ФЕВРУАРСКИ мами трепетно броят, колко дни до бебчо вече ги делят-тема 24

• 25 140
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Mostly in my mind
еспиноза, радвам се, че си по-добре.   bouquet
Лори, и аз не можах да спя снощи. постоянно се въртях. това детенце направо ме задушава вече, не мога да дишам. мъжът ми каза, че съм й хъркала вече от известно време  Blush ужас. ръцете още ми са подути и схванати. aма сега като се сетох, снощи май е било новолуние, ако не бъркам  newsm78

ама стига сме се оплаквали, ами да почерпя днес за рожденния ми ден.  Grinning вчера пихме Бейлис, днес нека да е Мартини  Mr. Green

# 91
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛОЛИТКА, ЖЕЛАЯ ТИ НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ ПОДАРЪК ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

# 92
  • в кукувиче гнездо
Хайде и аз в темата.. Този път ще се отчета. Та оказа се, че не съм толкова алергична, колкото ме изкараха. Наравиха ми наново тестове към упойки в клиниката, където ще раждам и всичко почти си е в нормите. Доктора ми каза, че перди съм се понадула, защото сестрата, която ми е взимала пробите доста здраво ме е драла... Та решихме в сряда ще раждам със спинална упойка. Най-щадящата по думите му и според мнението на специалистите от университетските болници в София и Варна. Вече съм далеч по-спокойна, след като ми е обяснено всичко. Аз напарво полудявах от мисълта, че могат да ми сложат пълна упойка, знаейки общо взето какво представлява и какво се случва.
Сега се връщам да ви чета, че доста страници пропуснах покрай тези емоции...

# 93
МАРУЛКА стиснати палчета за сряда и да минеш да се похвалите  Hug

леле момичета то наближава времето с пълна сила  Crazy

# 94
  • София
Лолита, честит рожде ден! Бъди много щастлива, влюбена и здрава!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 95
  • Sofia
Момичета, нямате спирка... Трябваше да изчета 15 страници от вчера сутринта Simple Smile

Лолитка, честит рожден ден! Пожелам здраве, спокойни последни седмици и едно прекрасно бебче!

Еспиноза, имаш палчета и от мен. Дано всичко е наред...

Аз след толкова много страници не знам дали ще съм актуална с коментари по всички засегнати въпроси Simple Smile Затова ще пиша само по някои от тях.

Имаше въпрос за изледване за ХИВ. Доколкото знам, то не е задължително. Аз си направих заедно с изследването за хепатит и Васерман. Пуснаха ми ги по каса, така че не знам каква е цената. Само толкова знам. Не съм чувала за изолиране на бременната, ако няма такова изследване, макар че вероятно има логика...

За храненето при кърмене - моите приятелки, които минаха вече по този път, казаха, че може всичко да се яде без да се прекалява. И детенцето ще покаже. Едно от дечицата наистина прояви нетърпимост към цитрусови сокове и получаваше колики, когато майка му пиеше такива... Явно трябва да се следи и самото бебче и да се изключва някоя храна, ако го дразни...

Малко ме стресира инфото за грубия прегледа при лекаря, който изражда...  Shocked Все се надявах и там да е външно с ехографа, ама какво да се прави  Simple Smile

Чета ви и се чудя - от коя седмица се правят записите на тонове? Аз съм в 34 г.с. и още не са ми правили. Чак в понеделник ще правим. При някои от вас май доста по-рано е започнало. Аз нямам никакво инфо колко е голяма беборана, колко тежи, статус на плацента... Уж била едричка, ама това какво означава...

# 96
Лоли,честит рожден ден,желая ти много здраве,щастие,късмет и любов,да гушкаш едно здраво бебенце скоро време.

Еспинозка,стискай още малко.
Нас вчера ни измериха 2100 и доки каза,че ще се роди около 3200.Каза,че има и хубави топки  hahaha
Мерси  на Елсе.  bouquet
sneji Hug
Болните мами и дечица бързо да се оправят.
Мале lechugitka,то не останало.Сега само спокойствие.

# 97
  • София
  bouquet Лолита, Честит рожден ден и от мен......ама каква почерпка само  Crazy
Много здраве ти желая, а също скоро едно пухкаво и здраво бебче да гушкате и най-най-щастливите Ви моменти тепърва да предстоят  Simple Smile

mimoza_lolko права си, хем Миков ми каза да не се притеснявам и аз пак  Blush ....... май, май последните седмици са много изнервящи.

Ама valeria81 поне ме разсмя ....дано да стигне благополучно с течността  Mr. Green

mushmul4е  мисля, че записа на тоновете започва по-рано при някои по преценка на лекаря....при нас защото са близнаци и затова. Иначе и аз бях чела и общо взето при различните мами по различно време, но от кога задължително трябва не знам  newsm78

# 98
Ами за тоновете,аз излизам от 37г.с и нито веднъж не са ми записвали тонове.Не се  и очертава до 26.01/другата консултация/,когато ще съм в средата на 39  Laughing .Интересно ако не ги попитам дали до 40 г.с ще направят поне един запис .Така че,питай си сама.

# 99
Добро утро
Не мога да повярвам,но е факт не ставах снощи нито веднъж  Flutter...и не кашлях,за сметка на  сутринта Rolling Eyes,следобяд съм на доктор....а Варненки са на срещичка сега...исках и аз ама нали съм ходещ кашлящ вирус НЕ може !!!  Naughty

Хубав ден от нас Simple Smile
Еспинозка нека пише как е?  Hug

Лолиткаааааа ЧРД

Мерси за кафето и почерпката

След час по обяд някъде отивам за консумативи за болницата и после на доктор,не пишете много моля  Mr. Green

# 100
Лолита Честит Рожден Ден!

Лизи не се притеснявай и моя пакостник първия път спинкаше Grinning и се наложи да се връщам за още един запис-всичко ще е наред.
Елсе Hug благодаря за инфото, много ни помагаш!
espinoza Hug

# 101
  • София
Минавам набързо да се разпиша, а после се занасям на ЖК. Тоя път съм намислила да направя един финт - да отида час по-рано за запис на тонове и да си хвана навреме часа при докторката. Щото два пъти вече ми се случва да съм първа в списъка, да ме прати на запис и после да чакам три часа да се изредят всички преди мен, за да успея да вляза в кабинета. И дано записът е добър, щото ако пак има проблем вече ще ми дойде в повече Crossing Arms. А и да ви кажа - хич не ми се ражда все още Joy. Ако ще съм секцио - заплюла съм си 15 февруари (нали два пъти сънувам тая дата) и туй то. Ако ще е нормално - ще чакам термина пък Crossing Arms. Ама съм капризна, ако малката се е метнала на мен може и да ми обърка плановете.

Лолитка, честит рожден ден!
Еспиноза, лежи си, почивай и се пази!
PS. За записа - при мен поне не минава по здравна каса, а си го плащам. Лекарката обаче много държи на него. Иначе, според доктора, при който ходя на частно още е рано, след 36 седмица трябва да го правя редовно (веднъж седмично). Явно колкото лекари, толкова мнения.

# 102
Evridika следваш ли съвета от лентичката си  Joy,посмях се доста  Hug

# 103
Здравейте коремчета сладки  Hug Ние тази сутрин нещо се одремахма, чак като се събудих се притесних да не съм настинала нещо, че ставам кум 8 обикновено с мъжо, ама днеска даже не съм го усетила, като е излязъл...ама няма симптоми за сега   Praynig

Честит рожден ден на Лолитка, бъди много много щастлива, пожелавам едно леко раждане и едно хубаво бузанче скоро  Hug

Стискам силно палчета на Еспинозка да изтраят още мъничко с бебо, дано не се стигне до системи  Hug

На всички болнички пожелавам да го изкарат възможно най-леко и бързо да се възстановяват, за да са здрави за големия момент  Praynig

# 104
  • софия
Лолита, весел празник, всичко най-хубаво пожелавам  ! нека днешния ден е незабравим !

Общи условия

Активация на акаунт