SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 677
  • 703
  •   1
Отговори
# 615
  • # супернатурална #
Ако възглавничката не е 28 годишна, 195 висока, над 100 килограмова, с очи в които да потънеш, с врат на състезателен кон, гръб необятен, тръпчинки и бенки за разкош....какво щях да кажа, а, да...изобщо не я чакай  Laughing
Би, довечера смятам да въртя д-то в няко бар (още не е съвсем сигурно) но като се върна, или преди да тръгна, много се надявам да ми го върнеш подобаващо. Пробвай ме на колко мога да нося  Laughing

# 616
виждам, че пак сте яхнали метлите... всичките...

като пускате такива снимки, после се чудя защо нощем не мога да спя...

ама много ме е яд, че не дойдох в темата преди време, когато J&J не са били задомени, за да мога с чиста съвест да си мечтая за тях...

сега искам, не искам, трябва с мръстна съвест да си мечтая  Grinning

много се смях... качила съм си на стената във фейсбук ето това клипче, което някоя от вас беше цитирала тук... ужасно ми хареса
http://www.youtube.com/watch?v=pxnwsl3iKGU

и една моя много близка приятелка докторка ми е писала коментар

"тъкмо се прибирам и се зарадвах да видя клип с хубави мъже, а то все едно съм още на работа... само колко шефа ще му трябват на този набития след скенера, пък и спешна консултация с офталмолог"

мисля, че такъв коментар под клип за СПН засега не сме имали Simple Smile)))

# 617
  • # супернатурална #
 Joy Joy
Ми ти що не и каза: А, в този сериал доктор(К)ите не ги ползват съвсем по предназначение.

# 618
Относно колана, ето какво ‘виждам’ аз: здрав, широк кожен колан, преметнат през кръшната ми талия или кръста и хванат здраво за краищата от две още по-здрави уинчестърски ръце, ама така, навит около тях.
Като юзда, нали, нали? И после: "Дий!" Извинете, ама прекалено добре си го представих  Blush
Галче,
Яааа, зер гуд си го представяш Peace , не съм се и съмнявала в това Joy .

... с врат на състезателен кон, гръб необятен...
Въх та ллеле... *туп* пак Whistling

виждам, че пак сте яхнали метлите... всичките...
Bella,
Тц, определено не са метли Joy .

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 17:45 от Impala

# 619
  • # супернатурална #

Галче,
Яааа, зер гуд си го представяш Peace , не съм се и съмнявала в това Joy .

Найн гуд, найн! Tired И с целия арсенал дойч възгласи си го представих- и звук и картина имаше... Rolling Eyes Щях да го спестя това, но с радост виждам, че и фрау Импала на там са я отнесли фантазиите  Laughing

# 620
 Joy Joy Joy Joy Joy

Барабар (?! Joy ) със шнеле-то? И к'во не му е гуд тогава?
PS. Радвам се, че с лек тласък/намек те плъзнах в правилната посока Mr. Green .

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 18:00 от Impala

# 621
  • КиТ
Ох,снимки ли да го опишеш Роже имам нужда от възглавничките на Краули Mr. Green

А добра среща!Тази тема май цялата я пропуснах CryЩе наваксвам. Вече нямам никакво търпение за новия епизод!Другата седмица е надявам се...

Ари бе Ване Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,само у гьола висиш(то и съвсем разбираемо с тия страници дето въртим Crazy Joy Joy Joy),нИдей така учи си от мен Mr. Green Joy Joy Joy Joy Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=pxnwsl3iKGU

и една моя много близка приятелка докторка ми е писала коментар

"тъкмо се прибирам и се зарадвах да видя клип с хубави мъже, а то все едно съм още на работа... само колко шефа ще му трябват на този набития след скенера, пък и спешна консултация с офталмолог"

мисля, че такъв коментар под клип за СПН засега не сме имали Simple Smile)))[/color][/b]

И аз си го поставих на стената в ФБ и едно момиче от форума ми пише скоро го почвам Crazy и аз викам,ми хайде де голямо чакане уж заедно щяхме да въртим маратони с нея,то аз я изпреварих newsm47 Joy Joy Joy Joy,та после съм и казала направо в темата,че ша са строяваме Twisted Evil Mr. Green Joy Joy Joy

# 622

абе знам аз,

знам точно на кого какво сте яхнали

ама от тактичност така казах...

ама то май в тази тема няма тактичност и невинност...

ще свикна

Heart Eyes

# 623

абе знам аз,

ще свикна

Heart Eyes

Аааа Бела, нидей така, тук сме само целомъдрени девойки събрани  Praynig Praynig Praynig .......

# 624

абе знам аз,

ще свикна

Heart Eyes

Свиквай! Wink Ти Уинчестър и "невинност" можеш ли да си ги представиш в едно и също изречение? Mr. Green

Бела, коментара на приятелката ти е велик - ами професионално изкривяване, какво друго? Simple Smile Иначе вярно докторките в СПН много-много не ги ползват по предназначение. Виж - мед. сестрите, точно по предназначение "бройкане" се употребяват.

СПОЙЛЕР на заглавията на еп. 17 и 18: 6.17 is now titled "Trail of the Dead" and 6.18 will be titled "Your Time is Gonna Come"

# 625
Bella,
Тактичност и търпимост има: иначе отдавна да са ме ban  (то не че ме се е разминало, де Wink ). А и си споделяме обектите на страстта Shocked . Но невинност наистина няма: даже представителките на платоничната школа се преориентираха. С ръка на сърцето заявявам, че нямам нищо общо с това, както и с преориентирането в ненаситници. Толкова съм невинна, че чак светя в тъмното (Галчеее Heart Eyes, само да си намекнала за озаряващите инструменти newsm66).

# 626
Толкова съм невинна, че чак светя в тъмното (Галчеее Heart Eyes, само да си намекнала за озаряващите инструменти newsm66).

Светиш, светиш в тъмното! Галчето я няма да подхване приказката, но определено "отвътре" озарена ми се струваш Simple Smile))

Иначе за преобръщането от невинност в не-невинност - ами, "Който го е страх от уендиго да не ходи в гората!" (или да си води Уинчестър за охрана) Ta в тази връзка, която иска да си запази невинността, просто да не гледа сериала, че няма начин жена да остане неподвластна на чара на момчетата.

Галчето дали ще се сети да пие по едно пърпъл нърпълс и за нас? Нали е навън тази вечер? Wink)

Колкото до спойлера на 14-ти епизод, Туитър пощуря с предположения какъв ли ще да е проблемът на Лиса - най-много ми хареса идеята, че си е хванала друг мъж. Simple Smile)
(Тогава най-после ще можем да видим наживо сценария на Галчето, който включваше и малко познатото парче на Металика "Само ти, Импала, си ми приятел, само ти не ми изневери", което дъни от радиото на Импалка, за да утеши страдающия Дийн). Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 21:14 от Dana_Scully

# 627
'Mmmm, Dana...'

Hug

[...](Тогава най-после ще можем да видим наживо сценария на Галчето, който включваше и малко познатото парче на Металика "Само ти, Импала, си ми приятел, само ти не ми изневери", което дъни от радиото на Импалка, за да утеши страдающия Дийн). Simple Smile

AХ!!!

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 21:21 от Impala

# 628
Иначе за преобръщането от невинност в не-невинност - ами, "Който го е страх от уендиго да не ходи в гората!" (или да си води Уинчестър за охрана) Ta в тази връзка, която иска да си запази невинността, просто да не гледа сериала, че няма начин жена да остане неподвластна на чара на момчетата.

Галчето дали ще се сети да пие по едно пърпъл нърпълс и за нас? Нали е навън тази вечер? Wink)

Така каза, и ако не се сети да пие по едно и заради нас .... тежко и горко й  Mr. Green. (ама и бая Ще се опие, ако трябва да пие по едно за всяка  Joy Joy Joy

# 629
Ммм и от мен! Hug , Импалка! Снимката с микрофона е чудесна!

Изи е от моята група на харесващите черно-белите им снимки (пък било то и монтаж като в случая) и затова, поздравче и за нея:

Общи условия

Активация на акаунт