Претапициране на дивани

• 37 414
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
  • В царството на игрите:)
Довечера ще ги пусна, че са вкъщи, а съм на работа в момента. Хубав ден за сега!

# 16
И аз искам координати, моля!

# 17
А някой слгал ли е калъфи на столовете, не претапициране. Започнали са да се закъсват, обаче една приятелка ми каза, че имало калъфи универсални, които предавали на столовете много приятен вид. Някой виждал ли е такива и ака да къде и колко излиза долу горе. Благодаря!

# 18
  • София
milmich, може ли и на мен координати. Praynig Предстой ми претапициране на 6 стола и един диван.

# 19
milmich, моля и да мен да ми изпратиш координатите.

# 20
Здравейте , от Силистра съм и на мен също ми предстои претапициране на холовия ъгъл - дълъг е грубо 3 м. на 2 м.  Искат ми 15 метра дамаска / х около 15 лв. е доброто качество / + 2 листа дунапрен + някои дребни неща ако има да се подменят / като затягане на механизми и др. / + ТРУД = 350 лв
В момента ъгъла струва 1500 лв. и на мен  ми е много на сметка да го Претапицирам

# 21
Да попитам, някой знае ли как се определя колко метра дамска е нужна, за тапициране на дадена мебел? Например, искам да тапицирам спалня за матрак 160/200 с табла. Има ли някаква формула, принцип, които трябва да следвам, или просто хващам рулетката и това е?

# 22
Много, много се извинявам за огромното закъснение. След като прерових всичко вкъщи се оказа, че съм изгубила телефона им, а пък после съседката, която също ползва услугите им я нямаше 4 дни и затова чак сега пускам координатите на тапицерите.
Венци и Дора
02 8375113

Той е с увреден слух, но тя може да говори. Имат си машина и за нашите 4 стола им бяха нужни около 2 часа. При съседите претапицираха доста повече мебели и отиде почти ден.
Ще се радвам ако съм била полезна! Simple Smile

# 23
Чудно, но къде са координатите?Simple Smile)

# 24
  • София
Аз пък съм за претапицирането.може и на пръв поглед да е скъпо,но с добър тапицер(познавам няколко такива)е по-добре.Освен това по-старите мебели,колкото и да е странно са по-качествени от новите.А и може да си "персонализираш" част от нещата по свой вкус. Ня мен лично калъфи не ми допадат и не ми се виждат на сметка.За столове има няколко вида-тим възглавница,тип престилка,с ластици и др.

# 25
Чудно, но къде са координатите?Simple Smile)

На мен често ми се случват и такива работи Embarassed Laughing

# 26
Благодаря много!

# 27
Някой претапицирал ли е с естествена кожа? Не открих цени на кв.м. пък и на труд

# 28
http://естествени-кожи.com/

Цените са над 50 лв на квадратен метър.

# 29
  • Добрич
Преди време искахме да си претапицираме шофьорската седалка на колата и ни поискаха100-120лв  Crazy ,в последствие си купихме от автоморга съвсем запазена за 80лв.

Тук в един сайт видях,че на част от моделите дивани в описанието е посочен разхода на тапицерия в метри. Може да се ориентира човек колко метра тапицерия ще му трябва. Ето го http://www.mebelibanko.com/index.php?m=320&category=172&pc=172&lang=1

Общи условия

Активация на акаунт