Новата година отмина а МАЙчето подритва ли, подритва - 11 тема

• 23 580
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Тони, точно такова е - запушен нос, болки в гърлото и отпадналост, кашлица за сега нямам, но пък ми сълзят и очите, това винаги ми е екстра към настинките  Crossing Arms

menyanthe , много благодаря за информацията   bouquet аз още утре съм на доктор, та ще видим.Лекарства, освен магнерот не пия, така че няма как да е това. Общо взето алтернативите не са приятни  ooooh!
Бубе, точно с дигитални мерих, и на мен са ми малко съмнителни,  мъжа ми ходи да търси живачен  по аптеките, ама тц..няма ги вече  Close
Дано да е фалшива тревога, утре доктора ще каже. Ако не замръзна до тогава  Mr. Green

# 631
  • София
Мдаа, тези дигиталните наистина не може да им се има много вяра - в болницата ми  мериха температурата с такива - аз си го оставях поне 5 минути след като изпищи - ами температурата се променяше...
Може да пробваш да го подържиш по-дълго време - примерно 10-тина минути и да видиш дали пак ще отчете такава ниска температура.

# 632
Бубе, точно с дигитални мерих, и на мен са ми малко съмнителни,  мъжа ми ходи да търси живачен  по аптеките, ама тц..няма ги вече  Close
Дано да е фалшива тревога, утре доктора ще каже. Ако не замръзна до тогава  Mr. Green

Фалшива е, 100%  Laughing

У вас леко ли ходиш облечена? По потниче да речем?
Най-точна е телесната температура измерена в телесните кухини. Най-точно в ректума. Ако не ти е гадно, пробвай. Там даже дава 0.5 градуса по-висока заради това, че е измерена в телесна кухина.

# 633
Мерси, момичета, за съветите, пробвах по-дълго да държа термометъра - стигна до 35.4  Rolling Eyes
Ще меря и утре и ако пак е така ще се претоплям на печката  Grinning

# 634
Аз съм с малко по-ниска телесна по принцип (35.3-35.6 и над толкова започва да ме тресе), баба ми също беше с таква преди. На мен се установи поне от какво е, от проблем с щитовидната жлеза.

# 635

пробвах по-дълго да държа термометъра - стигна до 35.4  Rolling Eyes

Добре де, то дигиталния не спира ли да мери след като изпищи?  Rolling Eyes

И аз веднъж се бях шашнала с мъжа ми, аз бях болна и той ей така покрай мен реши и той да си премери температурата и като видях, по същия начин поддържаше все под 36 градуса (36.2-36.4 се счита за нормална) и аз се ошашках с него, пък той се хили  Crossing Arms
Обаче той ходи почти гол в къщи, никак не му е студено и после като се облЕче и се загря, и температурата се вдигна.  Peace Въпреки, че не сме студенокръвни животни, тоест не би трябвало телесната ни температура да зависи от температурата на външната среда, явно има някакво значение все пак.  Thinking По принцип с температурата е като с кръвното налягане. Има някакви установени норми, но има хора, без нищо да им има, поддържат по-ниски или по-високи от установените стандарти стойности. Съответно ако нормално кръвното ти е 90/60 и това си е нормално за теб, една стойност от 120/80 би била свръх висока за компенсаторните възможности на собствения ти организъм, без това принципно да надвишава иначе нормалните общоприети норми.

# 636
Добро утро момичета  Hug минавам само да видя как сте и да ви пожелая хубав ден и много усмивки!!!
Нямах време да пиша, че имах да свърша 1 куп задачи в Бг и в Пт, но вече съм в Дубай и ще имам много  време Simple Smile очакваме  stork-girl и засега всичко е наред.

# 637
  • София
Буба, лично го тествах - не, не спира да мери - иначе веднъж щеше да ме изкара с 35.9 температура - е, след няколко минути се качи до 36.4. А веднъж от 36.2 се качи до 36.8  Shocked А по принцип не съм имала проблеми с температурата от поне 7 години - и си я поддържам около 36.4-36.5 (мерено с обикновен термометър)

# 638
  • Стара Загора
Добро утро  bowuu
Аз имам три живачки термометъра и за сега карам с тях...на електроните невярвам.
Имах едно гадже едно време той поддържаше 37,8 горе-долу постоянна температура и можеше да си вземе бележка по всяко време, че е болен Mr. Green

# 639
  • До морето :)
Донна Аниииииииииииииииии, честито ти розово щъркелче! Недей така да се губиш вече. Липсваше ни и бая се притеснихме за теб  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
За термометрите - аз съм с един дето е с галистан (специално станах да видя какъв е) Изръсих се 9 лв. за него. Още ме боли сърцето. Май мери точно, но трябва хубаво да се изтръска до долу, а това ми е много трудно  Grinning
Иначе пък има хора които вдигат само вътрешна температура. Майка ми колкото и да й е лошо, термометъра показва винаги 36,5-36-6
А, забравих да кажа - Добро утро Simple Smile)))))))))

# 640
Добро утро, сладурки Simple Smile Благодаря за отправени пожелания Simple Smile Ние продължаваме и днес с празнуването, но този път рожденника съм аз Simple Smile Почерпете за мое здраве и това на цялото ми семейство Simple Smile 
Хубав ден Simple Smile

# 641
  • До морето :)
Честит рожден ден на diana_valkova и VaniaR* ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ, УСПЕХИ И МАЙ МЕСЕЦ ДА СИ ГУШКАТ НАЙ-СЛАДКИТЕ БЕБЕНЦА  Grinning newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38  party041 Tada  party002 Gift  ura dance dazzler1  bigdance2 newsm18  Party Time  4uu  costumed034 Tada baloni happy bd hbday bdbaloni baloni

# 642
Донна Аниииииииииииииииии, честито ти розово щъркелче! Недей така да се губиш вече. Липсваше ни и бая се притеснихме за теб  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
За термометрите - аз съм с един дето е с галистан (специално станах да видя какъв е) Изръсих се 9 лв. за него. Още ме боли сърцето. Май мери точно, но трябва хубаво да се изтръска до долу, а това ми е много трудно  Grinning
Иначе пък има хора които вдигат само вътрешна температура. Майка ми колкото и да й е лошо, термометъра показва винаги 36,5-36-6
А, забравих да кажа - Добро утро Simple Smile)))))))))

nelka_bg[/color]  Hug Hug Hug благодаря ти. Ти как си? Няма да се губя вече Simple Smile

# 643
Добро утро, сладурки Simple Smile Благодаря за отправени пожелания Simple Smile Ние продължаваме и днес с празнуването, но този път рожденника съм аз Simple Smile Почерпете за мое здраве и това на цялото ми семейство Simple Smile 
Хубав ден Simple Smile

Hug newsm59 newsm38  bigdance2  ura Честит рожден ден !!! Пожелавам ти да бъдеш здрава и много щастлива !!!

# 644
Добре дошла,Дона Ани     bouquet

Наистина много време не беше влизала,но ние и предположихме,че си в Бг  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт