Любители на кучета-18

• 44 968
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
erota,много съжалявам.....

# 211
erota,разбирам те напълно.....съжалявам...

# 212
erota, съжалявам. Cry
Тежко е, много тежко. Cry

# 213
Благодаря ви  bouquet  Знам че вие ще ме разберете най-добре как се чувствам   Cry

Кали 08,дакелчето е детското ми куче и си живееше при нашите.
Аз си имам пекинез,взех го като заживяхме заедно с мъжа ми,защото не можех да си представя да живея без куче.

# 214
  • Варна
Ерота, много съжалявам! Знам какво ти е! Много прегръдки от мен!

# 215
  • София /Абсурдистан
Ерота  Hug

# 216
  • София
Ерота, съжалявам за дакелчето! Нашият пинчер си замина миналата година, след като му отказаха бъбреците, ужасно е...  Hug

Момичета, преди време бях писала тук, че намерихме един кокер. Явно ще си остане наш, цяла седмица никой не го потърси, а бях задръстила интернет с обяви. Искам да питам за подстрижката му. Днес фризьорът беше отменил часа и решихме с мъжа ми ние да го подстрижем. Може ли някой собственик на кокер да ми обясни какво се подстригва - гледахме клипчета в нета, че нещо около лапите се подстригва и под ушите. Друго?

# 217
  • София
Здравейте искам да попитам дали салона на Солунска работи и ако някой има актуални телефони ?
Благодаря!  Hug

# 218
Здравейте аз съм стопанка  на едно сладко йорки, но нямам никаква представа от къде да му купя ДРЕХИ моля помогнете  ми пращаите ми онлайн магазини или пък магазини в София.........или пък малки щандове за дрехи за кучета.....

Сега знам че някои ще напишат,че кучетата не се обличат ,но моито куче би замраъзнало на тези миносови температури трепери като лист въобще не  е  много приятна картина ,но пък и тя иска много да се облича ние имаме  есна рокличка и тя сама си пъха главата да се облече  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 219
  • sofia
Ндявам се това което ще публикувам да не е в разрез с правилата на форума,но тези сладури си търсят дом и тук ми се видя подходящо място да ги покажа.
http://www.facebook.com/album.php?aid=48790&id=1810442117&l=a009b4afed

# 220
  • Пловдив
erota, СЪЖАЛЯВАМ Cry
mmmshushy, знаех си, че има шанс и нещата с Рошко ще се оправят  bouquet

# 221
  • София
Идвам да ви се оплача  Sad Джеси както си скачаше, така се приземи много лошо - върху единия си хълбок. Сега ми подвива крак, но ходи, може да клекне да пишка, но като се изправи на задните крака, единият й поддава и пада  Cry Дали само се е натъртила? Дава ми да я пипам, да й опъвам крака назад и напред, но изобщо не искам да я влача до клиниката в този студ

# 222
Приятно ми е да се запознаем! . Нашата девойка се казва Чара и е много умна, но много страхлива. Инстинката й за самосъхранение е дотолкова добре развит, че всички си мислят, че е злобна. А тя всъщност е такава душичка:
http://plpop.snimka.bg/animals/chara.567248.22243745

# 223
Идвам да ви се оплача  Sad Джеси както си скачаше, така се приземи много лошо - върху единия си хълбок. Сега ми подвива крак, но ходи, може да клекне да пишка, но като се изправи на задните крака, единият й поддава и пада  Cry Дали само се е натъртила? Дава ми да я пипам, да й опъвам крака назад и напред, но изобщо не искам да я влача до клиниката в този студ
Заведи кучето на лекар.Преди 2 години,Зара излизайки от банята побягна и се подхлъзна,лошо се удари,плаках много както и тя.Заведохме я на лекар,не беше счупен крака,но изкълчен.Доста време я наболяваше.

# 224
  • София
Сега идвам от клиниката, казаха да я наблюдавам до понеделник, ако все още има проблем, да я заведа първо при тях, а после ще ме пратят за снимка в другата клиника. Не искат да я преглеждат сега, защото я познават  Mr. Green и са наясно, че ще почне да лае и да напада и изобщо ще забрави, че я боли крак, а и не е гаранция, че ще им даде да я пипнат, само ще я изтормозят и стресират допълнително. Сега ми се радваше доста бодро, ще видим вечерта как ще е.
Но е много тъпо, защото се хлъзна на мозайката, а не на плочките, където е доста по-опасно  ooooh!

Пепито, Зарка стъпваше ли върху изкълчения крак? Джескина дори скача без проблеми  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт