***~*** Юлчета 2007 ***~***

• 19 663
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честит имен ден на празнуващите днес!

Бързо оздравяване на болничките. Hug

Ние пътувахме до Ловеч  през почивните дни. Вече се заричам да тръгвам на някъде при минимум 4 дни. За два дни - три перални дрехи, оцапаха се като прасенца. Сутринта не мога да вдигна децата, и те не са разбрали защо днес е понеделник, а не събота.
Виктор падна и си обели колената на паркинга, държах го при мен един час да се успокои и като тръгна пак ревна.  Аз уж съм отпуск.

Лек ден. Hug

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 09:26 от uva_uva

# 106
Здравейте!Аз чакам майка,снощи пристигна най-сетне.Снощи децата си легнаха късно,но пък слетобеда спаха много,много се изморили в Мола.Сутринта станаха нормално,мрънкаха,неискаха обаче тръгнаха.Винаги като са на детска ми е притеснено,но инъче ми е много трудно.Сега с майка ще ги оставяме ден два и се моля да са здрави само.
Така съм на границата на нервите си,времето не минава и това е.Утре съм записала майка при Галя да ходи да ми вземе лекарство.

# 107
  • София
Ние утре ще ги водим на дг,стискайте палци моля.
Мая Hug
Мариска кой модел?много са широки и удобни

# 108
Привет!
Вчера дългата разходка си оказа влияние. Сутринта се събудих в 6 и до 8 имах контракции. Накрая спряха и заспах.
Дели вече дори не мрънка сутрин. С гордост показва новите си умения научени от там  Mr. Green. Дано така си продължи Praynig
Иве, стискам палци за ДГ Praynig

# 109
О Иве и аз стискам палци!
Никола взе много играчки да си носи там и незнам колко е добре.
Бубе почивай,то и без друго сега вече започват подготвителните контракции.

# 110
Привети  Hug
А Мариян тази сутрин се опита да мрънка, че не искал. Отдавам го на това, че вчера вуйчо му беше на гости и много внимание му обърна  и си играха и му хареса, но го разочаровах, че днес си тръгва Simple Smile
Иве, ще стискам палци много  Peace
Яна  Hug
Ками, да ти е здрав именника. Много да ви радва  Grinning  Hug

# 111
  • София
марисса, не, моетобебе.бг е техният сайт. Не знаех, че на Никола му е скорпион асцедентът, супер комбинация  Grinning

Иве, и аз не те разбрах напълно, но ще ми разкажеш на среща  Hug

Честит имен ден на мъжа на КАми и на други, празнуващи, ако има!

Winx-че, да се оправяш бързо!

Томасе - с топла или студена вода я къпа? Пробвай с чай от сминдух, нали Ками пишеше, че сваля Т, едва ли действа при толкова висока, ама пробвай.

Бубе, браво, че така запазваш спокойствие с контракциите. А влизаш ли всеки път в банята да се поготвяш, като се появят? Аз сигурно бих  Laughing

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 12:16 от ayka

# 112
  • sf
ДД
Иве, стискам палци.
Яна, дано живнеш малко сега.
Вико сутринта мръкнаше,защото се наложи мъж ми да го кара, но после не е имало проблем.
Като говорите за зодии- той е рак с асцедент близнаци. А кака му е близнаци с рак. И аз съм с асцедент рак. Не съм навлизала навътре в тая материя, макар че ми е л\бопитно.
Изеглих си Отчаяни съпруги и ми е голяма краста.  Mr. Green

# 113
Иве, стискам утре. Ето този. Това не е ли притеснително, че са по-широки?

Валери се опитва всячески да мине на едно спане. Все още спи между 11 и 13.30 и това ми е удобно, но като го измести по-късно, не знам как ще се оправям с взимането на Никола. Надявах се това да стане към лятото, когато Никола няма да е на ДГ. Днес понеже сме на РД се опитах да го приспя нъвън към 11, като си мислех, че навън ще спи по кратко и съответно ще има втори сън преди РД. Преди малко се прибрахме и продължава да спи в коридора. Явно му е дошло времето на едното спане Confused

И аз съм фенна съпругите. кой сезон гледаш, Вики?

# 114
  • София
Мариска,нямах в предвид "широко",ами имах едно немога да се сетя марката испанско е няма такова чудо,раменете им идваха пред брадичката.По важно е колата да е здрава,от там е безопасността.

# 115
  • На края на вселената!
Айка, аз я налагах с ледена вода и оцет, пак вдигаше, игра си със студена вода в легена, пак вдигаше, пи течности(лимонов сок с вода и мед, хидратин алфа, вода) и все нагоре Т. Накрая като стигна 40 реших първо да опитам горещ душ, после аналгина. Като я къпах казваше, че е пареща и не може да търпи водата. Но като излезе беше свалила малко Т. Сутринта в 6ч беше 39, в 10ч - 38,2, сега е 37,6. Сега се върнахме от джипито. Имала плюски на фарингса. От грип било. Ще й мине. Ама прегледа при УНГ май ще отпадне за нея.

# 116
Томасе  Hug дано не вдига повече
Аз искам да помоля.. стискайте палци след обяд моля  Praynig

# 117
  • На края на вселената!
стискам, Мая

# 118
  • София
Късмет,Майче!

# 119
  • Sofia
Мая, едни стиснати палци от нас.

Мими, дано да е отминал този вирус. Сашо беше така преди 1 седмица.

Аз работя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт