Претапициране на дивани

• 37 405
  • 32
  •   1
Отговори
Здравейте,
имам два дивани,които искам да претапицирам....Намерих и тапицер,кийто ми предлага два варианта за претапициране-с основа зебло и втория-с основа-шперплат  като разликата в цената е минимална.
Моля да споделите  какви впечатления имате от претапициране на мебели и кий от двата варианта е по-добър.
Благодаря предварително Simple Smile

# 1
Ми мога да кажа  4е много съжалявам  ooooh!за тез пари дето ми взеха  да го претапицират  щях да добавя  още 200 лв и щях да си взема нов ooooh! #2gunfire Сега са толкова  намалени !!!

# 2
Здравейте,
имам два дивани,които искам да претапицирам....Намерих и тапицер,кийто ми предлага два варианта за претапициране-с основа зебло и втория-с основа-шперплат  като разликата в цената е минимална.
Моля да споделите  какви впечатления имате от претапициране на мебели и кий от двата варианта е по-добър.

Какъв шперплат,какво зебло ??
Дивана има ли механизъм ? - явно няма,доколкото разбирам.
в такъв случай се слагат преплетени еластични колани под седалките. Страшно здрави се и евтини.

# 3
Ми мога да кажа  4е много съжалявам  ooooh!за тез пари дето ми взеха  да го претапицират  щях да добавя  още 200 лв и щях да си взема нов ooooh! #2gunfire Сега са толкова  намалени !!!

bobynka ,колко ти взеха за претапицирането на един диван?

# 4
750 лв със "намалението "

# 5
Здравейте,

Какъв шперплат,какво зебло ??
Дивана има ли механизъм ? - явно няма,доколкото разбирам.
в такъв случай се слагат преплетени еластични колани под седалките. Страшно здрави се и евтини.
И аз чух за такъв вариант,говорих с още двама тапицери и никой не го предложи.
Благодаря за отговора

# 6
750 лв със "намалението "

ей това е дивана преди  претапицирането

# 7
  • в моя свят на мир и любов
И аз се интересувам.
Под претапициране разбирам смяна на дамаската, а не нови дунапрен, шперплат или зебло.

# 8
  • София
Привет. Да попитам дали правят ремонт на счупени пружини на диван и претапициране по домовете?
Ние имема тука един дивам, но той не е от вида дето се разтяга ами облегалката само пада назад и така. Няма механизми. Но имя някви като пружини и има 1-2 стърчащи. Иска ми се да го отремонтирам - ако може да се оправят малко теловете да не стърчат, да се сложи малко подплънка, че старата е излиняла и да се опъне нова дамаска. Дивана е доста голям и ако се нси трябва да се сваля и качва по стълбите, което от 7 етаж си е живо приключение. Опитах да търся по Интернет тапицери дето работят по домовете, но за сега нещо не намирам. Ако някои знае някой читав бих се радвал да сподели.

# 9
Наистина няма смисъл от претапицирането. Ние си взехме холов ъгъл за 740 лв, а исках да претапицирам 2 дивана тройка и 2 табуретки и ми искаха 600 лв.

# 10
Зависи от цената на дамаската — ако е скъпа си слагат и "риск".
По принцип ремонт, който струва над 50% от стойността на "новото", не си струва.

# 11
  • София
Ето вижте как стана моя с калъф. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=516158.30
Излиза на около 40-50% на нов. Имам доста забележки, но ако диваните са ви с правилна форма се шие по лесно и става добре и най-вече, сваля се и се пере.

# 12
  • В царството на игрите:)
Здравейте, признавам, че прочетох темата на диагонал, но искам да ви споделя, че в къщи дойде едно семейство и ми претапицира столовете. Истински професионалисти и ми взеха само 15 лв. На съседите същите хора претапицираха почти цялата къща за около 100 лв., ако не и по - малко,така, че чисто финансово, смисъл има! Ако някой се интересува с удоволствие ще дам координатите, защото са много мили и само от това се издържат..

# 13
Давай координати Sunglasses

# 14
И аз искам координати! Може и на лични Wink

Общи условия

Активация на акаунт