Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да използвам отпуската си, ако имам 50 дни натрупана отпуска и какви са правилата за прехвърляне на дните?
Какво мога да направя, ако съм много гладен и се притеснявам за наддаването на тегло по време на бременност?
Какви са обичайните признаци на бременност и има ли вече някакви „отличителни белези“ на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да използвам отпуската си, ако имам 50 дни натрупана отпуска и какви са правилата за прехвърляне на дните?
Да, можете да използвате отпуската си, но има ограничения за прехвърлянето на дните. Според Кодекса на труда, дни от преди 2010 г. могат да се използват по всяко време, докато дни от 2010 г. трябва да се използват до края на 2012 г. За дни от 2011 и следващи години те трябва да се използват в годината, за която са предназначени, и могат да бъдат прехвърлени до 10 дни по производствени или лични причини.
-
Какво мога да направя, ако съм много гладен и се притеснявам за наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са обичайните признаци на бременност и има ли вече някакви „отличителни белези“ на бременността?
-
Какви са мненията за разкрасяване по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните кремове за предотвратяване на стрии по време на бременност?

.
Ще стискам палци бързо да се оправиш!
още щях да пиша,много сте бързи,вчера,последно като влезнах бяхте на 43 стр,ей като светлината се движите.