***~*** Юлчета 2007 ***~***

• 19 655
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Айка хич не е новина,това е някакъв проект с незнайна дата Joy  иначе шях грандиозно да я оповестя.
Мариска не е удобно с коланите аз съм пробвала и хич и не искат.Предпочитам колани от столчетата

# 61
  • sf
Леле, забравила съм да се запиша и се чудя защо никой не пише  ooooh!
Днес не работихме, но за сметка на утре. Най-гадния ми ден е   Confused
вИКО  ми къса нервите, само ме ядосва, кашля чат-пат, но днес го прегледаха, добре са гърдите.
Записах си за Истанбул- 23.06.
И ние все се каним да си направим църковна сватба, уж за 5тата, уж за 10тата годишнина а, май ще е за 20тата  Joy

Яна  Hug  тия думи на мен ми звучат грозно, както и да са казани.  Confused

# 62
  • София,
Ето ме и мен - успях да ви изчета, макар и с премрежени очи Sunglasses, нещо много ме болят - ама това ще да е от ученето да знаете Joy. Днес мина изпита, обаче резултати във вторник чак Crossing Arms.
Ува - съжалявам за учителката - наистина кофти ситуация - дано намерите решение и то без преместване, че то и това не лесно. Peace

Много се смях с детските бисери, и с "умните забележки на Д", Янче направо незнам как издържаш мила, то отстрани някои неща изглеждат смешни, но само си представям ти как си гледала в кабинета на доктора. А тая пукната кост сега ли я видяха,  newsm78 странна работа.

Марти столчето е много "ЯКО" и на мен ми харесва, аз си купих едно съвсем обикновено за моята кола, и то втора ръка, но нямах възможност за в момента, но пък е добре де, то ние къде ли ходим толкоз. Отпред обаче с бейбигарда е наистина хубаво да е столчето, нашето едното в голямата кола е такова, удобно е, защото там коланите не е нужно да се слагат, а и Вероника си полягва отгоре.

Честит  рожден ден на Майчето, доста на патеричка, но от сърце   bouquet

Иве пусни линк на тези витамини дето  ще ги даваш на децата. Аз се чудя какво да давам на Вероника, сега нищо не пие - почива малко, само имуномодулатори съм давала напоследък newsm78, четох и за саментото, Ува ще ти пиша на ЛС да ми разкажеш да него малко повече ако можеш де и когато имаш време.
Да оздравяват бързо болничките мъници, Вико, Тедко - сладколедко, Криско и други нови да няма, на Никола да му се размине. Peace
Аз пък днес какъв срам брах в една аптека - ходих за лекарствта по ЗК на Вероника и на мен - и пред мен една жена - някой и обяснява по телефона какво да вземе - явно за понастинало бебче, капки, витамин с, ей такива неща и жената пита аптекарката - обаче аз бързата и комптентната -веднага да отговоря, да обясна - аптекарката ме изгледа кръвнишки и ми вика Госпожо извинете - ама това е моята работа Joy, потънах в земята.  Blush
Иве и да не пропуснеш да ни поканиш на сватбата Wink.
Имаше и друго - всичко изчетох уж, ама в момента съм неадекватна вече и ми се спи ужасно.

# 63
Да, и аз съм се опитвала да плаша Дели заради терасата или колите. То обаче ми отговаря, че пак ще се съживи Confused

# 64
  • София
Кати, за хепатита или холерата става въпрос? Simple Smile
 Аз за хепатита си помислих, че заболелите са предимно мъже - какво пречи ситуацията да е футболен мач, семки купени от съмнителна продавачка. Rolling Eyes

Да, ама чак сега прочетох какво съм написала - като седнах пак на компа - очевидно за хепатита, холера, слава Богу, не се е появявала...

Идеята ти е правдоподобна, впрочем...

# 65
  • София
Ние сме взети пред РБ ама пред БОГ не сме,незнам интересна идея но той ска скромна,а аз искам да ви катня всичките Joy

Един възможен компромис е всички приятели, за които се сетите (и на които е възможно) да присъстват на церемонията, а после да се добави малък / скромен по размер прием, за най- близките само...

# 66
  • Бургас
Добро утро  Sunglasses
Ура, почивен ден е. Нищо съществено не ми е, просто смотано... не ставаш с удоволствие за работа, там пък царят казармени условия, подмазвачите са на почит, както и глобите, няма да се учудя ако има и скрити камери  Confused На всичкото отгоре след празниците така се ошушкахме, баткото болен беше, и цяла седмица ги чакаш една заплата да благоволят да ти дадат... Ама `кво им пука на хората, че ти разчиташ на дохода който си си заработил, и всяко закъснение ти обърква тотално сметките, те нали не разчитат на едната заплата... Иначе сметкаджии големи... Confused

Яна заповядай  … 85;ка

Ивчо, и той се впечатли от думите за смъртта. Една вечер, не помня къде съм била - май на родителска среща, мъжът ми излязъл на терасата да извади от "кризисното" зеленце и Ивчо бутнал дръжката на вратата и заключил баща си. Навън - кучи студ. Добре че вратите между стаите не били затворени и Слави се разблъскал по стъклото и баткото чул и видял (добре че не е бил и със слушалките на компа) и му отворил. Та Слави почнал да обяснява на крИвчо, как докато аз се върна да му отключа и той ще е умрял от студ на терасата и няма да има повече татко, това ми ти дете като се впечатлило... като се разплакало, почнал да прегръща баща си... да го моли да му прости... повече нямало да заключва вратата, пък той няма да умира... Драми били. А между другото и мен ме е заключвал в играта си така няколко пъти. Whistling

А забравих. Много сладки бисери ръсят сега. Тедо все ме разсмива. Ивчо и той не спира да бърбори. Един ден, ама беше болен, и нещо го мързеше да върви, обаче не спира да мели и вика "Охххх уморих се да говоря" и пак продължава.

Малеее какво нещо съм изписала... сори

# 67
  • София
Шушоната, много е гадно така. Аз нямам забавяне я дохода, но сега покрай това заболяване толкова пари наринах и продължавам да давам ежедневно, че ми е лошо направо и мисията да се изкара до следваща заплата си е направо невъзможна...Ужасно е да си си заработил и да зависиш от това и да чакаш...Дано скоро се появи друга възможност за работа при теб!

Омръзна ми домашният арест, по обяд мисля да ходим до парка, времето е хубаво много.

# 68
  • Асеновград
Познайте кой е така от поне 6 месеца , вече спрях да ги броя.Никога не знам дали ще взема заплата и дали ще е цялата , та Шушонче , прекрасно те разбирам.
Тедо е пушка вече , само дето ми лази по нервите Mr. Green.

# 69
И на мен ми се излиза на въздух като гледам времето,но нямам сили.Вчера от слетобеда ми стана много зле едва се задържах с проходката,притесних се чудих се какво ми става.Имах болки през нощта буквално не съм спала,а то..взе че ми дойде.Съвсем забравих за това и сега лежа тука като парцал добре,че Д. изведе децата.
Шуши мерси!  Hug

# 70
Здравейте!
не съм чела нищо,по късно ще наваксам
Цвети е болна и вече три ден си е вкъщи
Янче, Hug

# 71
ох поне взимате, а аз вече съм забравила какво е да си финансово независима...в това отношение нямам търпение да започна отново да работя, не, че нещо ми се казва за харчене, като изключим дежурния въпрос (ама имат ли нужда), но си е друго ти да си изкарваш парите. За забавянето на заплатите мисля, че това е ужасно, аз ако съм работодател това ще ми е приоритетен разход...

Айка,ние ходихме до градинката зад ремедиум, препоръчвам я  Peace Никола е добре, но аз съм хремава,затова не ти звъннах. Това твоето не се ли покрива от ЗК?

# 72
На мен по- криво от това не знам дали може да ми бъде. Вчера се скарах с мъжа ми. Днес цял ден не ми вдига. Явно изобщо не му пука дали имам нужда от нещо. Може пък да раждам егати. Поне баща ми дойде да  ми напазарува и изведе Дели. Много съм нервна. държа се ужасно с детето.

# 73
Бубе, познаваш си го, всяко чудо за три дни. Опитай се по философски да погледнеш на нещата, ще отмине Hug Десо като ми се разсърди и не ми вдига и той. Много мразя така, направо побеснявам и още повече се настройвам срещу него. Аз не съм така - като се сърдя вдигам, просто говоря хладно Laughing

# 74
ей Бубе я по ведро, ще му мине на мъжа ти.
При нас пък е обратното ,аз не вдигам телефона и той се шашка допълнително  Laughing
Днес малкият беше два пъти на разходка  Grinning, сега дреме в ръцете на баща си и се свива от корем .Ядох грах и явно му действа  Rolling Eyes
Бързо оздравяване на Цвети

Общи условия

Активация на акаунт