SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 486
  • 703
  •   1
Отговори
# 135
  • # супернатурална #

Ми знам ли  Rolling Eyes Според теб боли ли го, или.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 22:53 от Г. Краули

# 136
 Наваксах ви! И тъкмо бях готова да коментирам и Мирка ме разкова с черно-белия гиф на разюздено Сами  Shocked   Все по-очевидна ми е разликата в сексуващите сцени между братята. Оттеглям се да си събирам мислите, лека и уинчестърска  Hug  Аааа това не е онова, което си мислите. Момчетата почиват междувременно и е нямало стая с две легла. За пижамите нищо не ми идва наум  Joy

# 137
Галче,
Усещам усилието Whistling и напрежението  Whistling Whistling Whistling в него, но тук го боли със сигурност

lili,
Зарежи пижамите и обърни внимание на пурата Laughing .

# 138
но когато Дийн плаче, го прави малко по-премерено, в смисъл гледа да изглежда красив  Laughing
Галче, тука търпиш критика! Не гледа да изглежда по-красив, той си Е по-красив. Просто така си изглежда каквото и да прави. С Дийн и за Дийн съм плакала и аз. Аз Самито не се сещам.
M, даа, +1 и от мен за мнението на Злата по въпроса! Simple Smile Честно да си призная, дотук на сериала съм плакала единствено и само на 5.22 и то не може да се каже плакане, ами толкова се вълнувах, че бяха по-скоро сълзи от напрежение в сюблимния момент преди Сами да скочи в ямата.

Урра! Кас спечели!
Хъскито да си изяде опашката от яд Mr. Green

Деймънчо има още доста кръвчица да изпие, преди да стигне нивото на батко ви Кас, тъй че съвсем заслужена победа за Мишата! Simple Smile)

По въпроса за плача - Дийн е моят избор - много по-въздействащ, но и по-добре изглеждащ.
Когато Дийн плаче, започвам да плача и аз.
Когато Сам плаче ми се иска да го гушна и утеша.

Ъхъ, точно! С тази разлика, че Дийн наистина плаче много въздействащо, направо сърцето ти се къса и честно да си кажа, нямам нищо против да поутеша и него Mr. Green

Гифчето с Threesome-то е върха! На такава тройка трудно се отказва. (Ако може само третия да не е трикстъра, ами Кас..., плииз... ох, пак се отплеснах в сънища и мечти) Heart Eyes

# 139
Без връзка с горното, добра идея?

ха хааааааа сгаштиха ги  Joy Joy Joy

като сме тръгнали на гифчета, има едно дето мноу мъ кефи и се каня от няколко дена д ави го покажа ....

и това съЩо

и спешъл за Мирка ....  Whistling

# 140
  • # супернатурална #
Ох, Импалко, сещам се за нещо, ама няма да го напиша Joy
Люс, не ми дреме за пижамите, важното е, че пушат  Party

# 141
Усещам усилието Whistling и напрежението  Whistling Whistling Whistling в него, но тук го боли със сигурност

Mr. Green Джаред разравяше, че много се притеснявал като снимали тази сцена (и има за какво!) Mr. Green Та вместо една защитна кора, от ония, които ръгбистите си слагат в клиновете, за да не ги удрят по едни специални места, бил си сложил две и било още по-гадно с кората, защото му убивало и пак го било страх да не му се "впие“. А самото нещо, дето изскача, въобще не стигало до тялото, му, но отпред така изглежда. Simple Smile

# 142
хахахха бичито не е честно налиии  Hug Благодаря за поздрава,/ всичкото гифове са супер/ ама няма такъв сладур като Миша, просто израженията му са уникални, мога да го гледам/слушам по цял ден/нощ Simple Smile Лошото е, че му изгледах всички филми и сериали. А като изгледах "Карла" и "Да откриеш дома", все едно двама различни актьора играят, в първия е брутален изрод-изнасилвач, във втроия е чувствителен романтик. Уникален е, какво да си говорим. Пак се отплеснах  Mr. Green

Дейна виждам добре се ориентираш в тройките  Laughing  Mr. Green newsm10

Моя мъжо е пуснал 4ти сезон /май фейвърит/, бягам да зяпам с чаша чай, че съм настинала  Rolling Eyes Wink

# 143
Е поне ми намекни, Галче. Няма да мога да заспя тази нощ и момчетата ще го отнесат Laughing .

bichi,
Наскоро спомена за пляскане на карти в клетката. Светна ми, че имам това, но докато го открия ooooh! ... С част от тях мога да си играя, играя, докато ги скъсам.

# 144
Ау, Импалка, с такива карти и аз бих ударила един..... белот! Mr. Green

Чувствате ли се някак си малко Frisky Щото аз да! Wink

Този третия субект не знам какъв е, само разваля пейзажа! Wink

# 145
П.П. Пък аз имам тениска с картинката от подписа на Импалка, фук, фук Mr. Green
Бравос! Завид, завид. Аз в момента не се побирам в моята супернатурална тениска  Sad

Мирка, дано побързо ти размине настинката.  Hug

# 146
  • # супернатурална #
Или гол покер, и все ще падам, падам, те картите разсейват Rolling Eyes
Импалко, какъв намек, ти и от половин дума разбираш. Ако не се сетиш, питай Сам как минава болка Wink

# 147
П.П. Пък аз имам тениска с картинката от подписа на Импалка, фук, фук Mr. Green
Бравос! Завид, завид. Аз в момента не се побирам в моята супернатурална тениска  Sad
..... за радост на Слави, забрави да добавиш. Wink

# 148
Ескюзе муа, ама Импала и Краули - за кво всъщност си говорите? Joy

# 149

bichi,
Наскоро спомена за пляскане на карти в клетката. Светна ми, че имам това, но докато го открия ooooh! ... С част от тях мога да си играя, играя, докато ги скъсам.

Ферпектини са Импалка  Hug. Само дето незнам к'ви карти Ще играем с тях ... по точно Ще ги лигавим .

Или гол покер, и все ще падам, падам, те картите разсейват Rolling Eyes

Аааааане Галееее, 1º трябва да бием (или поне аз) и когато съм на половина доволна от крайния резултат, Ще започна да падам  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт