ФЕВРУАРСКИ мами трепетно броят, колко дни до бебчо вече ги делят-тема 24

• 25 217
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
bob4o_f , евала, имаш си стратегия  Wink Дано устискате до десети, както си решила  Hug

Теди, и на мен ми стана интересно за какви изследвания става реч - на мен ми казаха направо предния ден да постъпвам преди секциото, за никакви изследвания не е и ставало дума...знам само, че предния ден те "драскат" за алергии, ама това май си точно това  за упойките което е... newsm78

# 526
  • софия
айде и аз тук, свърших почти всичко, остана ми само да пооправя малко кухнята, ама после... сега с едно студено кафе куул и както казва дъщеря ми "милка шоколадка" сядам малко да почина Simple Smile

черпя и вас Simple Smile

# 527
Аз няма да откажа нито кафенцето, нито шоколадчето  bowuu Като се има предвид, че не съм обядвала още...ама чакам мъжлето, че не ми се яде сама... Laughing

# 528
Честит празник на Лили ! Жива ,здрава ,усмихната ,безгрижна(до колкото е възможно) и обичана цял живот !

Мим ,радвам се ,че добре се развиват събитията при вас !Най-сетне да си отдъхнеш и да се успокоиш вече с двама сладури вкъщи   Hug

Моето секцио също беше по спешност и не знам какво ще да е това специално изследване .
Този път ме викат предния ден на предоперативен консулт ,но разбрах за ехогр. преглед ,прием на документите и среща с анестезиолога .Друго не ми казаха .
Почнах Арника днес ,обаче май не трябва да пия кафенце ,да ям шоколад-а ми е трудно без тези неща  Embarassed.Иначе паста за зъби хомеопатична вече си взех(без мента) .

# 529
Диди,и аз не отказвам нито кафето,нито сладкото! Blush

Хей-я,не мисля,че е рано да се сглоби креватчето! Thinking

Чантата е готова!Като стане малката,почвам коша.

Ето и нещо любопитно:
   http://mamita-bg.com/2011/01/16/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D1%81%D1%82% … 0%BD%D0%B8%D1%8F/

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 15:27 от Стани~87

# 530
Дидишонче, виждам че си много хубава мама! Много ти е сладко малкото бонбонче!
Желая ти леко раждане и здраво бебче!    bouquet
Не остана много време - нямам търпение вече момента да идва и всички да пишете по вестителките, че вече не сте 2 в1 и че си имаме нови душички, които да гушкаме.
Може би сега е момента да изявя желание да бъда вестителка, моля ви да гласувате за мен!
 stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy
пс - гласувайте за мен, само ако ме одобрявате!!!

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 20:11 от lasi123

# 531
  • софия

пс - гласувайте з амен, само ако ме одобрявате!!!

Е МНОГО СИ НАГЛА, ЧЕСТНО...

# 532
Лили, честит рожден ден! От сърце ти желая да се насладиш на всеки един миг щастие, любов и майчина радост в живота ти!!!

Мим, чудесни новини! С нетърпение ги чакахме! Ето че скоро ще сте заедно с малката принцеска!  Палчета!!!

Анилеви, Еспинозка (красива русалка!), прегръщам ви силно и ви пожелавам сила да се справите!!! Още малко търпение от страна на бебчетата ви!!!

Няма да мога да ви изредя всички персонално, но ви пожелавам страхотен ден без болежки, без напрежение, без контракции, без депресия!!!

Аз съм много уморена, защото ходихме на пазар за последни неща. Пак не успях да си намеря гумени чехли, та накрая май ще съм и аз с " ония".
Купих си два по- големи сутиена ( за радост на любимия единия е вече Д), разни пижамки, блузчици и панталинки за бебонка и протектор за матрака.
Сега се оттеглям малко на заслужена почивка в леглото с книжка, а може и да подремна, а после другите домашни задачки!

Слънчев ден пупинкиии!!!!

# 533
Искам да помоля мамите с вече родените бебета да драснат по някой ред- Martina13,mmm3333,primavera85,kriska10 и andi83 !

# 534
Ехоо, мамчета, здравейте и от мен. Днес се включвам малко по- късно, но цяла нощ не можах да спя, после едвам задремах и станах към 12, след това на гости на леля ми, и чак преди малко се прибрах.
За никакви депресии повече не искам да чувам, я го давайте по- ведро, такова хубаво нещо ни предстои Simple Smile
Дидишонче, остави го това същество, недей да се занимаваш и да обръщаш внимание вече, само си докарваш излишни главоболия  Hug
Лили, честит рожден ден! Пожелавам ти тепърва живота ти да е изпълнен с радостни и весели моменти. И разбира се здраво, щастливо и послушно бебе.
Момичета, я ми препоръчайте някой филм, че с това лежане вече се чудя какво да правя, а всичко дето ми беше на компютъра съм го изгледала  newsm78

# 535
Предлагам ти този филм   Peace Много е весел и си заслужава! Любим е вкъщи!

The Simpson    newsm53

# 536

ЛИЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Желая ти здраве, щастие, късмет леко раждане и на финал зздраво бебче!

Мамчета, моля ви, защо не гласувате за ПИПИ да стане вестителка?

Тя не е бременна и има доста свободно време, ще се справи перфектно със задачата.!

Олеее, колко болка има по този свят... ooooh!

# 537
ЛИЛИ, Честит Рожден Ден- Бъди, здрава, обичана и много лъчезарна, а скоро и любяща мама! newsm51
Днес успях да кача в албумчето снимките от моя апарат от срещата  Simple Smile
Успях да си купя и малиновите листа. Кловър добрече спомена за Арниката и връзката с кафетата и ментата- и аз трябва да си купя нова хомеопатична паста, ама се чудя от къде

# 538
  • софия

Мамчета, моля ви, защо не гласувате за ПИПИ да стане вестителка?

я не се шегувай, че току виж те взела на сериозно... я си представете тук като е така, какъв дъжд от смс-и ще е и честитки по телефона... а не.... мерси Simple Smile

# 539
  • Mostly in my mind
Честит рожден ден , Лили. Бъди жива и здрава и скоро най-щатливата мама.   bouquet

момичета, аз пак да ви питам по нещо, което ме вълнува  Mr. Green - как протича изписването на бебето...живот и здраве? кой какво трябва да носи и да прави? чета тук из нета разни пити, туй-онуй  newsm78 ако някой има опит или знае, ще се радвам да сподели

Общи условия

Активация на акаунт