SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 523
  • 703
  •   1
Отговори
# 225
  • Срещу планината:)
.
Понеже нашите Dean girls нещо си траят Whistling , аз ще ти покажа голата истина за Дженсън, но няма да я коментирам Rolling Eyes .

hahaha
Знаех си ,че тези хамбургери дето нагъва всяка серия до нищо добро няма да доведат

# 226
Импалке, пусна ти заголената истина   Joy  По друго време можеше и да се помайтапя, но не ми е до това, още съм извън строя от клипчето, запечатало  нежностите на Падалекови. Галке, ако знаеш как ми разстрои душевното равновесие  Sad   

R_DewHug

# 227
Ей, Импалка, не можеш да не хвърлиш малко пясък в градината на Дженсън! Е, какво да се прави, откакто се ожени се е поотпуснал, добре че видимо не се е отразило на любимия ни Ди-и-н! Simple Smile

# 228
Не искам да наливам масло в огъня,ама гледам,че от миналата година и двамата са с  брачни хомоти Tired
чернокосата Руби май доста е взела присърце ролята си да сваля Сами married

# 229
А, да. И двамата са много щастливо женени за още по-щастлвите си късметлийски половинки. И не е масло в огъня - спокойно, харесаме Дженевив и Данийл. Simple Smile Интересното при Джаред е, че (поне по твърдения на жена му) са се залюбили доста след онази заветна сцена, където Руби го сваляше и го изкуши. Wink

# 230
 Simple SmileО радвам се,че са щастливо женени,а и наистина мацките им са готини.
Данийл Харис я знам от Tree Hill.
В Ten Inch Hero -Дженсън изглежда доста необичайно  Joy

# 231
  • # супернатурална #
Интересното при Джаред е, че (поне по твърдения на жена му) са се залюбили доста след онази заветна сцена, където Руби го сваляше и го изкуши. Wink
Ау, тъкмо я гледах по тв7. Абе не може хич да не е попомогнала сцената, вживяли са се в роля, така да се каже Laughing

# 232
Влизам набързо само да ви пусна това, да гласувате за Дженсън, защото губи  Rolling Eyes

После ще ви чета  Hug

# 233
Ей, Импалка, не можеш да не хвърлиш малко пясък в градината на Дженсън! Е, какво да се прави, откакто се ожени се е поотпуснал, добре че видимо не се е отразило на любимия ни Ди-и-н! Simple Smile

E, някоя и друга песъчинка мятам, но градинката Wink на Диййн, Галче, я поддържам из-ряд-но.

# 234
  • В друго измерение
Да се разпиша, че съм си във фенските редици, лесно не се давам, макар и да пиша рядко  Hug

Гласувах на линка, който е дала Мирка  Hug
Аммм, излезе ми, че Дийн-о е с много мъничко, но все пак изпреварващ Хю Лори  Party

newsm51

# 235
  • # супернатурална #

E, някоя и друга песъчинка мятам, но градинката Wink на Диййн, Галче, я поддържам из-ряд-но.

И аз така чувам  Wink

И аз гласувах, но малко ми е съвестно за Хаус. Карай, ще прощава  Laughing

# 236
Добър да е за всички   bouquet

Тък мо се връЩам от гласуване, за сега водим с цели 16 гласа  hahaha

R_Dew   bouquet  bouquet  bouquet Добре дошла и от мен  Hug

цък

# 237
Снимките и клпчетата със семейство Падалеки са много готини! Аз си ги харесвам и двете патронки. Най съм се смяла на ето това видео  - http://www.youtube.com/watch?v=h5_iCC5PjPY&feature=player_embedded  Joy. Джаред като вземе думата и няма пускане. Горката група, изчака си чаканката докато ги представи  hahaha

Влизам набързо само да ви пусна това, да гласувате за Дженсън, защото губи  Rolling Eyes
Като отворих линка, преди да гласувам си мислех, че Дженсън и Пол нямат никакъв шанс пред бат' си Хю. И наистина се изненадах като видях, че Дженсън има лека преднина. Хем знам на какво е способно фенското СПН войнство. Отивам да се срамувам в ъгъла  Embarassed.

R_Dew, добре дошла при безбройните дийнови фенки! Много добре си се ориентирала. Ейнджъл е права, че от това по-правилно няма. Laughing

Импалка, ти пак милостива си била, аз го прочетох горната изявление и си помислих, че някоя от тези снимки ще пускаш.  Twisted Evil

И да се върнем на братчето на Елена (Злате, малко ми олекна  Grinning)  - младежът прилича ли ви на някого  Grinning  
На мен малко ми прилича на Хейдън Кристенсен как гледаше лошо в Star Wars

Как можах да се хвана за най-малолетния!  ooooh!  
Направо не е в стилът ти  Joy
Нали, Галче! И аз си се чудя  hahaha

Брей и фенове на Бъфито сме имали...аз като я пуснаха я гледах, гледах...но всъщност ми е доста противна Simple Smile
Ейнджъл, самата Бъфка и мен не ме кефи, а и Сара Мишел Гелър също не мога да я трая, ама заради Спайк стискам зъби и гледам. Освен това много ме радват лафовете, които пускат.

# 238
Импалка, ти пак милостива си била, аз го прочетох горната изявление и си помислих, че някоя от тези снимки ще пускаш.  Twisted Evil

Ей, Злате, Hug нямаш милост!! Събудих бебето на комшиите да се хиля на тази снимка! То че е резил, резил е, ама трябва ли да си ги спомняме! Grinning Twisted Evil

Братът на Елена наистина е сладурчо, на мен обаче с таз въздългичка коса ми прилича на Джаред от последните сезони на "Gilmore girls" и началото на СПН.

Хю Лори няма шанс пред хвърковато-демоничното ни войнство! Wink

# 239
Още няколко снимки на "Сърдитите старчета" лично от Джим

Общи условия

Активация на акаунт