***~*** Юлчета 2007 ***~***

• 19 658
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
 Hug
Честно казано минах по големия диагонал, но нещо мрачно ми се стори в темата  newsm78
не пиша,  защото честно казано няма какво
Така ме е подхванало ежедневието, че всичко ми е едно и също.  Tired
Сега мъжа ми съвсем ми развали настроението с идеята другата седмица да сме ходили на К-л, а 2 седмици се разбираме и уговаряме да се качим за 1 уикенд на някоя хижа в гората   Cry Така ми се ходеше, а той забравил че сме се били разбрали  #2gunfire
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug За всички, които имат нужда от подкрепа   bouquet  bouquet

# 91
здравейте Hug
Ние днес семейно бяхме в мола , малкият дори яде там  GrinningКупих му яке, червено Grinning и блузки, много намаления има.За съжаление аз нищо не си взех , нямаше време ,че се изнерви бебо и си тръгнахме.Сега спи милият в ръцете ми  Heart Eyes

# 92
И мойте бяха с баща си  в Мола днес и в клуба са били.Бяха напазарували храна само,пак нищо не им избрал баща им,ни якета ни обувки.Страна работа,но инъче са доволни,а вчера ги водил в Джъмбо яко ги глези.

# 93
Сега четох за някакви пакетчета в детския Фокс. Плащаш 15лв. и взимаш пакет, в който не се вижда какво има, само размер. Слагат например панталон, блузка и шапка. Звучи интересно.
Легнахме в 4, Дели още спи. Вечерта ще легне късно, а утре е на градина, но не обичам да го будя.

# 94
Видях ги тези пакетчета, ама наистина нищо не се вижда през плика, малко странно ми е. Ние днес ходихме до Панчерево, но ми беше много студено, не ми беше добре. Никола и Валери спаха в колата, после ходихме да вземем столчето на Никола и след това имахме среща с гаджето на Никола от морето (те са много сладко семейство и си се виждаме от време на време). Бяхме в музея, едно време, много обичах да ходя там и ми се ядеше бисквитената им торта. За деца обаче не става - двамата вдигнаха всичко във въздуха, ама те не са виновни децата, ние сме, че не съобразихме

Бубе, браво, че този път по-кратко му държи. То Ивето ти каза, няма избор  Laughing

Вики така е всеки път като е валял сняг. Въпреки забраната, хората си разхождат кучетата там, те си вършат работата, снегът консервира и после като се разтопи става мазало. По три от алеите има забрана да се разхождат кучета, но никой не я спазва

# 95
Мариса, и на мен Музеят ми беше любимо заведение. Почти всеки ден бяхме там.
С Дели сме се запалили да оцветяваме и всяка вечер с това се занимаваме. Малко сме занемарили четенето на книжки. Вечер като лягаме разказвам, но на изуст.
Много неприятно с кучетата. Поне домашните кучета да имаха съвестни стопани. Ама аз какво говоря като нашите имат две кучета и не им събират акитата Embarassed

# 96
При нас има места за торбички, които по принцип не се зареждат, но дори, когато има торбички, пак не ги ползват. Аз обожавам бисквитената им торта, но днес пробвах и една нутела кейк, супер е, и другите неща за ядене са им супер  Peace

Иве, харесах един модел на конкорд, ти от кой магазин купи твоите?

# 97
  • София
От втория Мариса Joy  Wink
Това с пликчетата го видях по тв -то в Токио така и грабеха като откачени,само да не е побългарено иначе ми харесва идеята.

# 98
Мариса, решихте ли къде ще празнувате рождения ден на Валери?

# 99
тази година съм казала, че Десо ще решава - все пак това им е първия общ РД, оставила съм го сега, но от другата година аз ще организирам...Не е решил естествено. Първо ми казва "ще наемем едно кафе". Аз го питам "какво точно ще правят 13 деца в това кафе", а той "ами ще ги сложим на една маса и да си играят"  Laughing Добре, че днес отидохме на кафе, за да види само две какво могат да сътворят, отказа се от идеята разбира се. Може би ще е детски клуб. Искам помещението за родители да е голямо и клубът да е хубав. Ако имате идеи казвайте

Иве Heart Eyes друго исках да питам, ама тръгнах отдалеч - някой знае ли как се казва бебешкия магазин в Изток, че не мога да го открия?

# 100
  • София
Бебе маркет в изток има и в Иван Вазов,само тай май има конкорт

# 101
  • USA
Привет и от мен. Криси е добре засега (да чукам на дърво), но мен ме тръшна някакъв вирус и съм като парцал тези дни. Днес поне нямах т, че мъжът ми отиде на ски и с Криси сами се оправяхме.
Тези дни времето беше прекрасно и доста време прекарахме на парка.

Янче, нищо лошо не е казала Надина. И аз различавам кой го е целувал Криси. Нормално е, просто Надина малко е изопачила нещата по детски. Не е проблемът в теб, а в липсата на чувство за хумор в другата страна. 

Днес водих на парка едно приятелско детенце с нас, е, като седна на задната седалка се заговориха с Криси и аз на предната просто се чудех как да си сдъжам смеха. За 5 минути знаех всеки член от семейството как спи (гол, с пижама, гащи етц.), разбира се и Криси си каза всичко.  Laughing На показ сме от всякъде. Няма как да се спре изходящия поток на информация.

# 102
  • На края на вселената!
Добро утро!

Честит имен ден на таткото на най-малкия Вики! Да е жив и здрав, много да го обичате!

Днес не се вари боб, леща и др варива, не се преде, плете и хич не се работи. Прави се за да се предпазим от болести и да не ги разсърдим  Grinning

Иначе не опазих каката. Вчера вдигна Т и стигна 40. Нищо не дадох за Т. Само вода и оцет, но не помогна. Изкъпах я с много топла вода и тогава свали до 39,4. Сега е с 39. Отивам до лекарката и ще говоря с Галя.

Уинкс, и все по-зле ще става с издънките на децата. Говорила съм с учителките в ДГ на тази тема. Знаят доста неща.

# 103
  • София
Честит Имен Ден!
Само единия е станал и гледа Том и Джери,времето изглежда добре дано искат да излезем.
Мая от 9ч ли почвате?

# 104
Мими Hug

Честит ти именник, Ками! Да ви е жив и здрав!

Иве, мерси, много си харесах един модел, ще ходя на живо да го видя

Днес нямахме проблеми с тръгването на детска  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт