ФЕВРУАРСКИ мами трепетно броят, колко дни до бебчо вече ги делят-тема 24

• 25 195
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Само ме притесни това, че изследванията за ХИВ и сифилис са ми от 19.07, а жената каза че имали валидност 6 месеца newsm78 Сега пак ли трябва да ги правя?

Каква е логиката да важат шест месеца и ако е така защо ги пускат в началото и защо се водят по желание, като мен примерно никой не ме е питал искам ли да си ги правя?  newsm78

Мамче, не се вкисвай, пустите хормони са виновни!  Hug
Аз като забременях първия път и въпреки, че беше желано бебе, в началото само си мислех как ще се роди и ще порасне, а аз ще стана първо на 40, после на 50 години и после ще умра!  Joy

# 136

Момичета, за тези, които не са били в Шейново на отворени врати, ето едно клипче- разходка, което ще ви бъде полезно, ако сте избрали да раждате там.
http://www.deteto.info/video.aspx?id=42

Little evil, благодаря ти много! На сайта, който си дала има и филмче за Тина Киркова, където ще раждам аз, беше ми много интересно!   bouquet

# 137
Happy mamma  Hug Недей така, ти си една от най-положително настроените и внасящи най-голямо спокойствие тук, а сте единици тези, останалите сме едни паники...ако вие започнете да се спичате, направо...вие сте ми опората, искам ви силни и заредени емоционално   Hug Hug   Аз пък нали е ми е първо детенце, въобще не съм поглеждала от тази страна на нещата, как ще ми е ограничение беб за нещо - толкова много си го искам и си го чакам, че направо..Още от сега съм готова да жертвам всичко за него - това пък като се появи си преставям как ще е  Crazy Heart Eyes

# 138
  • София
Little Evil много благодаря за клипчето. Сега все едно съм била на отворените врати Hug
Само ме притесни това, че изследванията за ХИВ и сифилис са ми от 19.07, а жената каза че имали валидност 6 месеца newsm78 Сега пак ли трябва да ги правя?

Ха сега де...Моите са от 23.07.  Rolling Eyes Не знам, ще се обадя на акушерката в понеделник, за да я питам.

# 139
  • Варна, морето, сините вълни...
Добър ден, нищо че аз преди малко станах Blush
Честит рожден ден Лолита! Всичко най-хубаво ти пожелавам.  bouquet

# 140
Въобще не ми се вярва да е вярно това за изследванията - на всички ни са пускани в началото на бременността, още никой не е казал, че са му искали "пресни"  , все някой щеше да каже  Peace Ох, получи се тафтология малка... Blush

Стани, Светле, Тони, Фентъзи - дайте знак, че сте тука Hug

# 141
Little Evil питай, моля те Hug На мен вчера ми взимаха кръв, не искам пак да ме дупчат.

# 142
Честит Рожден Ден на Лолита! Пожелавам ти много здраве, много любов, семейно щастие и скоро да си гушкаш най-сладкото и пухкаво бебенце!

На Еспиноза и на всички мами, които имат нужда, стискам палчета. fingerscrossed
За изследванията за ХИВ и т.н. и на мен ми ги пуснаха някъде във 2-3-и месец.
За записа на тонове, и на мен още не са ми правили. Сега от другата седмица започвам да ходя.
Lily_G и аз ще раждам в ТК при д-р Ташков. Там ще ходя и за запис на тонове. Трябва ли да си запиша предварително час?
happy-mamma недей така, нали затова си happy-mamma   Wink

# 143
здравейте  Simple Smile,

Лолита Честит Рожден Ден! много усмивки и положителни емоции, прекрасно и здраво бебче на финала!   bouquet

много гадна нощт ми беше, ставах често, но в 4 вече не заспах повече, събудих се от болка в бъбреците и така до 7, пих вода, ядох червени боровинки, намествах се сумато време, ама цъ и една такава хубава силна контракция получих, че си зачаках за следваща и да засичам, изпих си лакарствата по-рано и поспряха нещата, но днес ми е тежкоо...
някой друг да са го боляли бъбреците, какво пиете, някакви илачи има ли?

# 144
Ей хепи ,я по ведро.Защо се предаваш точно на финала,помисли си и колко хубави емоции ще ти внесе в ежедневието това малко същество.А  вчера говореше за четвърто. Naughty
Пчеличке ти избра ли си дата?

# 145
Здравейте   и от нас, мили дами
 Лолита: Честит рожден ден. Бъди жива и здрава, много обичана и много сбъднати мечти

espinoza Радвам се , че си по-добре. Почивай повече и се пази

Хора, да ви се оплача: май запяочва да ме хваща предродилна депресия - избива ме на рев, не знам кое от къде да подхвана, изобщо- лоша работа.
Напълно те разбирам и аз нещо съм се сдухала, за най-малкото и почвам да рева а не съм някоя глезла.

А сега да кажа за днешната ЖК
Кръвно 110/70, кг. +14 бебо си отговаря на 35г.с. и плацента 2степен на зрялост. Тоновете са добри и другия петък пак.

Хубав ден

# 146
Хепи-мама, аз също съм в депресия, но причината е, че не мога да отделям нужното време и сили на сина си и чувствам, че го пренебрегвам, но просто физически нямам сили, сега като се замислям, когато разликата на децата е една идея по-голяма май е по-лесно.

За ограниченията въобще не го мисли, първите 6 месеца докато стане човече си е тегаво, но после какво ти пречи да си пътуваш, грабваш една лятна количка, да ти е лекичка и където душа иска. ние и на планина си ходихме, много майчета ходят и на море, още по-рано, за самолет също няма проблем, моя приятелка си дойде от щатите с малчо и си беше тук 3 месеца, а детенцето беше на 8м., и в солун сме ходили за 1 ден  Grinning
Хайде по-ведро  Hug пък и времето минава и човек се радва на толкова малки неща, а за бебчетата са такива постижения, като го видиш усмихнато и знаеш, че всичко си е заслужавало  Hug

# 147
Въобще не ми се вярва да е вярно това за изследванията - на всички ни са пускани в началото на бременността, още никой не е казал, че са му искали "пресни"  , все някой щеше да каже  Peace Ох, получи се тафтология малка... Blush

Стани, Светле, Тони, Фентъзи - дайте знак, че сте тука Hug
Тука, тука. Преди час се върнах от изследвания - ходих да ми точат кръвчица и да правя "пиш" в чашка Mr. Green
За ХИВ-а някой беше питал - изследването се прави само по желания, не виждам логика, ако на някой не му е правено да го слагат в изолатора...
Запис на тонове и на мен не са ми правили newsm78
Лолитка, честит рожден ден! Само хубави моменти и едно сладко бузанче скоро да те радва Simple Smile
Както доста от вас и аз тази нощ не можах много да спя от болки в кръста, гърба и мисля сега да ударя един час здравословен следобеден сън  Flutter
Еспинозка  Hug

# 148
Тук съм, тук съм и аз  Simple Smile. Този път реших прилежно да изчета края на старата тема и всичките десет страници, дето сте ги изписали тук, преди да се запиша в новата тема. В следствие на което в главата ми е каша и забравих половината от това, което мислех да ви пиша  Laughing.

Лолитка, честит рожден ден! Честит и на Амидалка на патерици! Бъдете здрави, обичани и много щастливи мами на най-сладките бебчета! И мерси за хубавите тема и заглавие!

Еспинозка, радвам се, че си по-добре и дано устискате с беба до 7.02.  Hug

Заради бебо и ние поотложихме две-три планирани пътувания, (нали стана от първия път  Wink), но изобщо не ми е мъчно - пак ще дойде времето да пътуваме. Като си спомня как навремето бях готова на всичко, за да имам дете, а ето че вече чакаме второ  Simple Smile . Няма по-голямо щастие от децата!

Палчета на всички мами с дати за секцио!

# 149
Надникнах в януарската тема и видях, че вече е обнародвано в Държавен вестник, това за максимума за избор на екип. Официално вече не могат да ни искат повече от 350лв. Чудя се какво ли ще измислят, за да ни вземат парите newsm78

Общи условия

Активация на акаунт