"Дързост и красота"66:"Young and old love stories или колко пъти ще се женим"

• 31 416
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Хайде и от мен малко снимчици, този път нови на Брук и Томас от палавата им фотосесия:

HOOOOT! Laughing

# 31
  • somewhere near the sea
................
Към двете грации-в Плевен се говори най-книжовният български Naughty
.......................
А като видя да ми се обяснява колко правилно се говори в търново и изредените от "марси"места,ми е ясно кък говорити Crazy
Разбирам,че ви се иска и тук да ме засегнете,ама и тук не минА ooooh!
....................
-вярвай си за плевнския говор, но все пак прочети .
-Това, че съм изредила няколко града, не означава, че аз говоря така, откъде пък направи това произволно заключение?
- в София не разбират, че си от другаде, защото диалектите ви са фонетично близки.
-И защо мислиш, че искам да те засегна? Или защото ти правиш винаги така.

Публикуваш снимки от хиляда деветстотин  и балканската....

Продължаваш да ме пишеш с малка буква, но за "грация"-та благодаря
Подарявам ти този аватарНякак си е по- мъжки.... newsm78

# 32
Ох, не съм гледала някоя-друга серия само (забравям, не за друго) и гльодам, че Ричу и Брукасита ухилени до уши планират сватбата си  Sick Shocked #Crazy Sick
Е, няма такава наглост като тяхната, честно  ooooh!
30 години се вземаха и разделяха, сега на пенсионерска възраст се разбързали. За траур не са ли чувАли  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 33
По-скучно посрещане на Нова година не бях гледал. ooooh!

# 34
  • Край ''синьосиньото синьо море''
донка,нагъзена на публиката,качена на скейтборд........Божкеееей!!!!!!! Whistling Whistling ooooh! ooooh!

# 35
Дааа, много беше смешна, страшни чупки бяха  hahaha hahaha hahaha

# 36
  • somewhere near the sea

Ридж казва на Брук, че ще трябва да обясни на Тейлър, че въпреки траура двамата са решили да направят сватба.
Тейлър, от своя страна, отива да види  Стефи и я пита как е. Обяснява ѝ, че всеки се справя с тъгата по различен начин. Някои хора се оттеглят. Други хора  започват да правят неща, които никога не биха си представяли, че ще направят…
Steffy е сконфузена: „Мм, мамо, виж, аз съм на работа. Наистина съм ... Аз съм добре. Мамо, няма какво да се притесняваш. Наистина. Става ли?”Тейлър я гледа изпитателно: „Добре…”

Пам е при Стефани, казва ѝ колко ѝ е липсвала. Стефани я пита дали вече си спомня всичко. Пам отговаря, че започва да си припомня от времето, когато се е събудила в болницата. Всъщност тогава е била уплашена и се е престорила, че не си спомня случилото се преди това. Дори , за учудване на Стефани, Пам съобщава, че вече се е видяла с Дона. Дори ѝ подарила ръчно плетени бикини. Това била новата ѝ терапия. И така, весело добавя Пам- тя е здрава, така, както е здрав бракът на сестра ѝ с Ерик.  Стефани ѝ съобщава, че Ерик е пак с Дона. Реакцията на Пам е: „О”.

Дона отново иска да обърне внимание на Ерик за showstopper-а. Той е категоричен. Тогава Дона му съобщава, че Пам се е върнала в града. Ерик е изумен.
Пам е бясна: „ Аз не мога да повярвам това, Стеф. Тази повърхностна егоцентричка спечели отново?”
Стефани я успокоява: „Скъпа, не се сърди на себе си. Честно казано, аз съм добре.”
Пам не може да повярва как може да го каже дори? Сестра ѝ е загубила съпруга си отново. И какво прави в къщата за гости? Да не би да е заточена там? Стефани казва, че е временно. И ѝ предлага да остане при нея.
Ридж идва при Тейлър, за да ѝ съобщи, че с Брук ще се оженят. Тейлър го пита за Рик-да не би да са оправили отношенията си и той вече не създава проблеми? Ridge отговаря, че прави всичко възможно, за да му прости. Тейлър разбира-защото той е син на Брук.

В това време Рик е нацупен и пита майка си не смята ли, че прибързват със сватбата. Тя му отговаря, че не искат да чакат повече.
Протвно на очакванията ѝ, Рик дава на майка си своята благословия. Тя е щастлива-не може да повярва как се е превърнал в ангел.
Ерик е втрещен - Пам е дошла да се извини на Дона? Дона казва, че е изглеждала искрена, но ги е заблуждавала и преди. Ерик обещава да я пази.
Ридж обещава, че ще бъде до Тейлър всеки път, когато тя има нужда от него. На нея ѝ се иска да бяха женени.

Брук се интересува как е  минало с Тейлър? Тя все още ли таи надежда? Ridge заявява, че винаги ще обича Тейлър. Те винаги ще бъдат свързани. Но неговият живот е с Брук. Утре е чисто нова година, ново начало. И той наистина вярва, че най-доброто тепърва предстои.
Стефи и Рик бързо преминават от професионалните към личните теми. Той заявява, че му е невъзможно, особено, когато я погледне. Решават да се целунат за последен път.
Дона и Ерик празнуват настъпването на новата година.

Шоурума е пълен с журналисти. Дона е притеснена за последния модел отново. Тя иска отново да поговори за това с Ерик, но Кейти ги прекъсва.
Джаред се вмъква в  Back Stage-а и повиква: "Г-жо Форестър ". И двете - Дона и Стефани се обръщат.
Дона казва на Стефани, че със сигурност Джаред иска да говори с нея. Ерик се приближава и казва на Джаред, че трябва да се обръща към него. Jared пита Ерик за шоуто и колко радикално е това  за тях. Стефани е с кисел вид на лицето си, което Джаред забелязва. Той я пита дали нещо не е наред. Отговаря му с въпрос-дали това е неговият начин да изгуби мястото си на първия ред.
Джаки се появява зад кулисите, където Кейти ѝ показва  пръстена. Прегръщат се и Джаки казва, че е щастлива за нея.
Ерик насърчава моделите. Вижда Стефани и се опитва да се извини за коментара на Джаред. После ѝ казва, че се радва, че тя е там, но ще разбере, ако  реши да си тръгне. Стефани се смее и казва, че  няма да  пропусне сърфлинията на Дона. Добавя, че е щастлива, че той се върна в стихията си и е жив. Той ѝ благодари я целува по бузата.
Ерик е сред камери. Той благодари на всички, че дойдоха, за да видят новото им начинание. Въвежда Рик като новият президент на Forrester. Steffy е с майка си и баба на заден план. Тя е с огромна усмивка на лицето, докато си спомня последната си целувка с Рик. Рик говори за това как  са горди да покажат своята нова линия. Бриджит седи с Джаки и гледа гордо  брат си. Пам е там, до плетивата. Има няколко сцени на модели цветни бикини, шалчета и обувки. Мъжките модели са горещи с къси панталони и плажни облекла. Ридж и Брук гледате тълпата внимателно. Дона, Ерик, и Рик гледа от страни на сцената. Дона е притеснена, че ръкоплясканията не изглеждат прекалено развълнувани. Ерик казва, че не са ги взривили   все още.
Donna вижда Кейти в гърба и казва, че нещо не е наред. Тя вижда Ерик да говори с персонала. Мисли, че Ерик е просто е любезен заради Рик, тъй като той се нуждае от това в момента. Кейти моли Дона не изпада в паника. Това е началото  още. Steffy вижда дядо си и пита какво не е наред. Ерик казва, че купувачите са малко загрижени от новото им начинание.

Оуен е зад кулисите, когато Дона го приближава. Заявява му, че не може да носи бикините на лудата Пам.. Оуен изглежда изненадан.
Маркъс помага със снимките. Стефани гледа реакцията на посетителите.
В Back Stage-а Steffy се мотае. Тя и Рик буквално се сблъскват. Похвалва речта му. Той шеговито казва, че  се надява, че не е кулминацията на деня. Напомня му, че тепърва предстои родителите им днес да встъпят в брак . Рик я изглежда  с леко намръщване.
Брук изглежда тревожна и казва, че  трябва да се опитат да говорят с Рик. Ridge вдига рамене - Рик е голямо момче.

На сцената още показват бански.  Дона трескаво търси нещо за носене. Казва на Оуен, че бикините на Пам не могат да са showstopper. Оуен ѝ препоръчва да не се побърква. Той изглежда раздразнен.

Стефани намира Ерик зад кулисите. Казва му, че всяко шоу не може да се превърне в хит. Ерик казва, че още не е хвърлил кърпата. Оуен приближава с банския на Пам. Ерик изглежда изненадан и пита  защо го държи. Оуен му казва, че Дона е отказала да го носи. Ерик моли Оуен да намери Donna. Намира я и казва, че  Ерик настоява да сложи костюма. Тя му казва, че Ерик не знае, че Пам е направила костюма. Оуен заявява, че няма значение. Нейният съпруг настоява. Donna се колебае, но се съгласява.
Всички очакват showstopper-а. Бриджит гледа тревожно към Стефани. Ерик излиза пред тълпата. Той говори за това как Forrester обръщат внимание на детайлите и този ред е различен от всеки друг. Творческият ум на жена му е отговорен за тази линия. Рик  и Торн нервно се питат какво прави Ерик . Торн му казва да не се притеснява. Ерик е под контрол. Стефани казва на Тейлър  същото нещо. Музиката започва и Ерик въвежда Donna. Екранът показва  плажа с големи вълни. Surfers езда по вълните със звукови ефекти. Изведнъж Дона идва с трясък през платното на борда. Тя е с костюма на Пам. Маркъс се усмихва. Устата на Пам се разтяга, когато тя вижда костюма. Скача и казва на глас, че това не е идеята на Дона, че е нейна. Ерик и Рик са доволни, когато  разбират, че публиката го хареса. Двамата излизат на сцената. Дона попада в прегръдка и целувка от Ерик. Стефани изглежда болезнено. Donna след това се обръща да  даде на Рик въздушна целувка. Излиза и оставя Рик и Ерик. Пам очаква обратно Donna. Тя плаче и пита защо е представила костюма ѝ като своя идея  Ерик. Donna изглежда смутена и е безмълвна.

Ридж и Брук са се пременили в сватбени тоалети. Те стоят върху скалите над  плажа, където  планират да има сватба. На брега на морето има огромно сърце, направено в пясъка с техните имена. Брук изглежда щастлива и изненадана да го види. Тя и Ridge се целуват в очакване на сватбата.

# 37
Да похапнем малко  Sunglasses

# 38
Четох, че в сегашните епизоди в САЩ се е върнала и майката на Амбър.
ето вчерашният епизод Simple Smile

http://www.megavideo.com/?v=046F87MP

# 39
Малко ми е тъпо, че забъркват Амбър с новите младежи в сериала. Тя трябва да е далеч по-възрастна от тях. newsm78

# 40
Тия сценаристи съвсем се самозабравиха - изобщо не правят връзка с възрастта на героите и миналите епизоди!

# 41
Дааа, много беше смешна, страшни чупки бяха  hahaha hahaha hahaha
Беше си идеална,с съвършено тяло #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Какво ще кажеш,неннннннке #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Това е от 2009 година и момичето си има тяло като на 18 годишна,въпреки че е на 40 #2gunfire
Де да изглеждаха всички жени така на 40 #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Така че снимките,които показвам никак не са стари,ясно ли ти е госпожичке #2gunfire
А тези твоите,които пуснА,хич не са "актуални",защото са на близо година,ясно ли ти е #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Гльодай я ти госпожичката кък гледа избирателно Crazy

# 42
Дааа, много беше смешна, страшни чупки бяха  hahaha hahaha hahaha
Беше си идеална,с съвършено тяло #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Какво ще кажеш,неннннннке #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Виж гу ти гуспудинчиту как чете избирателно  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Само, че да беше забеязЪл, че коментирам смешните й чупки, а не тялото й  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
За него съм казвАла, че за възрастта й (която е преклонна) е доста добро (само дето не ми се нравят раменете й, ама тУЙ е друга тема  Crazy)
тУЙ не й прачи да е схаваната като дърво и да не става за манекенка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Така че снимките,които показвам никак не са стари,ясно ли ти е госпожичке #2gunfire

КазАх, че не са актуални  Naughty
тУЙ е различно от стари, нЪл тъй  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И моите снимки са доста по-актуални от твоите ще ме извиняваш  Crazy

# 43
  • somewhere near the sea

Ридж и Брук говорят за това колко велик ден ще бъде след катообменят  клетвите си. Брук не знае защо са чакали толкова дълго време, особено тя да се омъжи за най-романтичния човек на земята. Ridge е съгласен - чувства се страхотно. Целуват се.

Пам е зад кулисите на Forrester, където се кара на Donna , че е представила на подиума направения  от нея подарък като част от колекцията си. Дона е разстроена и казва на Пам, че не разполага с време да се обяснява с нея. Не е било нейна идея да го носи на първо място. Пам пита чиято идея е тогава. Дона казва, че не е от значение. Но…добре, на  съпруга ѝ е. Пам я поправя: „съпругът на сестра ми.” Извиква силно, че  Дона го открадна, точно както   открадна идеята ѝ. Donna изглежда раздразнена.
В офиса на Ерик Форестър  телефоните са полудели. Оуен, Стефани и Ерик отговарят непрекъснато на повиквания. Всички искат плетените бикини. Стефани изглежда щастлива заради ентусиазма на Ерик.
Ридж и Брук да си проправят път до плажа. Шегуват се, че  Стефани крие в скалите, тъй като са успели да насрочат тази сватба без гости. Обсъждат колко перфектен плаж е, пази толкова много спомени за тях.
Пам следва Donna и твърдо ѝ повтаря, че има нов проблем-кражбата, тъй като Дона открадна идеята ѝ за бикините и Ерик. Изисква Донада го свали. Дона гледа невярващо. После се съблича. Оставя Пам със самодоволна усмивка на лицето си.
В офиса на Ерик Оуен го пита  как  е усетил, че бикините ще бъдат такъв хит. Ерик казва, че е интуиция. Дона пита Ерик дали не може да се прибере в къщи сега. Отговаря ѝ, че е рано за празнувяне, телефоните горят от поръчки. Телефоните продължават да звънят. Дона се оплаква на Оуен, че всичко е заради бикините на Пам. Оуен пита какво от това. Могат  да се превърнат в основна тенденция. Дона казва, че  ги върнала, тъй като Пам е бясна, че са ги  използвали.
Стефани е с Джаред в шоурума. Той иска да знае какво мисли за шоуто. Отговаря му, че showstopper-а е предизвикал доста вълнение. Джаред казва, че е страхотно, но какво да кажем за всичко като цяло. Стефани казва, че е уникално. Джаред е съгласен, че си е отклонение от обичайното. Джаред задълбава и пита е чия идеята  за сърф линията. Тя му казва, че доколкото знае е на Рик,  новият президент. Джаред намеква, че май Стефани не е съгласна с решенията му. Стефани бързо му казва, че някои родители са бързодействащи и прощават на децата си и се извинява. Рик е отговорен за смъртта на внучка ѝ и намеква, че трябва да му бъде търсена отговорност. Внезапно казва на Джаред, че това е всичко и го оставя втрещен.
На брега на морето Ридж и Брук са лице в лице. Те се държат за ръка под арката. Те повтарят обета си. Той обещава на Брук, че  винаги ще има любовта му. Брук приема неговата любов и обещания му със страст и любов. Тя казва, че трябва да повтарят обетите си всяка година. Шумът на вълните е в основата на церемонията.

Стефани пристига в къщата за гости в имението на Forrester, където Пам я чака. Вади от чантата си бикините и казва, че Дона няма да ги носи вече. Моделът принадлежи на нея, тъй като тя го е направила. Стефани е изненадана. Пам казва, че  ги дала на Дона като подарък за  да изкупи вината си. Стефани посочва, че те са най-хубавото парче в линията. Пам не може да повярва. Стефани добавя, че купувачите само този модел искат. Пам смята, че е страхотно, започва да се възгордява-сега, Ерик наистина ще се разтапя по Donna.
Дона и Ерик се връщат в офиса, където не могат да повярват, че от всички места поръчват банския костюм. Ерик казва, че е истинска сензация във всички курорти по света. Дона пита за останалата част от колекцията. Ерик казва, че ще отнеме известно време…. Това не е необичайно за нова колекция, но те са направили удар с бикините. Ерик е развълнуван и казва, че те задават тенденции. Той прегръща Дона и ѝ казва, че е толкова горд с нея. Тя става сериозна и му казва, че има нещо да му кажа за банския.
На брега на морето, Ридж и Брук обменят пръстени. Ридж говори за значението на пръстена. Той означава, нещо, което  никога не приключва. Той казва на Брук, че  никога няма да бъде сама в живота и смъртта. Той ще бъде с нея завинаги. Той целува пръстена, преди да го сложи на пръста си. Нейната любов ще го обграждат винаги, както кръгът на пръстена. Тя се усмихва от щастие и слага пръстена. Ридж казва, че това е частта, където казват, че може да целуна булката.
Стефани казва на Пам, че с бикините е спасила цялата колекция. Пам пита дали това означава, че ще ѝ  се плаща. Стефани е развълнувана - Пам, че ще види, че ще получи работа. Пам е възторжена и иска да знае дали  може да работи във Forrester отново. Стефани няма съмнение.  Пам не е сигурна, след това, което направи. Дона никога няма да се съгласи. Стефани я уверява, че няма от какво да се притеснява.

Ерик казва на Дона, че знае, че банският не е  любимият ѝ модел. Дона се опитва да се прекъсне, за да му каже истината. Той иска да види банския. Дона му казва, че ги няма вече. Той изохква „Още по-добре” и сваля халата на  Дона от  раменете ѝ. Още веднъж:”О, Боже мой” и целува страстно Donna. Халатът пада на земята.

Ридж и Брук отиват до мястото на брега на морето, което той е приготвил. Там е сложен параван с отвесни бели завеси и дюшек върху пясъка. И двамата говорят за това как  се чувстват като за първи път. Ридж заяви, че никога няма да иска повече от нея. Лежат на леглото и жадно се целуват.

Брук и Ридж се събуждат на плажа.
Ерик не може да сдържи възторга си: „Дона, Дона, Дона. Ти го направи. Ти го направи!”
„О, хайде.”- скромничи тя. Ерик отива да дава интервю и оставя Дона, без да успее да му каже.
Оуен е щастлив,че линията им е хит, но Дона го попарва, че единственото, което се продава е банският на Пам.
Стефани съобщава на сестра си, че всички купуват нейния бански, а астаналата част от колекцията е боклук. Пам срамежливо пита дали е говорила с Ерик за това и дали той ще иска да направи още. Стефани я прекъсва-Ерик ще я моли на колене. Предлага ѝ да дойде в офиса.

Дона пъшка от страх, че Пам отново ще направи живота ѝ черен, този път заради  банския.
Оуен ѝ казва, че се е опитал в шивачното да пресъздаде същият бански. Дона вижда, че не е същият. Така ги заварва Ерик и ги пита какво правят. Оуен започва първи и обяснява, че вече е започнал да сътворява още от модела. Ерик обаче веднага познава, че това не е оригиналът и казва, че  е като посредствен модел на Спектра. Те не биха правили долнопробни неща. Дона мънка, че създателят на банския не е от тяхната шивачница. „Не ми казвай, че напразно обещавам на купувачите”-казва Ерик. Оуен го успокоява, че създателят ще бъде щастлив да се присъедини към отбора.
„Обзалагам се”-тихо промърморва Оуен.
Ерик е по-спокоен: „Добре. Искам този дизайнер тук. Искам да се запозная с този човек веднага.” Вдига пак телефона…Обещава, че ще  осигури дизайнера и същите модели.
Ридж е мълчалив. Брук предполага, че мисли за Тейлър, той потвърждава. Пита я как е разбрала. Отговаря му, че толкова добре го познава, че винаги знае какво си мисли. „Интересно-прошепва Ридж-и страшно” Брук се усмихва: „Аха. Сега си мислиш, опа, аз съм женен от няколко часа, а мисля за бившата си съпруга. Брук трябва да се сърди.” „Така ли е, сърдиш ли се?"-пита Ридж. Брук отговаря, че всъщност същи си мисли за Тейлър-колко глупаво и дребнаво е било да мисли за нея като за съперница. Особено след случилото се с Фийби. Дори моли Ридж да отиде при Тейлър и да се увери, че е добре.
Дона е ядосана-нима от нея се очаква да работи с Пам? Оуен я разбира и предлага да анулират банския и да заложат на останалата част от колекцията. Дона е съгласна, че това е единствената възможност.
Дона: "Как се очаква от мен да работя с Пам? Винаги трябва да се оглеждам да не ме нападне някое животно."
Пам влиза с усмивка и пита  как са любимите ѝ крадци на бански? Дона ѝ напомня, че  тя ѝ ги е подарила.
Пам се подиграва: „Да, и ти ги прие с презрение". Никога не съм си представяла, че ще ги  разхождаш в модно шоу. Оуен допълва, че е било идея на Ерик. Пам недоволства защо никой не му обясни. Ерик е стоял там на подиума и обявил бикините като лично творчество на Дона.
Дона се опитва да ѝ каже, че продажбите не вървят чак толкова, но Пам я прекъсва: „Мисля, че носът ти расте, Пинокио. Стефани ми каза за всички поръчки, идващи отвсякъде.  Дона е принудена да ѝ каже, че е наета.
Брук и  Стефани имат смешна среща, която ни е позната. Брук е гола, слага си сутиен, мисли, че се е върнал Ридж, обръща се и….А!? Стефани и тя: …А?! После казва на Стефани за церемонията на плажа. Вече са женени с Ридж. „Но не и юридически?”- подсмихва се Стефани. Брук бързо вметва, че имат среща с Ридж в кметството, но тя не е поканена."Ще дойда през юни в съда, когато ще има изслушване за развод"-отговаря Стефани. "Много смешно!"- обръща се развеселена към „новата” си свекърва с „Мамо!” Колко е хубаво да бъде обратно в семейството, нали?
Подсмихвайки се Стефани пита къде е синът ѝ. Брук отговаря, че е при Тейлър. Реакцията на Стефани е: „О!”

Ридж без предисловие съобщава на Тейлър, че с Брук са се оженили.
Пам иска собствен офис. …И място за паркиране. Оуен обещава, Дона му се скарва. Той казва, че нямат изход-или наемат Пам, или със сърфлинията е свършено.
Пам важно съобщава, че има и други оферти от други модни къщи. Дона е изнервена- това не звучи правдоподобно. Няма начин другите да знаят за нейните бикини.Телефонът на Пам звъни. „Джорджоо”-възкликва тя. „Армани?”-удивен е Оуен. Жената на телефона казва на Пам, че се обажда от  старческия дом, за да ѝ каже, че заради заядливостта ѝ двама от персонала са напуснали. Пам обаче се прави, че говори с Армани: „Ти си толкова сладък, Джорджо, но аз просто не съм готова да взема решение все още. Трябва да призная, че е привлекателна оферта, но  едно момиче трябва да  претегля  възможностите си”.
Служителката Евелин се опитва да внесе яснота: „Мисля, че е има недоразумение. Обаждам се за отношението на майка ви. Знам, че ми казахте, че ще свикнем с него, но  вече  двама членове на персонала напуснаха заради нея”.
Пам продължава да се преструва и  обещава, че ще вземе решение до края на деня.
Оуен мазно ѝ казва, че е сигурен, че щом узнае, Ерик ще победи всяко предложение, откъдето и да е то.
Идва Ерик.  Той я приветства с добре дошла. Пита я как е.
Пам тържествува: „Знаеш ли, не може да бъде по-добре. Имам чисто свидетелство и чисто нова кариера на хоризонта. Аз просто искам да кажа, Ерик, че съжалявам за ужасните неща, които направих. Това  не бях аз."
Дона накрая казва, че Пам е дизайнерът на бикините. Пам важничи и пред Ерик-чула била, че търсели дизайнер на банския. Ерик веднага предлага-ако е на разположение. Пам въздъхва-е, щом е за Ерик ще се съгласи.

(тук ще предам дословно диалога)
Стефани е изненадана: „Ridge отиде да види Тейлър?”
Брук: „О, доброта. Ето ни отново.”
Стефани: „О, не, аз не казвам нищо.”
Брук: „Аз го насърчих, Стефани.”
Стефани: „О, разбира се. (Подсмихва се) Новата съпруга изпраща новия съпруг надалеч, за да се види със старата,  ех.”
Брук: „Тя все още страда от огромната загуба. Мислех, че ще бъде от полза за Тейлър, ако Ridge отиде да я види.”
Стефани: „Мислиш си, че е за това?”
Брук: „Да, аз го направих. Много съм загрижена за нея. И мисля, че Ридж трябва да остави положително влияние в живота ѝ.”
Стефани: „Колко благородно..”
Тейлър казва, че е чудесна новина. Поздравления. Пита го кога са се регистрирали. Той подминава въпроса....и не отговаря. Пита я има ли нужда от нещо. Тя го моли да не я мисли. Загубите ѝ следват една след друга.
Първо Фийби. После губи него, или поне своя шанс да бъдат заедно.„Докторе, аз съм тук”- нежно казва Ридж.
„Не, ти си женен за Брук. И аз ще трябва да намеря начин да оправя живота си  и  да продължа напред и да се  науча да се справям с него. "
Ridge я уверява, че никога няма да бъде сама. Има я Steffy. Има го  Томас, той също ще бъде до нея.. "Винаги ще бъда част от живота ти. Винаги ще бъда тук за теб. Чуваш ли ме? Винаги."
Пам кокетничи. Тя ли работи за тях или те за нея. Дона сдържано казва, че ще гледа да не се срещат много. Пам уж е примирена: „Прави това, което искаш да направиш, но аз лично  ще имам за приоритет да казвам добро утро на вас всеки божи ден. Усмивката  извървява дълъг път, Дона, и аз  предсказвам, че скоро и ти ще бъдеш усмихната, когато ме погледнеш.” След пауза им препоръчва да не бъдат толкова отрицателно настроени към нея. Психичното ѝ здраве е много важно за нея и не иска да го  уврежда на работното си място.
Дона се сопва-нека да сяда и да плете. Пам я пита вероломно защо не каже, че сега има нужда от нея. „Няма да го кажа!”-инати се Дона. „Колко клиенти са поръчали оригинала?”-пита Пам. Няколко хиляди души, кисело отговаря Дона.
Пам: „Съжалявам. Ъ-ъ,  не може да те чуя.”
Дона: „Няколко хиляди души”.
Пам: „Уау! Това е много плетиво. Няколко хиляди костюма ръчно плетени от психо? Мисля, че имаш нужда от мен.”
Дона все още упорства: „За протокола, аз не искам да работя с теб и не ми пука какво мислят Ерик и Оуен, защото мисля, че можем да вземем някой друг да плете Пами бикините.”
Пам се разсмива весело:  „Нека да ги наричаме "Paminis!" И, не, Дона, аз не мисля, че просто някой може да направи "Pamini". Виждаш ли, аз имам един много специален трик в техниката за плетене на една кука. Искате ли да знаете какъв е той?”
Дона: „Разбира се, Пами. Какъв е твоят специален трик?”
Пам се усмихва тържествуващо: „Никога няма да ти кажа, както ти  не разкриваш тайните на прелъстяването.”

Стефани предупреждава Брук: „Не бъркай чувствата на Ридж, любовта му към теб, с прошка за Рик. Той просто сложи превръзка на всичко това. Това е всичко. Казвам ти, Рик ще се притесни. Нещо ще се случи. И това ще се сложи край."
Брук заявява, че е 100% сигурна, Стефани вече не е заплаха. Има си Ридж. Няма нищо в този свят, което може да се направи, за да ги раздели.

# 44
  • Край ''синьосиньото синьо море''
И к'во гледААме днес!? newsm78 Двама старци се правят на тийнежъри-младоженци(за 5-ти път)....С гуши като пеликани,таркалят се по пясъка,с цветя ooooh! в косите и сълзи Whistling в очите Mr. Green......А една откачалка шЪ плИте гащи,за да може ''конкуренцията'' на Армани да ги продава на хииииляди клиенти... Joy hahaha ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт