ФЕВРУАРСКИ мами трепетно броят, колко дни до бебчо вече ги делят-тема 24

• 25 227
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Привет!
Пак съм за малко - ще отскоча до магазина, а после ще уча милото как се влиза в мол - ще да пазаруваме най-накрая за бебка. Уж до снощи имах много ясна представа какво ще търсим, ама от сутринта съм се размислила - ами това, ами онова... Иначе да се наредя и аз сред тези с "подскачащи" хормони - късно снощи се скъсах от рев, ако някой пита защо, ами идея си нямам. Просто ми беше криво. Много се надявам след раждането да не ме прихване някоя родилна депресия, искам да си се радвам на бебето.
Темата за секциото и мен ме вълнува, май така ще да раждам, като заради водите, ако се влоши бебето, може да го намажа по спешност, за да е по-гот.

# 496
Здравейте,

Ужасна вечер..няма повече да коментирам
Мим радвам се за бебаааа  Hug

Благодаря за куража,стискам но то каквото сабя покаже!!!

Ужасно се чуствам заради болестта,не толкова заради болежките в яйчниците и бъбреците Rolling Eyes
Надявам се ,моля се да оздравея и да родя  Praynig Praynig Praynig Praynig
Черни мисли са налегнали всички ни....айде да е последно днес това,утре вече свежарки bowuu

# 497
  • област Варна
anilevI стискай мила. Изписаха ли ти нещо за задържане?
Аз снощи пак имах контракции, ама днес съм по-добре. А хич не ми се ходи в болница.  Sad
Мим браво за хубавите новини.   bouquet

# 498
Здравейте!

Позволете да ви почерпя виртуално, защото в един такъв слънчев ден точно преди 28 години съм се родила  Simple Smile

Тази година ще ми се размине нощния купон с приятели, но пък скоро ще получа най-хубавия си подарък в живота и съм много щастлива  Grinning

Хубав ден на всички!   bouquet

# 499
Добро утро и от мен! И аз да се разпиша в темата. Не успях да видя покупките за бебо вчера, но пък си има и хубава страна случилото се. Вчера позачистих тук - там, времето позволяваше. Дано и днес да е толкова слънчево!
Ние тази сутрин сме на банички. Да почерпя и вас!  

И да не пропусна, забеляах, че вече има кокичета навън, което е показно, че скоро предстои пролет.Поздравявам всички майки, които чакат момиченца - кокиченца!

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 11:53 от lasi123

# 500
anilevI ,пожелавам ти утре да нямаш спомен от болеста.И сега само лежачка Naughty.
Ева,много кофти се е получило с тази шарка,бързо да се оправяте и се пази.
мим, много се радвам за вас,принцеската да се прибира в къщи вече.
Кампех,накарай ги да ти пуснат изследвания,може да е албумин,не е за подценяване.
Мартина да драсне няколко реда  Peace
Lily_G да си жива, здрава и много обичана.

# 501
Здравейте  Hug!

Честит рожден ден на ЛИЛИ!С пожелание за здраве,щастие,много усмивки и едно прекрасно бебче!

# 502
ЛИЛИ, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕН ДЕН! ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ ПОДАРЪК ФЕВРУАРИ! МНОГО ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ, УСМИВКИ, ЗДРАВЕ И ПАРИЧКИ  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=n3No3yOihrA

# 503
Честит рожден ден, Лили - много любов и радост на цялото семейство!

# 504
  • У дома... някъде
Лили,честит рожден ден!Скоро най-големия подарък ще е при теб!   bouquet

# 505
Лили,Честит Рожден ден.Много здраве и късмет и скоро да гушнеш най-хубавия подарък...   bouquet   bouquet   bouquet

# 506
anilevI ,пожелавам ти утре да нямаш спомен от болеста.И сега само лежачка Naughty.
Ева,много кофти се е получило с тази шарка,бързо да се оправяте и се пази.
мим, много се радвам за вас,принцеската да се прибира в къщи вече.
Кампех,накарай ги да ти пуснат изследвания,може да е албумин,не е за подценяване.
Мартина да драсне няколко реда  Peace
Lily_G да си жива, здрава и много обичана.

Благодаря ти за отговора.Тази сутрин майка ми като ми видя ръцете и краката колко са надутички и изпадна в ужас.Каза ми да си отивам при доктора.

Вече съм доста притеснена.Проблема е че нямам доктор а акушерка само,която като има нещо мепраща в болницата където предния път чакахме около 3 часа и беше пълно със всякакви бременни - болни и грипозни дошли с цялата рода .Беше кошмарно.И не знам какво да правя.Дали е серозно.Някой може ли да ми каже освен подуването какви други симптоми трябва да имам за да потърся лекар?

А сега да се оплача и по друга тема.В третия месец ми извадиха мъдреца.Два месеца по късно съседния зъб (защото се счупи на 4 докато вечерях) А онзи ден ми се счупи и следващия зъб.Вече от лявата страна не ми останаха зъби  Cry.Сега и този ако ми извадят оставам с 3 задни зъба по малко  Cry Cry

ОООООО извинявам се - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИЛИ.ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЕДНО ПУХКАВО БЕБОЧЕ

# 507
  • област Варна
Лили, ЧРД, скоро да гушнеш най-пухкавия и сладък подарък...   bouquet

# 508
  • Полски Тръмбеш
Лили честит рожден ден   bouquet мн здраве, щастие и леко раждане   bouquet

# 509
  • софия
Мим, какво става? как сте?

Лили, честит празник, всичко най хубаво и красиво пожелавам и разбира се, скоро най хубавият подарък да ти е ръцете
Simple Smile

Днес съм се разчистила яко.... сега да доизчистя и имам да изгладя дрехи, чаршафи, кърпи... всичко за дребния, да ги прибера в шкафа и да знам, че всичко е готово ... като свърша идвам да спамя с едно капучино в ръка Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 13:28 от Дидишонче

Общи условия

Активация на акаунт