SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 297
  • 703
  •   1
Отговори
# 525
Въх, свети Уинчестър! Идеалните устни на Диййн (ще взема съвсем да обърна *** заради него ooooh! ) и мускулестият врат на Самито, Amore Wink ... В смисъл, поотделно, не в комбинация. А! 'Що пък, може и в комбинация: първите върху мен, а моите устни/зъбки върху второто. Според bichito Hug ще им смогна, пак Whistling .

И след тази опияняваща красота изгледах клипчето от поста на Dana Hug ... Необичайно и много тъжно Cry .

# 526
Добро утро, съкровища,
кафе ... чай ...

сладкишите ги крада от поздрава на Сити за Импала, малко по долу са (мисля, че са повече от достатъчна за сутринта, нали)

Дейна  hug благодаря ти за невероятния поздрав. Както каза Импалка  Heart Eyes, много е необичаен, тъжен, но и прекрасен. Прочувствен. Дадох си сметка, макар и само за една секунда да се появява, че Бела ( Hug) ми липсва. Беше наистина много свеж персонаж.

Въх, свети Уинчестър! Идеалните устни на Диййн (ще взема съвсем да обърна *** заради него ooooh! ) и мускулестият врат на Самито, Amore Wink ... В смисъл, поотделно, не в комбинация. А! 'Що пък, може и в комбинация: първите върху мен, а моите устни/зъбки върху второто. Според bichito Hug ще им смогна, пак Whistling ..

Абсолютно, но ако все пак видиш и най малките признаци на затруднение .... свиркай  Whistling, идвам веднага . На приятел в нужда се помага, за това сме тук   bouquet

# 527
Злате, мерсаж за кафето Hug

Ох, страхотни снимки, страхотни!!! Благодаря! Hug Клипчето довечера вкъщи ще гледам.

Домашните любимци - няма такива, мъжо и детето само се мотат вкъщи Grinning

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 09:59 от Red Sonja

# 528
Добро утро!
Много домашни любимци, много нещо!  Grinning Харесаха ми всичките! И аз съм като Фейчето, Мириел и Сончето - само от този вид имам един домашен любимец Mr. Green. Иначе искам такъв котаран като на Изи, ама за сега няма начин  Sad. Хубаво е, че горепосочения любимец душа дава да си имаме коте, та може някой ден да ни се случи да си имаме.

Дейна, клипчето ми хареса!  Hug Както винаги, Ash се е справила прекрасно -  много красиво клипче и тъжно също така.

Сонче, Бичито черпи с кафенце днеска. От мен закуската - прясна, прясна  Wink

Лошото е, че така като гледам от снимките, бутилката, която държи Боби ми прилича на любимата отрова на Руфъс  Cry. Ех, защо не е дядката!  Close

# 529
Кучката даже намигаше на Дийн. Краули побесня.
- Обличи се - каза й той. Не можеше да понася да я гледа как се предлага на Уинчестърови.
- О моля те не ми действа. колкото и красива да е достатъчно ми е да я видя да пъшка под тебе.
Сам гледаше Краули и беше сигурен, че е видял ревност в очите му. "Бре бре-  помисли си той - нима Краули има слабо място? Възможно ли е сърцето му да не е обвито в лайна както си мислехме?"
За да провери теорията реши да го подразни още малко. Отиде до момичето и я хвана леко за ръката.
- Ела с мен да ти намерим дрехи - каза той но с тон който показваше че я извежда й за нещо друго. После пусна една крива усмивчица и й намигна.
Дийн направо зяпна от изненада, а една вена на челото на Краули започна видимо да подскача.
- Сами зарежи - Дий говореше твърдо и видимо бе бесен - не е времето нито мястото нито девойката за това.
- О хайде де Дийн - Сами го погледна и леко му намигна кимайки към Краули - нали сам казваш, че малко забавление не вреди.
Дийн най - после разбра. Трябваше му само секунда да влезне в роля.
- Може пък и да си прав. Девойката изглежда доста апетитно, а и едва ли ще откаже тройка. Подяволите мисля че живи ще ни изяде и двамата.
Изабела стоеше и изгаряше. Очите на единия, трапчинките на другия. Представяше си се между тези две силни мъжки тела. Между двата чифта ръце шарещи по тялото й. Гърдите й настръхнаха, гърлото й пресъхна и тя бързо прокара език по изсъхналите си устни. Жеста й бе забелязан от единствения човек или хайде демон в стаята който никак не се забавляваше на ситуацията.

Усетил на къде отиват нещата, Краули вдиша дълбоко и се ухили ехидно.
- Когато свършите със забавлението, ми се обадете, ако искате да поговорим - искаше му се да се крещи от ревност, но предпочете да не им доставя това удоволствие. С нея ще ше да се разправя по късно, както той си знае.
- Ще ви чакам. Дийн, Сам, Изабела- очите му я изгаряха и това я накара леко да изтръпне от ужас. Краули изчезна.
- Е момчета ... щеееее ... се ... - прехапа леко долната си устна, а ръката и се плъзна нежно, но уверено по гърдите на Сам.
- Знаеш ли, мина ми мерака. Дийн, хайде. Мисля, че трябва да поговорим с Макс.- който стоеше под прозореца и наблюдаваше цялата ситуация с интерес. Не искаше да се намесва. Знаеше кой е Краули и че с него шега не бива.
- Макс ?- Дийн го стресна и го изкара от мислите му.- Какво правиш?
- Чакам ви.- прокашля се и попита - Ами момичето? Какво ще правите с нея? Не бива да му я оставя те!!!
- Тя ... вече е с него. Свършиха се свестните.- Дийн го подмина и се качи в колата.
Сам бе на врата на рецепцията, когато Изабела, която видя, че няма да я огрей, проплака.
- Моля ви не ме оставяйте тук. ТОЙ Ще ме убие, не знаеш нещата които е способен да ми причини- сълзите се търкаляха по лицето и, което до преди малко излъчваше еротизъм, сега се бе изкривило от ужас.- Моля ви!- прошепна.
- Виж скъпа, сама си го причиняваш. Какво ти предложи Краули, че стана негова кучка? Вечна младост?- каза Сам иронично.
- Повярвай ми не си заслужава- с тези думи се обърна и остави Изабела, свита на две на студения под, гола и ужасена.
Когато се приближи до колата, където го чакаха Дийн и Сам, усети че някой върви след него ...
- Бързаци сте- гласът на Краули го стресна- Мислех ви за по добри.
Сам се извърна рязко, изваждайки ножа. Замахна, но напразно.
- Сам, моля те, докога ще си играем на това?- Е, как беше?
Дийн ги видя и излезна бързо от колата.
- Краули. Бързо се върна.
- Вие бързо свършихте момчета- изкривената му усмивка едва прикриваше ревността, която все още изпитваше.
- Обясни ми едно - Дийн го погледна въпросително.- Свършиха ли се изчадията долу, че се хвана с тукашно момиче? Какво стана със .... -опита се да си предаде замислен вид - ... Стела. Беше сладка- и се ухили доволно. Знаеше, че най вероятно Краули й е видял сметката.
- Праща ти поздрави. И какво да ти кажа Дийн, демонките не са точно същества които им харесва да се подчиняват ...
-Та да си дойдем на думата- Сам бе започнал да му омръзва този разговор.

Злате  Hug, и твоя дом. любимец е невероятен. Дай боже всеки му такъв (както бе казала Краули по назад). Както винаги, ни предлагаш от рано рано материал, за да живнем през деня, за което благодаря   bouquet. За жалост и на мен ми се струва, че това е любимата "отрова" на Руфъс (и моята, не повече от 20мл., че иначе става лошо  Crazy).
Сонче, не се притеснявай  Hug   remybussi, все така да се бъркаш и все така да се извиняваш ... Стакъв Дийн  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ти прощавам скорострелно Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 10:05 от bichito

# 530
Ауу, моя грешка, явно още не съм се събудила Simple Smile
Бичи, много извинявай!
За да ми простиш по-бързо - един нацупен Дийн

Злате, ще ти крада мацката за снаха май Wink Голяма сладурана, пу, пу!

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 11:34 от Red Sonja

# 531
  • # супернатурална #
Добро утро! Дейна, стрхотно клипче, кара ме да си мисля колко мъка има в сериала, и как красивото, страшното, тъжното, забавното  и мистичното са съчетани по прекрасен начин в него, и това е което така ни подлудява.  Rolling Eyes
Би, Бела и на мен ми липсва, ще ми се пак да вкарат някой интересен женски персонаж...Изабела например  Laughing
И без никаква връзка, сервирам сладкишите  Laughing

Злате, благодаря за снимките, домашния ти любимец е страхотен, както и на Сончето. Ми то с такива майки... Hug  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 10:09 от Г. Краули

# 532
Злате, ще ти крада мацката за снаха май Wink Голяма сладурана, пу, пу!
Сонче, мерси!  Hug Ама в чудо ще се видиш с такава снаха  Twisted Evil - на 4 години е още, а как пърли, не е истина. На никого длъжна не остава. Не е такава блага душа като майка си  Mr. Green

домашния ти любимец е страхотен, както и на Сончето. Ми то с такива майки... Hug  Heart Eyes
Изчерви ме  BlushHug

# 533
А, супер, Злате, тамън за мойто! Вземам я одма! Нашия е толкова заблеян, срамежлив... такава жена му трябва, да го урежда в живота Laughing

Галче  Hug благодаря! И твоята мадама си я бива!

Izi, благодаря, такъв е наистина!

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 10:41 от Red Sonja

# 534
  • # супернатурална #
Златето е права, щерките ни не са скромни като нас, коя ли къща ще изгори  Laughing

# 535
  • В средата на времето
Моя малък зверко - ето една от лятото - http://media.snimka.bg/7946/022146863.jpg?r=0

Сонче, много благ изглежда твоят зверко Heart Eyes Прилича на мило и добро дете. Hug

Злате, мерси за снимките  bouquet И да ти кажа, че твоете зверче, поради породата си е такова Wink Като порасне ще бъде съвсем различна. Grinning

Аз клипчето на Дейна нещо не мога да го пусна Rolling Eyes. Блокира ми страницата, хем влизам в youtube Rolling Eyes

# 536
Мирка, виж на какво попаднах (не е ниЩо специално), но се сетих за теб ...  Hug

и една прясна прясна сникма на Дженсън с две фенчета от вчера

и оЩе една на Дженсън като младо агне ... (за мен  е нова)

# 537
Златето е права, щерките ни не са скромни като нас, коя ли къща ще изгори  Laughing
Така си е.  Laughing Като я гледам и твоята сладурана какви пламъчета има в очите. В тоя ред на мисли - виждала ли си тази тениска?  Laughing

А, супер, Злате, тамън за мойто! Вземам я одма! Нашия е толкова заблеян, срамежлив... такава жена му трябва, да го урежда в живота Laughing
Стискаме ръцете!  Grinning

И да ти кажа, че твоете зверче, поради породата си е такова Wink Като порасне ще бъде съвсем различна. Grinning
Чул те Господ!

Бичито, снимката на Дженсън с фенчетата е супер! Как здраво е стиснал ръце да би случайно да ги пипне  hahaha

# 538
В youtube-то вече има клипчета от кънвеншъна с хубаво качество, всичко си се чува. Ето от тук ги гледам аз - http://www.youtube.com/user/JensAngel1#p/u/13/wTT0aKiwPFE

А тук има едно чудо снимки пак от кънвеншъна:
Дженсън
Дженсън отново
Джаред
и пак Джаред
Двамата заедно

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 11:00 от Злата с метлата

# 539
Злате, имаме сделка  Laughing

Хаха, тениската е жестока Crazy

Grinning Тъкмо и на мен ми направи впечатление, как не смее да ги пипне Дженсън hahaha Поне са слабички Laughing

Охаа, страхотно! Довечера ако се добера до компа, ще се гледат! Благодаря, Злате Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт