***~*** Юлчета 2007 ***~***

• 19 764
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
На мен Надина сега ми е с 38.5.Очаквах го защото са все заврени един в друг,а тя е отпаднала два дни.
Иве дано не е сериозно и премине възможно най-бързо!
И аз гледах репортажа,много хора имат тежък живот но стават добри хора.Не знам немога да обвиня никой в случея,а по-скоро някакво масово израждане има.

# 436
Болничките да оздравяват  Hug и дано се размине без нещо по-сериозно
И аз гледах бтв репортерите за лекарските грешки. Всичко ми се сви.. Само като си помисля и че може да се наложи скоро да оперират малчо и...  Confused Как да им доверие като виждам и отношението към нас до сега
Тези лекари може да са спасили много животи, но явно и те правят грешки. За съжаление фатални. Грозно е поведението им след това  Confused

# 437
  • София
Док ни изписа лекарсво взехме го,но каза ако не намерим осцил.през 6 часа по едно,Галена пробвай.
Яна кураж и сили и на Надина да мине бързо.
Аз без сили останах с тези боледувания,тази седмица ще поръчвам от ай херб коластра и витамини с ускъпяването и всичко ще дойде на 140лв а аква сорс 130 тук с отстъпката Twisted Evil плюс това е на половина количеството коластра,мисля че ме загубиха АС

# 438
  • София
Иве, аз така правя, 3 осцилок. днес, утре ще дам 2.

Яна, не разбрах само какво го успокоява Д. по отношение на мъжете, те нали и у вас идват и без това, сега ако си сама по цял ден е много удобно.

# 439
Хахах Айка и аз му казах същото като го изръси,че нали и без друго си ми идват на легло,неможа да ми отвърне.
Аз давах на Надина вит ц и осц. но мисля довечера да дам меркуриус,а Галя казва дава ли се меркуриус да спра оцс. и вит.
Мойта коластра вече месец немога да я намеря,цяла опаковка незнам къде се е скрила.Ей сега пак я търсих,кога ли ще излезе лятото.Но аз като питам Галя за коластрата какво мисли и тя ми казва,ами ако се чувстваш по-добре като даваш давай.

# 440
и на мен така ми казва Янче  Wink
Иве дай повече ифо за тази ф-ма с коластрата  Hug А за боледуванията- трябва да ги минат, няма как , първата година е така.Осцил.по цяло флаконче ли да се дава??
Днес Ева си игра отвън с деца които ходят на градина Rolling Eyes.Малкият е крив цял ден, баща му подсмърча, само да не е  докарал и той вирус  ooooh!Поне се радвам че няма да има ваксини в четвъртък.
Мая, не се тревожи  Hug

П.П Пицата стана гадна  Rolling Eyes

# 441
Ииии, момичета, бързо оздравяване на дечицата  Praynig Много болни ми се струва, че има...Започва да ме хваща страх с тоя грип... Tired
Гледах и аз всички репортажи по ТВ-то, голяма мъчнотия  Cry За капак мъжа ми такъв филм ми пусна с изнасилвания, убийства и мъчения...само за бременни  Shocked   Laughing

# 442
И моя е пуснал такъв.. и аз си цъкам
Само чувам някакви крясъци и стрелби  Confused

# 443
  • София
ДУ
Не беше кошмар ноща,но се будиха,Ради за вода а Ники има някакви кошмари с червейчета ooooh! и това от едно филмче Twisted Evil Сега ще меря Т но при всички положения има #Crazy
Ками цяло шишенце,аз се учудих.Този сайт е за добавки от америка,акса сорс там няма но има момичета които са доволни.
Бубето се гушкат вече Hug Flutter

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 09:19 от Ива&СиЕ

# 444
Знам отдавна за тази коластра и продукти,в квартала има една майка която всяка година става дистрибутор на различна фирма,както и години се обучава за хомеопат.Тя като ме срещне винаги ми промотира нещо.Тогава ми хареса какво каза и проверих в нета,но си бях взел вече,бих ги пробвала определено.
Нашата нощ мина кошмарно,почти не съм спала.Никола със страшно запушен нос и хрема,Надина бълнува с темп.,скапах се да подскачам с проходката,добре че отдолу съседът е глух.И в крайна сметка ме заболя крака освен всичко.Те се местиха,въртяха,майка ще дойде на обяд.И нищо не искат да ядът,Никола снощи огладня ние му предлагаме храни той не иска,баща му прави спагети не,пържоли не,а вика много съм гладен,накрая луканка егати и храната.Страна работа човек като е гладен яде.

# 445
Добър ден
Май хич не е добър така като ви чета много болнички и за нещастие  и ние сме в кюпа .Сашо се цяла нощ се мята и сутринта стана с ларингиална кашлица и дрезгав глас.Започнах с осцилококциум и витамин ц давам му и инфлоцит но да видим до къде ще я докараме.

# 446
добро утро Hug

Много прегръдки на болничките и бързо оздравяване  Hug

Много се радвам за Бубето и Юли, хайде утре да си ги пращат вкъщи Grinning

Репортажът на БТВ само ми затвърди мнението, че като опреш до лекар в БГ, трябва или да търсиш познат или да плащаш "избор на лекар". Един месец в патологията само ми затвърди мнението. С една девойка спорехме докато бях бременна, според нея това, че си плащаш осигуровки било достатъчно да получиш адекватна медицинска помощ и било порочна практика да се дават пари за избор на екип. Порочна, непорочна, аз по друг начин не бих процедирала...ако родителите на Гери бяха в готовност да платят втората операция, никога нямаше да я изпишат, абсолютно сигурна съм в това. Има го това, че като не се поема операцията от здравната каса, това са разходи на болницата, такива разходи всячески се опитват да си спестят, с очите си го видях...жалко, че така стоят нещата

Никола от сутринта се е стегнал да ходи на гости на баба си...

# 447
  • София
Добро утро! И аз се радвам много за Боряна!

Бързо оздравяване на всички!

При нас нощта беше съвсем спокойна, Кая спа при нас и няколко пъти я проверявах, според мен изобщо няма Т, дишаше нормално, не знам какво е това, дето се прояви вчера, но днес ще си е в къщи, под карантина и наблюдение, да видим. Честно казано, малко са ми странни такива неясни заболявания, лекички, хвърлят ме във филми, но засега си казвам, че е лека настинка.

# 448
  • sf
ДД
На мен вчера ми беше кошмарен ден. Сутринта едва станах, ревях докато се изправях, кошмар. Ходих на дежурен, би ми инжекция- пих, аулин, нурофен, ниакква файда. Почти целия ден го изкарах легнала на земята, в търсене на удобна поза. Децата ми обуват чорапите,защото не мога да се сгъна  ooooh! днес съм малко по-добре. Ходих при личната, пак ми би друга инжекция, даде ми да пия хапчета, ама туй-то. За физиотерапия каза,че е рано, нямало и смисъл пак да правя рентгенова снимка. Да се пазя,да не вдигам/нося тежко и да свалям кила, да правя гиманстика и така.  ooooh! направо съм за пенсия  Sick
И ми е сдухано, и от време, и от работа, и деца, за мъж ми ми е жал, абе яко се закучи.
Изчезвам до пазара,че няма нищо за готвене у нас. Ще докреткам някакс и, сигурно е много смешно отсрани.

# 449
  • София
Яна тази коластра и продуктите не са дистрибуторски,сама си избираш коя марка и какво искаш.
Вико Hug Praynig бързо да ти минава Hug

Общи условия

Активация на акаунт