SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 702
  • 703
  •   1
Отговори
# 570
Само като го видях, Бич, и съм по-добре. Давайте още, още, още и до утре ще съм в отлично здраве  Joy

Така, така, а реалния обект не искаш ли Joy ?

Edit, за да не пускам емнайсти пост за деня ooooh! :
lili,
Точно това зелено няма да я успокои, напротив - ще я подтикне към тениска-насилие: ще я скъса на две с едно движение Joy . Освен това ще се самозаразява нарочно Joy .

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 17:53 от Impala

# 571
А, как да не иска  Joy   И все под ключ ще го държи, демек ще се лекува   Crossing Arms  Айде и от мен една лечебна фотка, зеленият цвят успокоява    Mr. Green    

Сега разглеждам снимките на момчетата от конвента. Ми те верно са се измъчили, голяма горещина е било в залата. Горките те, много пот се е ляла   Hug

# 572
  • Разпиляна във въображението
Не мога да ви следя и само прескачам и прескачам страници. Оставям ви до следващия епизод, за да коментирам с вас.

# 573
Хилоу, хилоу!

Вчерашната ви поезия ме срази!  Crazy
Жистоко!

И разни едни снимки - черно бяли,
изпотени, болни и всякакви....ох!

А пък днес било ден на целувката.
Та, ето ви едно малко kiss от мен  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=aq3Vx28wG7Y

# 574
Нови, нови, пресни спойлери за епизод 14 Mannequin 3: The Reckoning - Dean rushes home after hearing that Lisa is in trouble; Sam investigates murders that were part of a cruel joke.
Източник

# 575
Аморето ми позна.. Това зелено веднага ми избоде очите, веднагически го късам... е, не с едно движение, въпреки че бих го опитала (движението имам предвид)

Не мога да не постна това, защото изглежда точно като кокерът, който имах преди много години (не на размер, само муцката) пляяяяс
Ще пусна още едно, щот сега се уча, отново, за ЦЪК Joyбръм-бръмммм

# 576
Точно това зелено няма да я успокои, напротив - ще я подтикне към тениска-насилие: ще я скъса на две с едно движение Joy

Ами ако започне с тениската, тя и дънките така ще довърши, те и без това са започнати  Mr. Green Накрая ще се кротне бе  Grinning

Злате,   bouquet  за спойлерите.  Значи не само дядото ще ме дразни  ooooh!

Нети, кой сега да нацелувам вкъщи, като съм сама. Как не знаех по-рано  Joy

# 577
  • КиТ
Ще се гътна от смях - до сега гледах едно от кънвеншънските клипчета, където Джаред обясняваше как си е свил капачката от клаксона на Импалата за сувенир.  Joy Joy Joy Joy
Става дума за тази кола дето я потрошиха в края на първи сезон. Докато си седели тримата в колата и се пукали от скука, докато екипа нагласи всичко за каскадата, на нашичкия изведнъж му хрумнало, че тази кола така или иначе ще я унищожат, защо да не си вземе нещо за сувенир. Пресегнал се, изскубнал капачката, показал я победоносно на Дженсън и я мушнал в джоба.  hahaha hahaha hahaha hahaha

Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Страшен е тоя Джаред,нЯма втори като него Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes(луда глава Crazy)

Импалка тъй,тъй трябва да имаш подкрепление,ни мой си сама Hug,забелязвам аз всичко клипчето е много добро Peace

Аморе оздравявай по-бързо,то тоя лекар няма съмнение Mr. Green

# 578
Amore, Hug
Цък-ът ти се удава Peace Joy . Я пак бръм-бръмммм - ох, и двамата едновременно!

lili,
Мога ли най-невинно Outta Joint да ти предложа това? Дано ти стигне да отбележиш подобаващо празника, НО не забравяй, че е само на целувката Joy .

Плами,
Hug

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 21:13 от Impala

# 579
Импалко, колко невинно ми предлагаш да го цъкна това Laughing  Е, ще поддържам огъня само, щом сме в деня на целувката, ма то ей го къде е полунощ   Mr. Green

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 20:46 от lili0909

# 580
  • # супернатурална #
Инче, болничко ли си? Rolling Eyes Лекарство?
Втора доза,(орален прием) за по-добър ефект  Wink

А сега, нямам нищо против да си упражняваш цъка върху мен  Flutter

Импалко, едновременно? Какви с тия кинки работи Naughty Един по един! Да няма после  Shocked  Shocked   Joy

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 20:50 от Г. Краули

# 581
lili,
Имате 3 часа до полунощ Shocked . Въх, ми то Самито в 00:00:01 направо - БУМ!!! и ставаш спътник, като Галчето Joy Joy Joy .

Галчеее,
Не ме карай да ти обяснявам неща, които знаеш по-добре от мен Rolling Eyes . Моето едновременно няма Shocked-Импала-ефект Joy Joy Joy . И за да не ти давам поле за развихряне, няма и Shocked-Уинчестър-ефект Naughty .

# 582
  • София
А добра среща!
Тази тема май цялата я пропуснах  Cry
Ще наваксвам. Вече нямам никакво търпение за новия епизод!
Другата седмица е надявам се...

# 583
Хм, доказателство, че Дженсън по всички кънвеншъни обожава да се появява в кожено яке и да чува писъците на женската част в публиката - това е от 2009 Чикаго:

Koeто веднага ми напомня да попитам: Джаред къде и кога е бил с такава коса:

иииии не мога да се стърпя - Импалка, поздравче за теб (цък)

http://www.youtube.com/watch?v=dnH_x4ixyPk&feature=player_embedded

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 00:43 от Dana_Scully

# 584
Dana,
Благодаря Hug за поздрава, много си мила.

Снимката е от тези зад кадър към епизод 1.12 Faith:

Накрая, две снимки, които не сравнявам - то няма и как Mr. Green :

Само някоя да е казала, че не обичам Дженсън и го замервам с разни не дантелени работи! Днешната снимка от конвенцията ме провокира и не можах да устоя - на нея се сърдете Laughing .

И още едно последно Laughing - пак от spoilertv.com, съвсем малко по-подробен спойлер за 6.14:
Ben (guest star Nicolas Elia) calls Dean (Jensen Ackles) and tells him Lisa (guest starCindy Sampson) is in trouble. Dean leaves Sam (Jared Padalecki) to investigate a case alone and rushes home to rescue Lisa, however, he’s not prepared for what meets him at the door. Meanwhile, Sam discovers the men that were murdered were all a part of a cruel practical joke played on a female co-worker who went missing.
Jeannot Szwarc directed the episode written by Eric Charmelo & Nicole Snyder.
Много се смях на коментарите, в които 'подскачат' заради думата 'home' Joy .

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 12:57 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт