Любители на кучета-18

• 44 974
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Деси, дано Джеската бързо се оправи и няма нищо сериозно. Praynig Hug

Момичета, препоръчайте ми шампоан за хубава козина, може и на нищо да не мирише.
Сега я къпя с един на някаква фирма Botoutou, самият шампоан смърди на мокро куче и не забелязвам козината й да е някаква по-мекичка или пухкава, за миризмата да не говорим. ooooh!

# 226
Деси,в началото не стъпваше на крака,в последствие започна да стъпва куцукайки и изпищяваше,но близи месец я наболяваше.
Snarky Chimpfanny ,нашия е такъв 
Мъжо е много доволен,не й пада козината като я къпе...

# 227
Изтървах ви страшилищно в последно време...

По повод нашия проблем с тестиса , вчера направих една консултация с друг доктор и той ми каза , че без проблем може да се премахме само този , който не е разбит и Рошанчи да си остане с другия и да има поколение , защото това не е генетичен проблем , а физиологичен и няма такава тенденция да се пренесе в поколението. Ще продължавам да събирам мнения и на пролет ще решим.

Каниш се да постъпиш точно като пишман развъждач! Крипторхизмът във всичките му разновидности Е проблем на генетиката! Кучета с установен крипторхизъм тутакси се вадят от селекция! Може ли името на ветеринаря, изсипал простотията, че не е генетичен проблема?
Теб са те ...обременили с излишна оперативна интервенция продавачите псевдоразвъждачи. ИСКТЕНО ТЕ МОЛЯ, ревизирай мнението и си задай въпроса дали е най-малкото коректно да подвеждаш умишлено проекто бъдещите си клиенти.

Ерота, страшно много съжалявам за малката душичка! Прегръщам те!

Видях нови потребители. Добре дошли!

# 228
Изтървах ви страшилищно в последно време...

По повод нашия проблем с тестиса , вчера направих една консултация с друг доктор и той ми каза , че без проблем може да се премахме само този , който не е разбит и Рошанчи да си остане с другия и да има поколение , защото това не е генетичен проблем , а физиологичен и няма такава тенденция да се пренесе в поколението. Ще продължавам да събирам мнения и на пролет ще решим.

Каниш се да постъпиш точно като пишман развъждач! Крипторхизмът във всичките му разновидности Е проблем на генетиката! Кучета с установен крипторхизъм тутакси се вадят от селекция! Може ли името на ветеринаря, изсипал простотията, че не е генетичен проблема?
Теб са те ...обременили с излишна оперативна интервенция продавачите псевдоразвъждачи. ИСКТЕНО ТЕ МОЛЯ, ревизирай мнението и си задай въпроса дали е най-малкото коректно да подвеждаш умишлено проекто бъдещите си клиенти.

Ерота, страшно много съжалявам за малката душичка! Прегръщам те!

Видях нови потребители. Добре дошли!
Благодаря  Hug за мнението , надявах се тайно наистина да видиш поста ми и да дадеш мнение , защото го уважавам. Не сме решили все още как ще постъпим, имаме още време да помислим, но в никакъв случай няма да запазим тестиса , за да развъждаме. Много съм далеч от тази мисъл. Според теб за самото куче ще има ли проблем , ако си остане с функциониращия и премахнем неразвития само?

Ерота , много съжалявам , прегръщам те силно  Cry Hug

Деси , все пак заведи я на лекар ... дано всичко се размине бързичко  Hug

# 229
Извинявам се, че реагирах толкова буйно, наистина, но дефекта Е вроден, а ветеринаря, който твърди, че не е, или е учил само за кокошки, или е бил пиян, или толкова е завършил. Хубаво, че се виждаме в темата от известно време, та си ми свикнала на понякога острия тон.  Hug
Не, няма да има проблем ако запазите падналия тестис (въпреки, че не виждам смисъл от това, дори и естетически). Проблемен ще е другия, за който задължително трябва да се погрижиш, но ти си наясно с това.

# 230
Здравейте, момичета! Аз писах мноого отдавна да поискам съвет за алергията на Оскар, той все-още си има проблеми, но започнахме нова терапия и се надявам да има подобрение скоро. Ето го и него, в коша за пране на батко си Laughing

# 231
Приятно ми е да се запознаем! . Нашата девойка се казва Чара и е много умна, но много страхлива. Инстинката й за самосъхранение е дотолкова добре развит, че всички си мислят, че е злобна. А тя всъщност е такава душичка:
http://plpop.snimka.bg/animals/chara.567248.22243745

Много е сладка, бонбонче ......
Цвета и е страхотен, не бях виждала такъв  Heart Eyes

На първата снимки , спи като моята пинчерка Нора, свита като кравай  Grinning

lina-mm , Оскар е голям сладур  Peace

# 232
Това е Дюк,нашия втори любимец в къщи...
http://www.facebook.com/album.php?aid=56846&id=1000004845125 … d=193943637298452

# 233
# 234

Еййййй, страхотни животинки!  Heart Eyes Да са ви живи и здрави!  Hug
Много обичам сетери. Heart Eyes

# 235
...  имаме още време да помислим, но в никакъв случай няма да запазим тестиса , за да развъждаме. Много съм далеч от тази мисъл.
Ами за какво тогава ще го запазвате? За да подлудява и се тормози кучето при всяка миризма на разгонена женска? Така или иначе, ще се наложи да го оперирате, за да отстраните единия тестис, поне използвайте момента на упойката. Във вашия случай кастрацията според мен си е най-нормалното нещо, което може да се случи. Кучето само ще стане по-спокойно край женски животни, и вие няма да се тормозите дали няма в даден момент да хукне подир някоя госпожица. Това си е мое лично мнение, но все пак кучетата не са като човешките мъже и в никакъв случай самочувствието му няма да се повлияе от липсата на тестиси Simple Smile.

# 236
...  имаме още време да помислим, но в никакъв случай няма да запазим тестиса , за да развъждаме. Много съм далеч от тази мисъл.
Ами за какво тогава ще го запазвате? За да подлудява и се тормози кучето при всяка миризма на разгонена женска? Така или иначе, ще се наложи да го оперирате, за да отстраните единия тестис, поне използвайте момента на упойката. Във вашия случай кастрацията според мен си е най-нормалното нещо, което може да се случи. Кучето само ще стане по-спокойно край женски животни, и вие няма да се тормозите дали няма в даден момент да хукне подир някоя госпожица. Това си е мое лично мнение, но все пак кучетата не са като човешките мъже и в никакъв случай самочувствието му няма да се повлияе от липсата на тестиси Simple Smile.

Абсолютно подкрепям. Peace
Ние също ще кастрираме Карина, само да й мине разгонването.
Първоначално много се колебаех, но след яко четене в нета се реших.
И без това и сега ми е достатъчно "весело" с нея и разгонването й. ooooh!
Виждам я, че всеки мъжки в близост я вълнува, тази вечер особено. ooooh!

# 237
  • София
A6, доста е позагладил косъма! Браво!  Hug

Пепито, да не решихте да си го оставите? Какво стана с другите мъници, взеха ли си ги вече?  Sad

# 238
Оставихме си едното,да за служебно куче на мъжо/то и за това заплодихме Зара/Досега са взели 2 ,другата седмица още 2,и така дано всички кученца се намерят дом...

# 239
  • София
Два бандита в един от редките моменти на покой:

Почти са научили коя паничка на кой е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт