ФЕВРУАРСКИ мами трепетно броят, колко дни до бебчо вече ги делят-тема 24

• 25 142
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!
Честит рожден ден на Лолитка и от мен!
Бъди жива и здрава, много щастлива и леко раждане с прекрасно бебенце накрая!

Аз да ви кажа цяла нощ се въртях като шугава...Толкова ми беше топло и все ми беше неудобно и наляво и надясно. На два пъти дори се хванах, че съм по гръб естесвено!  Whistling

Еспинозка, anilevI радвам се, че сте по-  добре!  Hug

Някой беше казал, че близнаците излизат по - рано, ама някои хич и не им се излиза. Моята приятелка ги роди в 38 - ма седмица без абсолютно никакви признаци за раждане. Лекарката ѝ обаче, беше казала че е по - добре да се извадят тогава, защото вече им било тясно и не растяли, та нямало смисъл да ги чакат. Плюс това ги извадиха и двамата по 2 900 кг, та не искам да си помислям какво ѝ е било!  Rolling Eyes

За тоновете си мисля, че е по преценка на лекаря. На мен ми ги следят всяка седмица, заради мъртвото раждане, а и честно казано на мен ми е по - спокойно така. Жената, която роди преди 10 дни, като си писахме веднъж и каза, че и на нея не са ѝ правили запис, въпреки, че ходехме при една и съща лекарка, а тя пък беше една седмица преди мен по термин.

# 106
Лолитка, честит рожден ден   bouquet да си жива и здрава и едно сладко бебе да гушкаш скоро!!!

# 107
Сетих се да попитам нещо, пак свързано с гадните течения  #2gunfire.../От писанията тук май всяка втора сега е с такова, егати гадорията.../ Та аз сега слагам глобули Канестел/които са си Клотримезол по съдържание/, но се слагат с апликатор, днеска ще ми е последната трета, след това два дена почивам и после - Гинзаола ...обаче сутрин като стана и целия ден имам чуството, че съдържднието на глобулката си "изтича"постепенно навън... newsm78 То какъв и е ефекта тогава - незнам...Ако и с Гиназола е същото... newsm78 /Много ми е съвестно, че "намърлях" хубавото начало на деня с тоя въпрос ама...ше ме прощавате/

# 108
  • Somewhere over the rainbow
Добро утро и от мен,
да се оплача и аз от липсата на сън ,че скоро не съм се оплаквала.И аз утре ще си ходя на село с мама при баба и се надявам там да с е наспя по-добре.
Запис на тонове и микробиология  не са ми правили досега, а съм в 34 или 35 седмица ,ама вече спрях да се притеснявам ,кой квото иска да прави и да назначава. Спокойна съм ,защото бебето постоянно го усещам как  се джаска наляво надясно .Не знам при вас как е , но при мен е  като във филма "Пришълец" -имам чувство, че ще пробие с глава и ще  излезе от горе на  стомаха ми . Вече се бъзикам с моя мъж , че сигурно ще имам контракции в гърдите и  ще го родя през устата.
ЧРД на Лолитка ,здрава , щастлива и весело празнуване!

# 109
  • Somewhere over the rainbow
Амидала, то май с всички вагинални таблетки, свещички и тем подобни  е така.Каквото са ми изписвали преди за гъби- все го слагам вечер и сутринта е  изтекла някаква част, а през деня и останалото.
Пчеличке и аз мечтая за спане по гръб /тогава сигурно ще се наспя доста пълноценно/ ,но си позволявам през ноща за минутка- две само да се отпусна и се почва ритане отвътре.И така ми писна  от това лежане наляво и надясно вече.

# 110

Честит Рожден Ден, ЛОЛИТКА!

Желая ти здраве, щастие, късмет и на финала едно хубаво и здраво бебче!

Весел ден мамчета! Hug

# 111
Честит празник на Лолитка, много щастие, любов и радост в семейството  Hug

# 112
amidala13  какво да ти кажа,същата работа съм,то не беше теч не беше чудо...и с нощното пишкане пак изтича,незная има ли няма ли ефект,но се надявам на такъв bowuu
Доктора казва че не било проблем че изтичало newsm78,явно все нещо остава Crazy,ай да раждаме да се отърваме от това чудо,и да почваме с гърдите да се занимаваме Joy

# 113
Лизи, не се протеснявай, защото всичко зависи от това как се е обърнала и дали спи. Сигурна съм, че девойката е добре!!!

Еспинозка, само спокойствие и лежане!!! Стискам палци да си стоиш в къщи и бебока да чака още!!!

Софт,  Hug
Lechugitka, палчета за тебе!!
Анилеви, щом си спала добре, значи се подобряваше!
Другите болнички- мами и дечица- да се оправятя!

Снежинка, да си изкараш добре при мама. Малко глезене никому не е навредило!

Лолитка, честит рожден ден! Пожелавам ти най- сладкото бебе, много радости и любов!!!

# 114
 Спокойна съм ,защото бебето постоянно го усещам как  се джаска наляво надясно .Не знам при вас как е , но при мен е  като във филма "Пришълец" -имам чувство, че ще пробие с глава и ще  излезе от горе на  стомаха ми . Вече се бъзикам с моя мъж , че сигурно ще имам контракции в гърдите и  ще го родя през устата.

Joy  Joy Много образно си го описала. Искрено се посмях  Joy
Лолитка, Честит рожден ден. Здраве, щастие и много много приятни емоции   bouquet  Hug
mushmul4е Нашия доктор прави задължителни ежеседмични записи на тонове от 34 г.с., които не се заплащат.Но доктори и мнения много. Иначе е хубаво от 9-ти месец да ти се правят тонове, примерно където ще раждаш и там ще ти кажат дали се заплащат и колко пъти  Hug

# 115
Дидишонче, ще ме извинявате за отклонението, но гледам детенце и да си кажа-виждам поразителна прилика с мен, като малка. Съжалявам, че не мога да  си покажа снимка  Hug
Амидалка с гиназола е доста гадничка историята, но не да те плаша  Mr. Green
Десния ми крак отече  Tired

# 116
,ай да раждаме да се отърваме от това чудо,и да почваме с гърдите да се занимаваме Joy

И аз всеки ден това си викам  Grinning Като гушна бебо всичко ще ми мине сигурна съм, ама сега си мръкнам профилактично.. Laughing

# 117
Амидалка, не се притеснявай, че изтича - както са ти написали и другите момичета, винаги е така с геловете и глобулите. То каквото е необходимо, си се абсорбира от организма, а останалото си изтича.
Лолита, честит рожден ден! Пожелавам ти един прекрасен и пухкав подарък съвсем скоро, който да ти донесе най-голямото щастие на света!   bouquet

За записа на тонове - на мен ми правиха веднъж в 27 г.с. (но то беше, защото тогава лежах в болница) и веднъж преди няколко дни (в 37 г.с.). Определено си е по преценка на лекаря.

Иначе при мен всичко е наред, оказа се, че ще съм с планирано секцио, тъй че до няколко дни ще се срещнем с нашата девойка и много се вълнувам  Heart Eyes

Целувки на всички и специални силно стиснати палци на Еспиноза!!! Кураж, миличка, и всичко ще е наред!  Hug

# 118
  • Mostly in my mind
благодаря ви за хубавите и мили пожелания. нека и на вас да ви се връщат. скоро всички да гушкаме сладки, пухкави бебенца.  Hug  bouquet

# 119
Леле, ама колко мами станахме с планирано секцио...нямам търпение да "мине" някоя от нас и да разкаже как е минало чудесно и няма нищо страшно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт