Любители на кучета-18

• 44 979
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Деси, дано всичко е наред с крачето на Джеси, стискам палци Hug
Големи симпатяги сте показали Grinning

# 241
  Благодаря на всички за менията  Hug  bouquet

Чудесни снимки видях  Heart Eyes

Деси , как сте , мислим ви  Hug

# 242
  • софия
Здравейте момичета,нахлувам в темата ви защото ми трябва съвет,искам да си взема куче само че да е малко ,йорки или някаква друга малка порода,намерих ето този сайт http://yorkbg.net/bg/index.php,ако имате някакви мнения за него пишете или пък от друго място където да се знае,че са здрави кученцата

# 243
  • София
Криво-ляво сме добре, пази си крачето, не играе, обаче ни спира да тича, само се карам да не бърза и да не скача. Кляка нормално, проблемът е като се изправи на задните крачета - директно пада  Sad, но не квичи. Притеснявам се за нея, защото не е от кучетата, които злоупотребяват, явно наистина я боли. Утре ще я водя в клиниката да я видят.

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 16:10 от -=Деси=-

# 244
  • София /Абсурдистан
Порасналият ми Лео  Heart Eyes

# 245
  • София
Много е сладък!  Heart Eyes

# 246
  • Враца
Лео има кралска осанка и позира сякаш ще го рисуват  Simple Smile))

# 247
Момичета,

имам нужда да ми вдъхнете малко кураж. Cry
Карина пак започна с пишкането вкъщи.  Tired

Snarky Chimpfanny
Видях снимките на Карина много е сладка,
а за пишкането забелязала съм че Нера когато я изведя на разходка и в това снежно и студено време време ако се цамбурне или само да си намокри краченцата, след това я пресича и не може да устиска през деня и когато се прибера от работа към 17:00 ч.  ми се налага да почиствам и бърша,  Grinning, посъветвах се е лекар и ми казаха да и давам след такава разходка бусколизин, нош-шпа, аналгин, и да и варя на седмица по 2 пъти ориз.
Спазвам тези неща и трябва да кажа че не  ми е правила такива работи.

Някой беше писал и за хубав шампоан, аз си купих от ДЖЪМБО от кучешкият щанд комбиниран шампоан с балсам, розов на цвят, пише че е произведен в Изрел, страхотно мирише козината и,
 обичам да си завирам  носа в козината и  Grinning

ето и една снимка малко розовей от щорите и е снимана на фона на вратата на терасата  Grinning

# 248
-=Деси=-, съжалявам за късното включване. Ограничи движението на куч максимално. Важи и за разходките - само колкото да си свърши нещата и толкова. Вкъщи също. Бих се консултирала с док за нещо протививъзпалително и обезболяващо. Има хубави препарати. Скачане и тичане - никакво. Ако няма значително подобрение до 3-4 дни - рентген (а жална му майка на който ще разчита снимки на такова мъниче).

# 249
  • София
-=Деси=-, съжалявам за късното включване. Ограничи движението на куч максимално. Важи и за разходките - само колкото да си свърши нещата и толкова. Вкъщи също. Бих се консултирала с док за нещо протививъзпалително и обезболяващо. Има хубави препарати. Скачане и тичане - никакво. Ако няма значително подобрение до 3-4 дни - рентген (а жална му майка на който ще разчита снимки на такова мъниче).

Много ти благодаря!  Hug Ние по принцип не излизаме, вкъщи й се карам като тича, но гледам, че и тя избягва да търчи, движи се доста внимателно и повечето време си седи в къщичката.

Мда, искренно се надявам да не ни пратят на снимка, защото горко им и тежко на лекарите. То и нашите утре ще си изпатят сериозно, ама няма как

# 250
Тази снимка на Нера ми напомни защо взехме лабрадор Simple Smile . Прекрасна е! Просто очите и говорят! А за блясъка на козината, въобще няма какво да се коментира. Да е жива и здрава и все така да ви радва!

# 251
Невероятен е! Толкова е сладък!

# 252
  • София
Еее сега и аз го отварям, страхотен....

# 253
  • София
Аз сега се връщам и съм бясна. Пратиха ни на снимка в друга клиника и там получихме доста.... хм.... лошо отношение. В общи линии нашият хирург ще види снимката утре, но на първо четене изключиха някакво страховито заболяване на ставите, плитки ябълки и още нещо. Най-вероятна диагноза - леко усукване на таза вследствие травма, в най-лошия случай ще пием нещо за хрущялите, но съвсем точно ще знам утре  Hug

Единственият плюс от скапаната клиника е, че си купихме къщичка, изглежда така, само че в друг цвят, по-натам ще я снимам

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 17:33 от -=Деси=-

# 254
=Деси=-,дано не е нещо сериозно,ще мине,но трябва повече гушкане..... Hug

Общи условия

Активация на акаунт