Любители на кучета-18

• 44 984
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
-=Деси=-, тегли една м..на и си хвърляй шапката. Нещо за болките дадоха ли?

# 256
  • Пловдив
Деси, дано наистина не е нещо сериозно HugМного готска къщичка, чакам с нетърпение снимки на коконата в къщичката, а ние си имаме ново легло, спечелихме си го от игра при покупка на котешка консерва в петък, след един кошмарен ден, влязох в близкия до нас магазин, купих две консервички, изтеглих два талона и така се зарадвах, никога не съм печелила от каквито и да е томболи и подобни игри и сега Летка разучава новото легло и е много доволна Grinning
Много хубави снимки сте качили Hug

# 257
  • София
-=Деси=-, тегли една м..на и си хвърляй шапката. Нещо за болките дадоха ли?

Точно това направих - теглих им една, взех си кучето и първата снимка и си тръгнах  Twisted Evil Аз съм страшно спокоен човек, но там просто ме изкараха извън равновесие
За болки ще ни дадат нашите си лекари като видят снимката утре. Тя от толкова емоции днес легна и се кротна, дано да не я боли само, утре първата ми работа е да отидем до нашата си клиника  Hug

Gugito, супер, браво на вас! На моята кокона нещо не й харесва особено, защото е по-голям отворът, а тя е свикнала като в пещера, но ще се приспособи  Simple Smile

Много благодаря на всички за загрижеността!  Hug

# 258
  Деси , стискаме палчета , всичко да е наред и да не е сериозно , и ние сме харесали една къща за Рошанчи и мисля днес да я поръчам  , че в нашия град цените са до небесата за такива неща.
 Ето тази

# 259
  • София
Мерси, след малко тръгваме за клиниката  Hug

Шуши, аз бих ти препоръчала нещо като нашия модел, защото по принцип пинчерите обичат да се завират в разни дупки, а тази, която показваш, е много отворена  newsm78

# 260
 Благодаря , Деси ... ще помисля и ще разгледам отново , макар , че на нас ни е нужно за през деня , защото Рошанко спи вечер в нишата между 2 те олекотени завизки на спалнята Blush

# 261
Деси, стискам палци да не се окаже нещо сериозно и бързо да й мине на Джеската. Praynig

Тъй, при нас има вече нов трик, Каринестото си влиза вече в нашата спалня (проблема е, че вратата се отваря само с едно докосване, а отстрани самата каса, так където е бравата е счупена и няма как дори да се заключва). Преди слагахме един куфар пред вратата и това някак я спираше, но вече..... Tired
Нощем не влиза, но сутрин ни буди, по-скоро буди милото с целувки, а аз се будя от неговото мрънкане. Laughing Вчера пък цял ден е лежала на нашата спалня, добре че постлах с едно покривало по спалнята. Малко го беше събрала, но май само на него е лежала. Поразии нямаше, дано и занапред е така. А иначе като сме си вкъщи, не влиза там, дори вратата да е отворена, тя лежи пред прага. Tired
Та се чудя дали да търся вариант да затварям или да я оставям да си влиза, ако само спи и не прави бели? newsm78 Ясно ми е, че все някога ще започне да пребивава и в другите стаи. Sunglasses

# 262
  • София
Ето ни и нас. В общи линии - лек проблем със ставите, в петък ще ни докарат някакви специални витамини + специална храна, засега няма индикации, че ще се влоши. Дадоха ни обезболяващо за 3 дни - Reumocan (ако правилно го разчитам), в петък като отида за витамините, евентуално ще ми дадат за още 5 дена.

Шуши, онази храна е на "Пурина" със сьомга и витамини  Wink

# 263
  • Пловдив
Деси, този проблем със ставите от онова приземяване ли се е породил или се оказа, че болките са вследствие на установения проблем, а не на падането, ако ме разбра какво питам Mr. Green
И аз ще видя за тази храна на пурина, на котето купувам тази марка, но Лети не съм я пробвала, а точно днес четох, че за йоркитата са хубави храните съдържащи сьомга, за козината най-вече. Иначе аз веднъж давах на въшката малко сьомга и се побърка от удоволствие, облизваше чинийката след това, но ще ми излезе златна ако трябва да и приготвям рибата Mr. Green

# 264
  • София
По-вероятно е първо да се е появил проблемът със ставите, типично за нейната порода, а тя с падането да го е активирала. Гранулите със сьомгата ни ги дадоха точно за козинката  Mr. Green Иначе консерва с риба тон (кучешка, разбира се) й давам веднъж в седмицата

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 15:41 от -=Деси=-

# 265
  • Пловдив
аз да изнахалствам пак, каква консерва с риба тон даваш на Джеси, аз не съм кепувала нищо подобно Simple Smile
Дано, по-скоро му преминат болките на мъничето Praynig

# 266
  • София
аз да изнахалствам пак, каква консерва с риба тон даваш на Джеси, аз не съм кепувала нищо подобно Simple Smile
Дано, по-скоро му преминат болките на мъничето Praynig

Ето на тази фирма, цялата серия много й харесва, но не прекалявам с останалите видове, че е доста скъпа, имат и за котки, там видовете са много повече

http://www.zoozona.net/bg/promotions/cid/261/id/1954.html

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 15:49 от -=Деси=-

# 267
препоръчайте ми хубав шампоан за Мая, -=Деси=- веднъж ми беше казала един, но не мога да го намеря. Страх, не страх ще я къпем-понамирисва ми вече Sick Ще я изсуша със сешоара и се надявам, ама много се надявам да нямаме проблеми Peace

# 268
Здравейте, ето ни и нас след дълго мълчание! Ще се отчетем с няколко  нови снимки. Иначе нищо интересно при нас - Жужа гледа цял ден да се свие някъде на топло, непрекъснато трепери и никак не е щастлива, когато е навън. По тази причина има ново палтенце - мекичко, топличко и най-важното - съвсем по модата (почти кожено) Simple Smile)))

И още една с новата дрешка - толкова я радва, че е готова да си ходи и в къщи с нея, ама ние не даваме - ще се изнежи много.

Утре продължение под надслов : "Има ли по-размазано куче от моето?" Simple Smile))

# 269
Здравейте момичета  Hug Не съм писала отдавна в тази тема . Показвам ви моята пораснала Ева и се връщам да ви чета  Peace

Общи условия

Активация на акаунт