ФЕВРУАРСКИ мами трепетно броят, колко дни до бебчо вече ги делят-тема 24

• 25 183
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Полски Тръмбеш
Добро утро и от мен
Честит празник на всички празнуващи   bouquet

# 586
  • Sofia
Добро утро и от мен, момичета!

Честити имен ден на всички празнуващи!!!

Аз днес съм на преглед и първи запис ще правим. Много съм любопитна... И взе да ме хваща страх. Милото вика - айде вече да раждаш, а аз - не, ще стискам, не съм готова още...  Embarassed

Хубва ден на всички!!!!!

# 587
Добро утрои от мен!
Първо честито на всички именници днес - да са живи и здарви   bouquet

А сега с оплакванията  Mr. Green  - сножи за около час и нещо имах болезнени контракции, които започнаха на 15 мин и стигнаха на 5 мин по някое време. Беше ужасно. Притесних се че ще раждам, а багажа не ми е оправен. Това стана между 9 и 30 и 11 часа. Към 1 часа пак се събудих с болки и странното чувство че ми се ходи до WC  и направо ми премаля. Милото и то се събуди и така цяла нощ откарахме в напрежение. Ама към 4 часа всичко мина. Дали е нормално това. Знам че има подготвителни контракции, ама чак пък толкова продължителни....
с мъжа ми "си обърнахме внимание" и ми мина и кръст и всичко Mr. Green  Joy .Добре че контракции не получих .
 - и ние с мъжа ми към 5 и нещо си обърнахме внимание - макар че той се дърпаше след контракциите  Joy , ама какво да се прави, аз победих в крайна сметка. Знам че не е хубаво в края на бременността да се прави секс, но като организма ми го иска  Embarassed

За термина - и аз снощи като се зачетох и установих е моя е изчислен грешно

# 588
  • У дома... някъде
Добро утро поспаланки!
Стане ли вечер и ме обхващат едни болчици тук-там и започва лека паника,а през деня нищичко ми няма. Thinking Mr. GreenСънят вече е мисия невъзможна,имам чуството че спя на камък и сутрин ужасно много ме боли гърбът и кръста все едно цял ден съм била приведена и съм копала. Tired
Снощи почетох малко от темата "Смешно ли е раждането" та мисля днес пак да почета малко и да си припомня положителните моменти,които ме очакват при раждането.
Мушмулче,да споделиш довечера как е минал прегледа и стискам палци,на всички които днес имат нужда.Аз съм утре на консултация. Peace

# 589
Бобчо аз имам подобна стратегия, като твоята, но с малката разлика, че ще чакам до неделя. После се качвам на Аязмото-Деси днае за какво говоря-един хълм. Мисля, че ако се отпусна ще падна напред  Mr. Green
еееее вижте ми шезлонга, кажете колко е готин  Blush толкова го избирах....
Дидишонче ще ти се карам  Naughty стига с тия нерви миличка-папур в езерото е това, няма смисъл, цункам те
И да се оплача-вчера ми се препива кола-отивам и си купувам, нали  1.25л не мога да я нося голямата. Е вече я изпих САМА Sick и най-гадното бутнах си последната чаша  с корем  ooooh! върху лаптопа  Embarassed Стриите ми се множат с пълна сила  Party вече им се радвам........

Мим много се радвам дано се гушкате скоро с малката принцеса и да не забравяш  Hug

Чакаме малко новини и от другите ни майчета. Най-ми е притеснено за Криска

Честит празник на всички празнуващи. Дори незная кой ден е днес за което се извинявам

БОБЧО АЗ
КАКВО ТИ КАЗВАМ ЗА ТЕРМИНА ОТ СЕДМИЦИ  hahaha ШЕГУВАМ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
МОЯ Е ИЗЧИСЛЕН ПО УЧЕБНИК, ЗНАЯ ТОЧНО КОГА НАПРАВИХМЕ БЕБОРАН. ТО СИ ОТ БЕШЕ ПЪРВИЯ ПЪТ, СЛЕД МИНАЛИЯ ПЪТ

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 09:50 от loryn

# 590
Здравейте коремчета сладки, имаме ли именници днес? Има има - Тонита, не се крий  Hug Да си ни жива и здрава, много щастлива и обгрaдена винаги от любими за теб същества/последното да си чака кротичко момента  Wink/   Hug

На нас днеска мнооого ни се спи, едвам отлепих очи...това се случва от няколко дена, явно организъма усеща, че скоро няма да има сън и иска да спииии Simple Smile Иначе през нощта като ида да пишкам и като се ококоря...няма заспиване...и само в болницата се представям, и само викам - нещо да не забравя, нещо да не забравя...бррр

Лори, чакай да ти похваля шезлонга - страхотен е , и този цвят...мммм...аз тази покупка мисля да я оставя на баща ми, че милинкия няма какво да вземе, ние всичко накупихме...Simple Smile

# 591
Добро утро  Sunglasses
Снощи имахме гости,към 1ч. си легнах .Обаче преди това с мъжа ми "си обърнахме внимание" и ми мина и кръст и всичко Mr. Green  Joy .Добре че контракции не получих .
Кловъерче, те от това минават  Mr. Green  Laughing При мен ако се въздържам, въпреки желанието, контракциите се усилват и става още по-зле. И нали ми е слаб ангела избирам все по-малката злина  Laughing
loryn, шезлонга е много удобно нещо  Peace Ние предния път се изръсихме, но ще отгледа и двете деца така че вече съм доволна. Ама много ти е хубав  Hug
bob4o_f и на мен така ми се случва някои нощи. Нормално си е.
Гледам си аз краката надолу и се чудя как са успели да се подуят толкова много!? То колкото прасец, толкова и глезен ... Тази си новопридобита екстра я забелязвам в този и размер от вчера. Вечерта реших, че съм прекалила със седянето на стол, но пък цяла нощ все почти легнала съм била и да си стана пак такава ... Чудя се да алармиам ли чичо док или да си свиркам до другата седмица до консултацията  Whistling
Честит имен ден на всички празнуващи и на близките им!   bouquet

# 592
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТОТОНИ И АНТОНИАСТ, БЪДЕТЕ НИ МНОГО ЗДРАВИ, КРАСИВИ И УСМИХНАТИ

много си го харесвам шезлонга  Blush има бибки отстрани

# 593
Честит имен ден на всички празнуващи Hug
Лори, много хубав шезлонга и цвета особено ми харесва. Това е едно от малкото неща, които не сме купили, да има и за подаряване, макар че знам, че бързо умаляват.

# 594
  • София
Totoni, честит имен ден  Hug

# 595
  • София
Честито на празнуващите   bouquet

Лори шезлонга е много сладурски  Simple Smile

Момичета от два дни са ми много подути краката при глезените, виждам че и при други се случва ама от какво идва това?

# 596
Честито и на antoniast  Hug, добре, че подсетихте...ама като ги няма още да почерпят гладния народ... Laughing

Аз ей са се претеглих, че 3 седмици не съм поглеждала кантара, бях му сърдита  Twisted Evil...само едно кило тоя път, леко му попростих, щото предния път ме заби с 4 кила за месец... #2gunfire Май в крайна сметка няма да мина рекорда, към който се стремях, даже имаме бас с мъжо по повода  Joy

Аз слава богу подувания нямам/не че си нямам други неща де.../, една приятелка лятото направо - цялото и тяло отичаше, където и да се пипнеше - оставаше бяло петно/по това се познава оттока /, викаше само - боже, къде са ми глезените...аз го отдавах на горещините тогава, ама щом и някои от нашите мамчета се оплакват, явно не е от това, а си е задържане на течноти най-вероятно...Нищо, остана още малко, търпете милички, нали съм ви казала вече - скоро нищо няма да ни боли, като видим малките бубинки....Hug

# 597
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet Hug!

Цял нощ не спах, не заради болежки, а заради препиване вчера- 10 часа сън между събита и неделя и  2,5 часа сън вчера след обяд  Whistling

И моят багаж не е оправен, трябва да ми се изпере една жилетка и нямам джапанки. Искам от тези грозните, цветните, които могат да минат и за чехли- с едни дупки отгоре, ама пусто, не мога да намеря. Някой да ме посъветва за Младост?

# 598
  • област Варна
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet и на пропуснатите от мен рожденици вчера. Аз снощи спах като къпана. Само 3 пъти ставах. Малко пиша, че ми е неудобно легнала, но за смтка на това редовно чета. То какво ли друго да правя по цял ден в леглото.  Joy

# 599
моите крачета точно така отичат. Тия дни налби е топличко и веднага не си виждам глезените. Или като седя дълго пред духалката по същия начин. Вчера след дългата разходка незнайно пък защо ми минаха и сега само пръстетата на ръцете са ми малко иначе съм си добре. И албумина ми беше под нормата дори  newsm78
Аз спрях да се качвам на кантара няма смисъл

Момиченца забравих да се похваля в събота, като бяхме на преглед и видяме бебо как диша вътре  Party Дишаше си джуджонката и му се повдигаше целия гръден кош  Party

Общи условия

Активация на акаунт