ФЕВРУАРСКИ мами трепетно броят, колко дни до бебчо вече ги делят-тема 24

• 25 138
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
един късен запис и от мен.
Бобчо, доколкото помня ти пазаруваш в Пловдив. Аз скоро си купих от ДМ еднократни бикини, а от Вис Виталис подплънки за гърди - на Томи Типи бяха май най-изгодни.
Да не забравя да кажа, че за Пловдив говоря Simple Smile

# 76
  • Варна, морето, сините вълни...
Аз подплънки си взех на НУК 12 за 4лв.  и нещо. Другите и без това бяха много бройки и не ми рискува отначало. После ако има нужда други мога да купя.

# 77
Теди видях, че говориш за лампите. Ние в БГ имаме малки нощни с димер и поръчах на майка ми да ми изпрати една. Мисля, че ще върши супер работа!
Иначе вчера на курса акушерката предложи ето този вид като добър
http://www.amazon.de/Salzlampe-Salzkristalllampe-Kristalllampe-e … 957002&sr=8-1

Стискам и аз палци за Еспиноза! Praynig

Лека нощ на всички!

# 78
  • Русе/Germany
Едно много много късно записче от мен на 6 стр. но цял ден имах гости и тъкмо си тръгнаха и пак се върнаха и така Simple Smile Даже ми изгладиха едната пералня бебешки дрешки, че мен кръста не ме държи Sad
Еспинозка имаш палчета и от нас и да пазиш леглото че е рано още Naughty
Изчетох повече от 10 стр. на един дъх и искам да ви кажа че ми е каша в главата и няма да казвам нищо по темите защото ми се затварят очите и мисля да се опъвам вече, че утре рано рано ще се става.
Хайде лека от мен и сладки сънища Hug

# 79
Добре че поне вечер темпото на писане намалява, за да смогна.
Още веднъж стиснати палчета за Еспинозкаааа!:hug:
Честито на мамите, които си знаят датите- с вас сме! newsm10
А за Амидалка, една малко закъсняла прегръдка по случай Рождения ден! Hug
За  мамчетата от Варна, които търсят малинови листа и не съм й писала- в дрогерия КАстело- на Осми Прим. полк 97 ги има.
Снежи, къде по никое време   Hug Хайде всички по леглата- да се наспинкате сладко!

# 80
Здравейте Simple Smile
joana_an е помолила в предната тема Клото да пише за позволените храни по време на кърмене. Ще си позволя да цитирам Препоръки за здравословно хранене преди и по време на бременност и при кърмене, издадени от Национален план за действие “Храни и хранене”, 2005-2010 г., Министерство на здравеопазването и Национален център по опазване на общественото здраве "...Един от най-разпространените митове, свързани с кърменето е широко разпространеното убеждение, че кърмачките трябва да се въздържат от храни, съдържащи подправки, от шоколад, бобови храни, лук и още много храни, които можели да разстроят храносмилането на бебето и да го направят раздразнително. Това схващане само кара жените да разглеждат кърменето като изключително ограничаващо. Ако нямате специални здравни проблеми, при кърмене не е необходимо да изключвате специфични храни от диетата си..." Който желае да изчете цялата брошура с препоръките може да проследи линка по-горе. Отваря се pdf файл  Peace

# 81

Добро утро! Тази сутрин кафето е от мен! Е не може да се спи и това си е!  ooooh!
Благодаря за новата темичка! Както винаги заглавието е страхотно!  Hug
Да дам отчет и се връщам назад да ви чета, че пак сте изписали доста.

Много съм доволна от прегледа. Бузанчо вече е 2900, плацентата, водите и всичко ми е наред. Доки каза, че ако искам да раждам естествено,хич не трябва да го чакам,а да се захващам сериозно с разходките. Защото бебока е много едър. Ехографа го изчислява, че до термина ще стане 4100 и в никакъв случай не трябва да пренасям. А и шийката ми е доста голяма и няма никакви признаци за скорошно раждане.
За контракциите ми каза, че вече в тази седмица (36-та, лентичката показва друго) няма никакъв смисъл да ми изписва лекарства, тъй като ще раждам естествено и това "упражнение" било много полезно за матката, за да се подготви за раждането.
Единствено хемоглобина ми е много нисък- 95. За него ми изписа желязо, инжекции Витамин В12 и пак фолиева к-на. Каза, че отделно и с храната трябва да си набавям желязо, за да можем до месец да го вдигнем, тъй като при раждането се губи най-малко 300мл кръв и никак не е добре хемоглобина да е нисък.
Другата седмица ще се срещнем и с доктора, който ще ме  изражда. Каза, че той щял да ме прегледа и да не се стряскам ако прегледа е "малко по- груб", тъй като трябвало добре да опипа стените на влагалището и таза. #Crazy
Хайде стига съм писала, връщам се да ви чета.

# 82
записвам се

# 83
  • Русе/Germany
Добро утро и от мен Simple Smile Вземам си от кафето с удоволствие, че как ми се спиииии мале мале Sad
Аз днес съм на преглед и си отивам при мама и тати малко на гости Simple Smile
Няма да ме има 3 дни, ако се усети липсата ми да не се чудите къде съм Wink Отивам да ям и да лежа Mr. Green Ама така си Simple Smile
soft Браво за хубавия преглед Hug Мале яко се започва вече при нас #Crazy Ух уж съм спокойна ама да видим накрая дали няма да психясам. Пък и сега нямам мъж на който да се глезя Mr. Green но скоро си идва и може да ме хванат глезотийките hahaha че той 3 месеца ги беше забравил Simple Smile
Хайде аз си отивам!
Стискайте кълки всички и да си почивате ей Naughty Мале три дни без форум после ще се  #Shocked но ще ми е приятно да ви изчета. Хайде мами ще липсвате Hug Hug Hug
О забравих да кажа на Else че връзката която е дала е много хубава и полезна.  bouquet Hug Мерси

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 08:33 от snejinka86

# 84
Добро Утро. Heart Eyes
Благодаря за големия избор на кафенца ще се възползвам.
Минавам само да се запиша макар и на 6 стр.Не си поплувате с писането браво. Simple Smile

Изчезвам че нали трябва да си лежа.
Хайде допосле....

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 08:56 от antoniast

# 85
  • София
Добро утро и от нас  Simple Smile , въпреки че отдавнааа сме станали.
 ooooh! нещо въобще не можахд а спа от притеснение, вчера на тоновете едната девойка пак имаше много равен запис, но нямаше време док като миналия път три пъти да и повтаря записа докатос е събуди....каза, че не бил толкова лош, но днес да го повторя някъде другаде
Запътих се към 2-ра градска , че ми е близо....със запис на часове било там....май към Шейново ще се вдигна, че не се сещам къде другаде, а и нещо се притесних и блокирах Sad

# 86
  • У дома... някъде
Добро утро и от мен сладурки!Аз прилично се наспинках и дори пратих половинката да ми занесе "пишото" за изследвания,за да е готово за консултацията. JoyПредния път си разхлях безценната течност в колата и сега му казах да внимава,че иначе ще трябва той да даде от него си..... Embarassed Mr. Green

Лизи,тези твои близначета не бързат ли да излизат? newsm78Нали уж винаги по-раничко се раждат,та затова се чудя.Вярвам че всичко ще е ок днес на записа,успокой се и пиши после как е минало. Peace Peace Peace
Софт и аз ще си взема от твоето кафенце че още не съм пила. Hug

# 87
Добро и от мен. Заведох Мариян на градина последен, въпреки че сме станали рано - изчаках го да си изгледа Аристокотките  Crazy
Лизи, според мен не трябва да се психираш при положение, че предния път са били добре тоновете. Това ежеседмично следене на тонове май ми идва в повече, нищо чудно да си спинка момата.... Hug
Снежи, приятно изкарване и до скоро  Hug
Мерси и аз на Елсе. Успокоих се малко с това ядене и кърмене, че викам гладна ще остана  Laughing
Лек ден за сега  Hug

# 88
  • област Варна
Добър ден мами!
Аз съм значително по-добре след вчерашната терапия с Гинипрал, обаче продължавам да си лежа в леглото. Докторката ми даде срок поне до 7 февруари да стискам. ако не ми спрат напълно контракциите до довечера, ще ме вкарват за системи. Сега се връщам да Ви изчета.

# 89
Добро утро от нас бонбонки, първо стискаме палчета на Лизи за добър резултат днес.
Снежи ще ни липсваш бързо тук при нас  Hug
И да се оплача, тази вечер не можах изобщо да спя. Не мога да се обърна, постоянно ставах до WC, голям кошмар. За капак милото тръгна сутринта рано в командировка и кокера започна да драска на вратата ми. Ние вече спим разделени от четири дни-милото с кокера са в хола, а аз съм в спалнята. Е преместих се в хола, пуснах климата и заспах на ТВ и ега се събуждам с некви чавета дето се сурвакат  Mr. Green
И последно дасе оплача много ми е студено нещо и цяла нощ съм надула печката-мъжО ми вика ти някой ден с тая печка няма да се събудиш  Blush

Е хайде хубав ден от нас изпълнен с много усмивки, цунки  Hug

Еспинозка   Hug стискай мацко Hug Ама аз сънувах един 7 февруари, но да видим за кой ще е  Hug

Общи условия

Активация на акаунт