SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 467
  • 703
  •   1
Отговори
# 105
hahaha hahaha hahaha СЮТЮЕНИ Joy Joy
Би, айде научи го вече този български от братята роми Joy

Embarassed Embarassed Embarassed  Извинье ти мъ зъ нигръмотнуто писънье . То ут толкуз изици мои ли чювьек дъ съ упрай ....   341uu

Без никаква връзка, просто трябва да споделя: Heart Eyes (цък)

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544  smile3544 Лоша Лоша Краули  Twisted Evil продължавай ....

# 106
  • # супернатурална #
внимавай какво си пожелаваш Mr. Green

И за Импалка, време е пак да вдига оборотите
цък

# 107
[...] То ут толкуз изици мои ли чювьек дъ съ упрай ....   341uu

Мои, мои и още как: цък Mr. Green !

цък

Галче,
Пак се изложих пред чужденците ooooh! !

# 108

Aууууу Кастиел е победил Деймън!  smile3521 newsm18

Добър ден   bouquet

Импалка мерси за поздрава   bouquet

Не мога да ни ви покажа тренера колко е готин на тая снимка:

и Сами:

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 16:21 от Mupka

# 109
Браво Миша, браво Колинс!
Брадатият върколак мноУ страшен baby_neutral . Особено до сладкото/захаросано суперменче Grinning . За мацката май Thinking ми обясняваха, но не запомних.
Но Самито Heart Eyes от втората снимка - smile3544 . Жалко че е толкова малка Sad .

# 110
За мацката май Thinking ми обясняваха, но не запомних.
Мацката е с фейска кръв, Импалка.

Много се кефя, че Мишата е нашокал ряпата на хъскито Laughing

# 111
Браво момичета , а така  smile3508 зарадвайте на кака рестото от деня .....

Туше ....

цък

За Импалка не знам, ама аз със сигурност  Blush

smile3501 Браво на Миша/ Кас , а тоз брадатия върколак мой го сгънем след Дамянчо. А мацката ...  smile3513 ни мъ кефи (обарнете внимание на правописа ми  newsm53, бавно но славно се уча)

# 112
  • Разпиляна във въображението
Хора, кой плаче най-готино - Сам или Дийн?  Whistling

# 113
  • # супернатурална #
Много сложен въпрос. Трудно ми е да призная, но като че ли Дийн. Сам го прави по-автентично, много реално, но му се изкривява красивото лице.

Много е въздействащ, но когато Дийн плаче, го прави малко по-премерено, в смисъл гледа да изглежда красив  Laughing

Пак се изложих пред чужденците ooooh! !

Пред французите или пред немците  Laughing

# 114
Въпреки че не съм пристрастна, да, Дийн Peace . За него - не, но с него съм плакала: на края на епизод 2.22 (на края на 4.10 - не, 'щото му бях бясна Grinning ), а на 5.22 си ревах по принцип Crazy . Разбира се, било ми е мъчно, че страда и малкото ми момче, но мъката на голямото ми ме 'убива'. Така че ако 'готино' означава 'въздействащо', за мен е Диййн. За красиво плакане съм пас Rolling Eyes .

Галче,
Пред немци нивгаш мИ мо'а сА изложа: кожените дрехи и камшикът са второто ми аз Peace . А френският не ми е сила по принцип, в смисъл не го парлЕ много-много, но обичам да слушам Wink , и както знаем, докато ти говорят, а ти само мъцаш в тотално съгласие, не можеш да се изложиш Joy Joy Joy .

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 18:13 от Impala

# 115
  • # супернатурална #
 Joy Joy Joy

Сега, не знам как ще ти подейства този фен-арт, но за всеки случай съм подготвена с охлаждането

# 116
Ми, не мога да лъжа, подгрях малко от рисунката (ръцете на пътника..., ако ми следиш мисълта Whistling ), но тая мацка не я ща Sick Sick Sick .

А тук направо ме губиш в пламъци за двадесетина минути:

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 18:30 от Impala

# 117
но когато Дийн плаче, го прави малко по-премерено, в смисъл гледа да изглежда красив  Laughing
Галче, тука търпиш критика! Не гледа да изглежда по-красив, той си Е по-красив. Просто така си изглежда каквото и да прави. С Дийн и за Дийн съм плакала и аз. Аз Самито не се сещам.

Мирка, чудесна новина е това за Кас!   bouquet И аз много се радвам, че е спечелил, и още повече злорадствам, че е отвял Деймън. Другите даже не са му конкуренция.

# 118
  • # супернатурална #
И двамата са по-красиви  Naughty  Laughing Исках да кажа, че като играят, Джаред го прави като да му идва отвътре, а Дженсън сякаш с мисълта да не излезе зле пред камера, което не означава, че е по-малко въздействащ или пък по-лош актьор, в никакъв случай. И да, може да се каже, че скръбта на Дийн е по-заразяваща, което не означава, че желанието ми да утеша Сам е по-малко. Не знам, дали ме разбрахте, май доста объркано обясних newsm78 , а може и само аз да усещам така нещата. Говори ли ви се за сексуалните сцени Joy

И тук ръцете са позиционирани интересно   Rolling Eyes

# 119
Говори ли ви се за сексуалните сцени Joy
A, не, ако започнем да спорим кой е най-по и кой по-най ooooh! ooooh! ooooh! ...

Общи условия

Активация на акаунт