ФЕВРУАРСКИ мами трепетно броят, колко дни до бебчо вече ги делят-тема 24

• 25 152
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Амидалка, и аз съм така - тръпна вече и само чакам да мине  Grinning
А вие имате ли си датичка вече? (извинявай, ако си писала по-назад в темичката)
Нашата ще стане ясна в понеделник.

# 121
  • Mostly in my mind
амидала, кога е твоята дата?

# 122
на 26-ти януари  bowuu Praynig

# 123
Честит рожден Лолита!

Много обич, здраве и успехи ти желая! И щъркелът скоро да ти донесе най-дългоочаквания подарък!

# 124
Стискаме палци!!!

# 125
Добър ден и от мен Hug
Днес егати съня направих, какво ми става не знам. Напоследък спя като пън. Вярно на всяко завъртане се събуждам, ама то с тоя тумбак няма начин  Laughing
Лоли, честит рожден ден, бъди много здрава и щастлива. Пожелавам ти уютен дом с много детски смях в него  nbirthday
Светле, да вземеш да драснеш някой ред ли  Simple Smile
За тоновете - на мен ми правят записи от 34 седмица някъде. По ЗК знам, че се правят от началото на 9-я месец. Но явно самия доктор преценява откога да започне. Пари не ми взимат.
На всички с прегледи, стиснати палци. На болните да се оправят. А Еспиноза да пази леглото!
Кой е с първото цезарово и кога, знае ли се?

# 126
  • София
Лолита, честит рожден ден! С пожелание за здраве и късмет, подаръкът си е с теб  Hug

Момичета, за тези, които не са били в Шейново на отворени врати, ето едно клипче- разходка, което ще ви бъде полезно, ако сте избрали да раждате там.
http://www.deteto.info/video.aspx?id=42

# 127

Кой е с първото цезарово и кога, знае ли се?

Мисля, е беше lechugitka, за другата сряда, т.е.19-ти/дано не бъркам  Praynig/

# 128
Добро утро и от мен!

newsm59 на Лолита!

Нека и аз да кажа за раждането ми. И аз ще съм планирано секцио. Точната дата все още не сме я уточнили , но ще е някъде 15-16 февруари.

Изледванията от понеделник май са ми добри (микробиология на  секрет, стерилна урина, пкк), но ще ги нося на доктора днес или в понеделник.

Усмихнат ден!

# 129
  • софия
Дидишонче, ще ме извинявате за отклонението, но гледам детенце и да си кажа-виждам

Жалко, че нямаш снимка, а тя прилича адски много на мен Simple Smile само дето аз съм с руса/изрусена глава Simple Smile

# 130
Абе верно много се събрахме със секцио... newsm78

# 131
Честит рожден ден Лолита   bouquet
Този път успях да ви изчета, но ми е малка каша в главата от всичките страници  Laughing

# 132
Bulka, и аз съм така - вече се обърках. Имам чувството, че трябва да чета и да си водя записки Joy

Дидишонка, много ти е сладко момиченцето - отдавна се каня да кажа! Да ти е живо и здраво!!!

Хора, да ви се оплача: май запяочва да ме хваща предродилна депресия - избива ме на рев, не знам кое от къде да подхвана, изобщо- лоша работа.
Иначе и аз последните дни си спя добре и дори не ставам за тоалетна, но пък вчера цял ден бях с безумно главоболие. Бебонката ужасно вече ме натиска /как може да е малка в тоя моя голям корем като имам чувството, че го изпълва целия/ - нагоре , надолу. Снощи така беше натиснала надолу, че имах чувството, че ще тръгне да излиза.
Знам аз, че накрая е тежко, ама досега ги възприемах леко нещата, а сега защо се разкиснах така Mr. Green

Вчера с италианската тема ми стана и едно тъжно - от колко неща се отказвам заради бебето, колко много планове ми се отлагат далеч назад във времето... Изобщо до скоро си живеех един доста сладък живот с много срещи, събития, пътувания - почти абсолютната свобода, а сега...? Следващите поне три години ще са ми напълно и почти изцяло посветени само на детенце, което само по себе си е голямо щастие, но все пак...

# 133
Little Evil много благодаря за клипчето. Сега все едно съм била на отворените врати Hug
Само ме притесни това, че изследванията за ХИВ и сифилис са ми от 19.07, а жената каза че имали валидност 6 месеца newsm78 Сега пак ли трябва да ги правя?

# 134
Evridika следваш ли съвета от лентичката си  Joy,посмях се доста  Hug
Абе всичко опитвам, само SEX не съм пробвала, като знам че ми отнема 5 мин. да се обърна от едната на другата страна, докато спя... Joy само това ми липсва Crazy

Общи условия

Активация на акаунт