SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 472
  • 703
  •   1
Отговори
# 90
  • гр. София
- Сега пък кой е? Да? ..... О, Здрасти Боби!!! К'во става човече?- Дийн се опъна на седалката, но бързо , бързо се изправи- ... Какво? ... Кога? .... - скочи напред като попарен.
След няколко минутки затвори телефона и погледна към Сам доста притеснен.
- Защо винаги като намериш нещо, се появява проблем?
- Какво става Дийн?- Сам се размърда малко, пясакът сенавираше навсякъде. "Това ще ти го върна тъпкано" си помисли Сам.
- Русалки Сам, русалки - Помнишли Гари Бароу, ловец с когото се срещнах ме преди година? Та той е по следите на няколко нимфи .... И днес, по точно преди помалко от час, е намерил две от тях мъртви, изхвърлени на брега. Странното е че сърцата са им били изтръгнати.
- Мислиш ли , че има нещо общо с медальона???? - надигна седалището си ... проклетия пясък дереше гадно кожата му ....

- Трябва да има нещо общо предвид начина, по който го намери.
- Искаш да кажеш, че това, което насмалко не ме удави е било русалка? – Сам беше изненадан. – Струва ми се, че има и други начини, по които биха могли да привлекат вниманието ми....Все пак аз съм мъж, те са жени...
- Хей, хей – прекъсна го брат му, - не се размечтавай сега. Въпросът е какво общо могат да имат русалките със сатанизма. Това с липсващите сърца е извратено!
- Ще разберем. На миля и половина от тук обаче има мотел и докато не се изкъпя никъде не отивам, ясно?

# 91

A eто и един много интересен материал на Сезон 3:
http://fargate.ru/supernatural/content/928
Особено заради това каква е била първоначалната идея на екипа за развитието на сезона.
Задочни   bouquet   bouquet   bouquet за рускините.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 11:50 от Impala

# 92
 Grinning  Русалката много фешън.  И аз съм притеснена за пясъка при Сам   Mr. Green

Злате, хубави са снимките от сета. Не им връзвай кусури  Grinning    Сам ми е много печален  Sad  Обаче, дет викаш, дългички са му бакембардите  Grinning

И хубав ден на готината ни малка СПН общност  Hug

# 93
  • # супернатурална #

- Трябва да има нещо общо предвид начина, по който го намери.
- Искаш да кажеш, че това, което насмалко не ме удави е било русалка? – Сам беше изненадан. – Струва ми се, че има и други начини, по които биха могли да привлекат вниманието ми....Все пак аз съм мъж, те са жени...
- Хей, хей – прекъсна го брат му, - не се размечтавай сега. Въпросът е какво общо могат да имат русалките със сатанизма. Това с липсващите сърца е извратено!
- Ще разберем. На миля и половина от тук обаче има мотел и докато не се изкъпя никъде не отивам, ясно?

Момичето на рецепцията навиваше кичур от косата си и зяпаше разсеяно през прозореца. Вратата се отвори и двамата мъже изпълниха тясната стаичка. По-едрия се приближи към нея и припряно каза:
-Добър ден, нуждаем се от баня! Опс...стая. - Страните му поруменяха, а спътника му отметна главата си назад и започна да се смее с цяло гърло.

-Дийн, стига, притесняваш момичето.

-Не само нея-смигна Дийн и взе ключовете. После бързо се отправи към стълбите, последван от Сам.
Рецепционистката включи вентилатора и се опита да не мисли за прохладната вода, която струеше от душа и  обливаше едрото, стегнато тяло на странника.
Стаята беше със стандартна мебилировка, съчетала евтини мебели и претенциозна украса. Върхът на кича беше препариран броненосец, който гордо се мъдреше върху олющена етажерка. Момчетата не обърнаха внимание на обстановката, свикнали бяха на чергарски живот и нищо вече не им правеше впечатление, дори съмнителната чистота. За щастие, поне банята беше в приличен вид. Сам бързо свали дрехите си и пусна душа. Водата плисна и започна да отмива песъчинките, солта и цялата му умора. Енергично насапуниса тялото си и отметна глава назад, оставяйки водата да го облива дълго, живително, дори когато Дийн започна да чука по вратата и да вика:
-Сами, нали знаеш, че от това се ослепява!
Излезе от банята заметнат с единстъвената по-голяма хавлия, която откри, но тя не го покриваше съвсем.

Беше приятно отмалял, леко зачервен и доволен, че нищо по тялото му вече не го сърбеше. Разтръска главата си, разроши мократа си коса с пръсти и се обърна към Дийн, който проверяваше колко е зареден мини бара;
-Ако от "това" наистина се ослепяваше, ти щеше да се движиш с бял бастун.
-Много си прав-отговори Дийн и развъртя капачката на едно от малките шишенца. Изтегна се на леглото и блаженно отпи няколко глътки.

Сега отивам да ви чета, че вчера нещо ви изпуснах. Ако има още някой за къпане, свиркайте  Laughing

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 12:41 от Г. Краули

# 94
Галче, Hug Hug Hug
 Joy Супер Peace !

Да пляскам ли картинка - до сладка 'болка' известна - или само да си пляскам in private обичайните хора по обичайните току-що измити неща Laughing ?

Edit: А, Галчето е пляснала картинката. Ми аз, значи, знам какво да правя... Whistling :

- Момчетааа! Хайде!... *пляс*
- *цун* *жмуц*
- *по-леко пляс*
- *гуш* *още едно подобно, което няма да напиша Joy *
- *въх*...

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 12:21 от Impala

# 95
  • # супернатурална #
Вече пляснах (и тайно и явно) Laughing И сега, след като си свърших най-важната(уморителна, но и удоволетворяваща) работа за деня-да ви подхващам и вас една по една.
Злате, голямо мерси за снимките. Ако тези бакембарди бяха на друг, сигурно щяха да търпят известни критики, както и крачетата. В този случай-забележки никакви  Laughing
Дейна,  Hug за спойлера.
Импалко, гледам си открила най-вероятната причина за очепуленето Joy Най-обичам като си го прося, да си го получавам  Wink
М-не, аз федербал не съм играла, сега ме влечат водните спортове Mr. Green
Фейче, не се безпокой, аз си намерих клипче с този момент и толкова много пъти го изгледах, че сега като затвора очи и гифчето ми се върти, върти... Joy
Би, добре, че си ти, та сервираш кафето, че само на сладкиши не се кара. Laughing

# 96
Dana, Галче,
Забравих да ви благодаря   bouquet за суперпожарникарите. Още повече ви благодаря за това, че ги изпратихте голи, в смисъл без инструменти, защото ме изгасиха на принципа 'няма кислород - няма огън' Flutter .

# 97
Здравейте! Кога успяхте и от новата тема да изпишете 7 страници Simple Smile Опасни сте Hug

Благодарности на Златето за новата тема и за хубавите скорошни снимки на момчетата   bouquet

Галче - страхотно разказче с картинки Heart Eyes искам да съм рецепционистка, да им сложа една скрита камерка в стаята Mr. Green (т.нар. СРС  Mr. Green)

# 98
да им сложа една скрита камерка в стаята Mr. Green (т.нар. СРС  Mr. Green)
Сонче, ти да не се окажеш от Службите, а?  Wink

# 99
 Mr. Green Неее, не съм, дишайте спокойно Crazy Joy hahaha

# 100
  • # супернатурална #
Ох, отдъхнах си  Laughing
Това с камери в стаята няма да е лоша идея. Така няма да се чудим коя от нас си е забравила лилавия сутиен Mr. Green

Я вижте един зализан господин Екълс. Белите чорапки ще се направим, че не сме ги видяли Laughing

# 101
Я вижте един зализан господин Екълс. Белите чорапки ще се направим, че не сме ги видяли Laughing

На мен по ми "пречат" късите ръкави на сакото, но това ми е 'професионално' изкривяване Whistling .

# 102
Гале   newsm10  признала съм те за сцените по  хард ... и като цяло разбира се.
Сонче, какво Ще кажеш да сложим камерата д очото на броненосеца , аааааааа? Те така и така не го забелязват .....  Joy

Лелееееее , а аз се чудя  ooooh! къде ми отиде сутиена .... Викам, развали ми се комплекта ....  Whistling Whistling Whistling , а той виж къде бил  Whistling Whistling Whistling

# 103
  • гр. София
Хахаха, Бичито  Joy
Ама не се казва "сутиен", а....

# 104
  • # супернатурална #
 hahaha hahaha hahaha СЮТЮЕНИ Joy Joy
Би, айде научи го вече този български от братята роми Joy

Без никаква връзка, просто трябва да споделя: Heart Eyes (цък)

Общи условия

Активация на акаунт