***~*** Юлчета 2007 ***~***

• 19 657
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Бързо оздравяване на Цвети!

ПОкрива се сигурно, не знам всъщност, не съм ходила изобщо до личната, нали от самото начало отидох във Вита и си продължих там. Аз имам здравна застраховка и ще ми възстановят по-голямата част от разходите, въпросът е , че трябва да ги извадиш първо и после се възстановяват с малко закъснение.

марисса, не се сещам за коя градинка става дума - зад новата ремедиум на гео милев ли?

Бубе, по колко вземат при раждане за престой в болницата на ден, или то е пакетна цена и не знаеш отделно? Ще ти вдигне, няма как, той сигурно е спокоен, защото знае, че ако раждаш, ще звъннеш на вашите и те ще му се обадят, дано бързо се сдобрите!

# 76
Айка, за здравноосигурени цената е пакет 1400 лв. за нормално раждане.
Благодаря ви, момичета. Има и такива дни, знам. Сега се прибра и отидоха с Дели до Била. Кофтито е, че  си знам, че ще го държи около месец. После му минава, но не спира да го натяква. Дори денят преди сватбата ни беше сърдит Shocked

# 77
  • София
ДВ
Бубе аз немога да издържа това,аз винаги приказвам но пък човъркам до червата и с месеци.Този път ще го държи по малко от месец Hug
Ние бяхме до била малко на возене с колата и до каза вино,взехме пино ноар новазенландия бабич,не е моето вино за сега Сира,Каберне С.Били Старосела ми се виждат добри във винопроизводтвото ти какво ще кажеш?
Уинкс как е К?
Веси в последно време много малко пишеш Heart Eyes
Цвети бързо да се оправя.
Лекси какво става?
Яна и тя ми се губи и Вики,ей много сте гадни

# 78
Тук съм,но днес и аз се чувствам зле физически и много самотна!Добре,че всичко е времено и утре ще ми мине!Айде наздраве!

# 79
  • София
Наздраве на който пие!

Кая "говори" с Никола по телефона. Първо той й каза нещо "ужасно" и тя му каза, че му се сърди за днес и му затвори. После пак му се "обади" да го пита какво прави - оказа се, че си избира гащички преди баня  Laughing

# 80
  • София
 Joy Joy
Галена Кая е твое копие по говоренето. Ти търсиш "Едно нечовешко" в разговора.Незнам дали ме разбиращ правилно,много е добронамерено,като те видя ще ти кажа.
Яна не си сама,аз съм с теб,много те мисля да знаеш,боли ли те?

# 81
 Joy коремът ме заболя  Joy Иве, кажи тук, ако няма нищо против, нищо не разбрах, но ми стана интересно

Айка, вашите познати "новобебе" ли са?. Аз и за Никола оттам харесах столче,категория 15-36, утре ще го купим, стига да го има, че в сайта май го дават неналично. Ще видя и това с преградата

Днес купих зимни якета на намаление за догодина. Особено това на Никола много ми харесва, шушляк отвън, памучен полар отвътре, махаща се качулка,стягащи се ръкави, супер меко и леко и най-важното тъмно синьо - отдавна искам да му купя такова. На Валери е червено естествено Simple Smile На себе си си купих една блузка с две бебета - едното бие другото по главата, пише "bonk", много актуално  Simple Smile

Ками, в редки случаи могат да доведат проблеми някои храни, затова ти писах, че е малко вероятно, ама все пак е.Явно ти си от тези редки случаи за съжаление. Пробвай леща (тя не е от категорията на боба), елда, просо

Моят мъж преди малко говори с един приятел, който ще става татко скоро и по едно време го чувам, че започва да дава съвети за кърмене. Заслушах се, че ми стана интересно, ами той много адекватни неща говори, направо щях да падна

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 09:28 от марисса

# 82
  • София
Той и Десо кърми нали Joy Joy
Немога да обесня за Айка,просто тя е различна навлиза на дълбоко в нещата търси нещо ровичка умува,нищо странно не виждам в К с родител като майка И.Не е обида просто първичното и вторичното.Аз пък откривам майка ми и аз и Ради и аз Close
Хайде лека Фройд в женския си вид ляга след виното Joy

# 83
Дано Цвети се оправя бързо Hug
Янче, днес явно не е бил ден за стрелците. Както казваш, утре ще е по- добре. Дано Praynig
В такива моменти ме е страх да не се върнат предишни състояния. Сега и хапчета не мога да пия.
Мъжът ми се държа горе- долу. Не ми говори, но поне като го питам нещо за работата или детето ми отговаря. Усещам го, че не ме понася Confused
Лека нощ!

# 84
Станислава лятото ми беше казаала, че ни куца комуникацията. Посъветва ни всеки да напише на един лист какво го дразни у другия. Аз бях сигурна, че знам какво ще напише и как ще ги подреди. Оказа се, че греша. Даже на първо място беше сложил нещо, което не подозирах въобще, че го дразни. След това много просто упражнение забелязвам и у двамата, че се опитваме да избягваме нещата от списъка. Трябват си разговори,но не, когато си ядосан. От тази гледна точка е хубаво да помълчи малко и като му мине да говорите. При мен лошото е, че колкото пъти се опитвам да говоря, той си вкарва чувството за хумор в действие и ми трябват доста усилия, но пак успявам де. Друго нещо, което ми беше казала е, че е важно как си формулираш изказването. Трябва да се предпочитат "Аз" послания. Например вместо "пак си забравил да купиш хляб", което си е нападение и провокира съответна атака, да се казва "много ми е неприятно (или съответнотох чувство, което изпитваш), когато не е купен хляб" (когато се избягва "ти" формата е по-добре). Този метод се прилага и в комуникацията с децата

На мен Кая винаги ми е приличала повече на баща си - и визуално и като темперамент, но има и много черти от Айка де. Никола например нито на мен, нито на баща си прилича толкова. Той си е типичмен представител на зодията, иска целия свят да гравитира около него и всички с него да се съобразяват. Ако за момент си отклониш вниманието от него, ти го връща веднага обратно. Виждам бъдещ егоцентрик в него, дано да не съм права. Иначе е добричък, жалостив и с чувство за справедливост ("не е честно" върши идеална работа при него). Асцендентът му е скорпион, но някои от Лъвските черти (като голямото его и това, че си прави каквото си знае) ги има и при скорпионите. Все пак има още доста докато се оформи характера му окончателно

# 85
Мариса, много интересни неща Hug
Ние отиваме в парка с колелото Tired Представям си колко кал ще съберем.

# 86
На мен безсънието много ми влияе,а и чувството за безпомощност.Освен всичко живота и интригите си вървят.Онзи ден като целувах Надина ми миришеше на свеки и само я питах ''баба ли те е целувала'' тя каза да и тва беше.Вчера като отишли при нея и тя посегнала да целува Никола и Надина се изцепила ''не целувай Никола,че мама пак ще каже че мирише на баба ти''.Димитър си дойде и ми каза ,вика ''тва никак не беше умно.'' Съответно аз казах на свеки,че никога не съм казвала такива думи в този смисъл,но тя не ми вярва и е обидена.Аз нищо немога да направя,крия се и че пуша Надина сигурно и това е казала,черна от по черна и губя всякакви позиции пред всички.А ако не са тия хора щях да съм на произвола,няма да ви кажа колко пари ми излезе операция и друго,а грижите отделно.Криво ми е,не е първата интрига която завърта Надина,сигурно тя е дете и не е виновна но и ние не сме виновни,че прииначява нещата.Чувствам се супер смотана и безсилна.

# 87
  • sf
ей ме на- мотам се наоколо. Вчера ддообяд бяхме на работа, после ги водихме в парка на гео милев. Докато В. тренираше в залата, ние с малкия бяхме в парка, ама ни заваля и се крихме , беше много смешно. много мръсно ми се стори обаче, настъпих сума ти кучешки лайна  Confused
Днес мъжо го заведе из горите, аз оправям из нас и готвя, а кака му си пише домашните.
туй то.
Яна  Hug  ама голам смях с тая Н.  трябва да взнимаваш повече какво казваш.

# 88
Янче, тази ситуация си е много нормална. Кажи на свеки, че просто ти е замирисало на нейния парфюм. Не виждам нищо лошо. Надина в никакъв случай не ми се струва виновна. Те тепърва ще учат какво е такт. На моята приятелка сина често я поставя в такива ситуации.
Ние бяхме три часа в парка. Дели метна една пръчка и без да иска ми направи дупка в носа.
Хубавата новина е, че мн. хубаво си говорихме с мъжа ми. Нищо за онзи ден, общи неща.
Липсват ми разходките с него насаме.

# 89
  • София
Яна ей така и Ради ме постави пред свеки лятото,"НЕ те искам защото ще ме биеш"тя като не разбира/свеки/си е неин проблем.Защо трябва да се отблагодаряваш и да си признателна и те гложди от вътре,нима ти не би направила същото за Димитър???
И нещо от Додсън за успокоение на Ува:дете което се бие и ходи на терапия при доктора след 3 месеца има напредък и не се бие както в началото.Оценката на у-та отново е отрицателна и слаба макар и да има напредък."Тук става дума за особенно насръчна реакция Все едно че учителката е казала така-"Джони,немога да ти напиша добра бележка,докато не достигнеш крайната цел,тоест нито веднъж да не се сбиеш през междучасито"Не е съзнавала че самата тя ТРЯБВА да направи нещо,за да възнагради бавния му прогрес.Детето бе направило похвално усилие,а учителката ни най малко не го бе насърчила.
"Обикновенно,когато децата ни са послушни и се държат добре,ние не им обръщаме внимание.Не ги забелязваме понеже не ни пречат И не правим нищо,за да насърчим поведението им!"

Общи условия

Активация на акаунт