, но се хваща с двете ръце за пръстите ми. Предпазлив е и той като Диди на Юхуу и рискове не предприема. Аз съм доволна, че е така. Така ще укрепне максимално физически и когато е най-стабилен ще проходи. Дет' се вика не бързаме за никъде  Laughing.
Храни се с кеф с храната на Хер бебе (първо поръчвах от Мама Люси, но е прекалено яхниено положението и не ми харесва хич на мирис, иначе не е лоша на вкус).

Слънчи, и аз като гледам торти с калинки и все за Калина се сещам.  Heart Eyes Да я нацелуваш от мен!

# 54
Рали, бързо и положително разрешение на проблемите ти пожелавам  Sad
Пиленце, точно за "Свети Наум" в Лозенец става въпрос, ама там има няколко клубчета и нещо се зачудих кое е хубавото Embarassed
Марто пи вода от сламката на как си  Mr. Green изплю я с погнуса по дрехите си, но важното е, че му е ясно как се работи с тоз уред за водоизпомпване Laughing
Слънчи, и аз и Радина сме луди по калинките Simple Smile

# 55
Добър ви ден!

Ще се опитам да драсна някой ред преди Алекс да се е събудила, че се оспа днес, от 2 часа спи.
Мими, честит рожден ден на сестричката ти! Жива и здрава да е!
Ралинка, стискам палци бързичко да се оттървете от проблемите! Гушкаме ви!  Hug
Слънчи, и аз обожавам калинки. Даже съм харесала на Алята една торта във формата на калинка, ама още не сме решили.
Пфф, само това успях да напиша, госпожицата се събуди. После пак.  Wink

# 56
Пиленце и в Добро имат детски кът ,мисля че цените им са разумни и имат 3 ресторанта !
http://www.dobro-bg.com/?action=document-restaurants
Ние със сигурност ще празнуваме вкъщи с оглед на приключващото нормално майчинство  Close Я да питам,въпреки че съм осигурявана в две фирми ще плучавам единично 240 лв. нали? ей че ще е хубаво ако и от двете ми превеждат  Twisted Evil

# 57
  • София
Да, Мики, ще получаваш само едно за съжаление.  Twisted Evil
Ако имаш натрупана платена отпуска, можеш да си я пуснеш и сега, преди отпуска за отглеждане на малко дете до 2 г. и чак след като се изразходи, да пуснеш този за отглеждане на дете до 2 г. През времето на отпуската ще получаваш заплатата си на база последния отработен месец с 10 трудови дни, като ще получаваш и допълнителни 120 лв от НОИ - демек половината майчинство като работещ родител с дете под 2 г.
Хубавото на тоз сценарий е, че по-дълго ще получаваш по-високи пари, лошото е, че ако не ви приемат на ясла жива -умряла на рд на детето на 2 г, трябва да се явиш на работа.
Аз съм предприела друга тактика: сега февруари, излизам в отпуска за отглеждане на дете до 2г, съответно минавам на 240 лв. Отпуската я оставам за адаптация на Калина в яслата или ако не я приемат (което е по-вероятното) да си я гледам някъде до април 2012 поне.
Мамка им и критерии, пак яхнах метлата, спирам  Whistling

# 58
Привет-мривет! Grinning
Любезна госпожо, честит рожден ден на сестричето!  bouquet
Никича ми се губи от няколко дни...  Thinking

# 59
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДД, д/мами  Hug

МерсаЖ за темата и готиното заглавие   bouquet

Признавам без бой, че сега дочетох старата тема и сега като пусна поста се захващам с настоящата, та не мога да коментирам  Embarassed

Исках да ви разкажа за днешното приключение с Иринкината, та да го запазя за архивите, да се посмеете и да знаете, че когато дечинята са тихи - правят беля Simple Smile

Хапна си Ирина кухнята в 12.30 и заспа, та до 14.15 Simple Smile Ревна като се събуди и бяха "песни и танци на народите" докато се успокой Simple Smile В 14.30 я слагам с играчки в кошарата и сядам да дочета старата тема; виждам я като се обърна ..., ама тя тихичко си играе седнала, размахва си ръцете ... и така докато нещо не ми замириса неприятно, ама буквално ..., а тя нашата повърнала и си играе и маже по себе си, а и навсякъде повръщаното ... и мирува Simple Smile Като тръгнах да я събличам да я къпя се оказа и насрана Simple Smile Друг път като се наака опищява света ..., ама сега кротка - да не й прекъсна играта Simple Smile
Та така ... Simple Smile

Лек ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт