ФЕВРУАРСКИ мами трепетно броят, колко дни до бебчо вече ги делят-тема 24

• 25 192
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Аа коментирахме за чаршафчетата,че няма...Дрешките са друга работа...
Просто от това се подсетих  Peace
Булка Марулка при Балев ходила ли си да си каже мнението за пола?На мен ми се обиди,когато попитах дали 100% е това ,което вижда  Laughing
Не съм и не смятам, че е нужно. Още повече, че познавам една майка, при която беше сбъркал нещо далеч по-сериозно от пола. След година като му показа снимката, която той и е правил, той напсувал некадърника, дето не е видял такава малформация и сериозно се сконфузил като видял, че е негова. Просто за мен няма особено значение пола и това е основната причнина. Все ми е тая - да е живо и здраво!

# 571
Eстествено,че е така,и аз неотидох за пола,разбира се и той е бъркал много пъти,както и други лекари.Немисля,че има такива,които да са 100% в нещо,което виждат,казват или предполагат,затова и не се шашкам да обикалям по прегледи.Всичко е Божа работа и съдба.....Попитах,само защото писа,че 2 пъти е гледан пола с различни мнения. Rolling Eyes

# 572
barbaroska, значи ако го смятаме 40 седмици от последната менструация аз вече преносвам  Mr. Green , защото тя беше на 10 април.  Whistling , а съвсем отделен е въпроса, че овулацията ми беше на 10-ти май  Wink
Така, че и аз съм против този метод на изчисление.

А чаршафчетата, които аз съм взела мисля, че са 100 % памук, на една фирма "Плами", мисля пак Димитровградска.

# 573
Честит рожден ден , Лили! Пожелавам много здраве, късмет, любов и много хубави емоции покрай бъдещия нов член на семейството ви!  bouquet
Благодаря на отговорилите ми момичета за секциото. Златните сте! Много успокояващо действате на и без това доста поразклатената ми психика!
Относно изписването. Предния път занесохме торта, кафе и безалкохолно на акушерките и сестрите в отделението, за да почерпим за здравето на детето. Мъжа ми се шегуваше ,че било неравностойна замяна, защото той им занесъл торта 5 кг, а те му дали бебе от 2.5 кг. На лекаря си му платихме отделно. Стана малко разминаване с часа на изписване и се разминахме с многото приятели, които се бяха засилили да идват и по-добре стана така,че беше ноември и вече бяха започнали гриповете. На изписването бяха само мъжа ми, майка ми и свекърва ми. Вкъщи бяха приготвили маса. Седнахме и се наядохме, а през това време сина ми се разплака, отвори една огромна уста и не я затвори цели 3-4 месеца. И това беше! Гостите си ги посрещахме след 40-тия ден. Преди това никой не пуснахме при бебето. Живот и здраве, тоя път пак мисля да сме в камерен състав и да не пусна чужди хора до 40-тия ден на бебето.
 Лека и спокойна нощ!

# 574
Бенджолина,неееее имам предвид ако всичко е нормално,последна менструация,редовна,с ову на 14,15 дена,както е "по учебник".Иначееее ако има разминаване,както в повечето случаи си е индивидуално.Аз като повдигнах въпроса са това,че ми изместват термина трябваше д ауточня,че става въпрос за всичко това,нормално протичащ цикъл,Ову на 14 ден,редовен и тн.,заради което се озадачих къде назад ме изпратиха. Heart Eyes

# 575
А да в цикъл протичащ като по учебник, би трябвало всичко да е точно.
За жалост не винаги става така, но това е природата, какво да се прави. Simple Smile

Честит рожден ден на Лили,верно съм много завеяна напоследък.   bouquet  bouquet  bouquet

# 576
  • У дома... някъде
Да споделя и аз за цикъла и овулацията.Всеки месец преди първата ми бременност ми закъсняваше с по 7 дена цикъла и така с термин 7.01 родих на 15.01,като бебето само си тръгна и изобщо не беше преносено.След раждането обаче всеки месец като се нормализираха нещата ми закъсняваше отново,но с по 3-4 дена.Което означава само по себе си,че ако изчакам до термин, по медицинското пресмятане пак ще се води че съм преносила или да очаквам в периода 17.02-21.02 бебето.
Когато дойде-тогава! PeaceСамо да се родят живи и здрави и да мине всичко леко за всяка една от нас! Hug Hug Hug

# 577
Искам само да благодаря на всички за милите пожелания   bouquet

и ще правя завой към спалнята, че ми е време за лягане вече  Simple Smile макар, че може и да се опитам да устискам будна още един час, все пак до 24ч. се водя рожденничка  Mr. Green

# 578
Лили честит рожден ден и от мен със закъснение!Бъди жива и здрава, желая ти леко раждане,здраво и сладко бебонче и много щастие и късмет занапред!  bouquet
Аз и днес имах гости,затова сега ви доизчитам и няма да вземам отношение,защото съм неадекватна вече по това време Mr. Green Отивам да си лягам и се надявам тази нощ и бебчо да реши да поспи,че и аз покрай него! Wink
Прегръдки за всички ви!

# 579
  • Русе/Germany
Привет мами  smile3534 Изчетох ви и в главата ми е каша и вече ми се спинка но си водих тука едни записки и аз да не остана назад по темите.
Първо искам да поздравя всички които са имали поводи за празнуване и да им пожелая много здраве което е най-важно и едни пухкави бебчета скоро Hug А на мамите с рожденици да са им живи и здрави и много да ги радват и да помагат за бебоците Hug
eva83 Дано скоро да ви мине тази шарка  Hug
mim_007Много се радвам за чудесните новини които си споделила с нас Hug newsm51 Дано скоро да си се нагушкате подобаващо с малката Йоаннка
diva21 Много хубави покупки. Със здраве да си ги ползвате. Не знам как се справяш с чудото което си имате:hug:
mama_sanchoСтискам палци всичко да е наред с вас и да пишеш скоро Hug
maria_m И аз ще пробвам тортичката Simple Smile Много вкусна изглежда
yan4etooo  Praynig Дано всичко е наред и с вас. В болницата ще си по-спокойна мила Hug
За изследванията за СПИН, Васерман и Хепатитна мен ми ги пуснаха сега но ми казаха че било пропуск на стария ми доктор и се пускали към 4-я месец. То май всеки си прави каквото си иска
За чувствата през бременността Точно това споделих с мъжо днес, че не знам дали ще искам 2-ро дете някой ден. Ми то не беше драйфане, не беше подуване, не беше болки където си поискаш, не мога да се обуя сама, всеки ми говори как трябва да си стоя в къщи и никъде да не ходя #Cussing out #2gunfire ми дай да мра а? ooooh!
Аз от прегледа се прибрах с много лоши емоции и много ядове. Утре (вече днес) ще ходя да се разправям с някакви институции и ще има едни ядове  #2gunfire  #Cussing out и така, абе нашата мила родина само ядове. Как може всичко да го правят по трудния начин не ми е ясно. Ама хайде стига съм ви занимавала с глупости. Отивам да се помъча да спя малко, което е почти мисия невъзможна но ще пробвам. Мале много дълго стана, но ще ме извините, нямаше ме 3 дни Party Hug

# 580
  • София
Bonjour  мамита, заповядайте по едно кафенце от една безсънна посестрима  Hug

# 581
  • Mostly in my mind
добро утро от още една недоспала  Mr. Green

снощи в 22 часа взех да прибирам багаж за болницата, че нещо се постреснах - едни болки ме хванаха. ама явно е фалшива тревога. днес пак съм си като кон.  hahaha да видим...

# 582
Добро утро и от мен !Благодаря за кафето !
Снощи имахме гости,към 1ч. си легнах .Обаче преди това с мъжа ми "си обърнахме внимание" и ми мина и кръст и всичко Mr. Green  Joy .Добре че контракции не получих .

snejinka86 ,пожелавам ти проблемите през бременността да ти бъдат компенсирани с едно леко и неусетно раждане ,та после не 2. ,ами и 3. дете да искаш  Crazy !

# 583
Добро утро, пупинки!  Hug

Честит Рожден ден на Лили със закъснение!  bouquet

И честити имен ден на всички празнуващи днес!

Аз днес ще ходя до док да си нося изследванията! Приятен ден от нас за сега!

# 584
Добро утро мамчета и от нас. От вчера аха да ви прочета и нещо се отплесвам. Голяма разходка направихме  Whistling ама в това хубаво време.
Купихме за беборан шезлонг-толкова го избирах  Blush и все ми се виждаха скъпи. Ще го покажа направо от сайта-първия, жълт с жираф.

http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.211/01.211.215/m.401/

Купихме и една пеленка памучна с ватичка. Ще я наснимам с втората партида, която ще изпера тази седмица.
Ами похвалих се-отивам да чета назад от вчера.
Май някоя мама не иска да е бременна повече-ееееееееееееее ставаме две. Всеки ден го повтарям на мъжО- а той всяка бременност е различна. Да ама имах такива изживявания че .....

Хубав, слънчев и прекрасен ден от нас пупи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт