Отговори
# 90
ох TEDDY_BEAR  не ми говори, че ми се реве , щото на 06.03 се женим а като не мога да ходя на солариум и ще приличам на ... Sad знаеш кво е кожата каква става с неравномерен тен кофти е да изглеждам така и за тва ще търся варианти в дизайна на роклята Simple Smile

# 91
isepise, поздравления за хубавите новини. Браво на бебчо  Hug

# 92
  • София
ох TEDDY_BEAR  не ми говори, че ми се реве , щото на 06.03 се женим а като не мога да ходя на солариум и ще приличам на ... Sad знаеш кво е кожата каква става с неравномерен тен кофти е да изглеждам така и за тва ще търся варианти в дизайна на роклята Simple Smile

Ще сложиш една хубава наметка пухкава отгоре и без това сигурно ще е студено+ малко автобронзант и ще станат нещата Flutter. Ще си най-хубавата булка  Hug.

# 93
Благодаря TEDDY_BEAR  за подкрепата Simple Smile) виж за автобронзанта не се бях сетила Simple Smile мерсииии за идеята Hug

# 94
Исиписи БРАВО НА ТЕБ Simple Smile
Петяяяяяяяяяяя страхотна новина, много се радвам за теб ще бъдеш разкошна булка. Simple Smile

# 95
 NaughtyОтносно солариумите, преди около година, даже и по новините го даваха, отделно го и пишеше, окончателно доказаха, че солариумите са вредни и могат да доведат до рак на кожата.  Сега потърсих било е преди 2 години, все едно
http://e-vestnik.bg/5591
http://www.puls.bg/health/beauty/news_2016.html
Сигурно пак звуча като някаква свекърва...  Rolling Eyes

Тесс аз моята свекърва щях да я застрелям, ако ми говореше такива глупости докато съм бременна. Може ли да изобщо да споменава умрели бебета??? Всъщност не вярвай изобщо на подобни врели-некипели Peace

# 96
tess- престани да общуваш с тази жена, моля те  ooooh! Къде ние сами се филмираме, та остава и друг да ни пали фитилите и то по този начин  ooooh! Направо отрежи всякакви комуникации с нея  ooooh!

# 97
Момичета, поне докато не ви кажат, че плацентата се е образувала се въздържайте от всичко вредно - цигари, кафе, алкохол, щото тя (плацентата) поне малко пази Simple Smile

Колкото за сутрешната нужда от кафе и цигарка, заради посещението на ВЦ-то препоръчвам да започнете да консумирате ОВЕСЕНИ ТРИЦИ! От както открих туй чудо нямам никакъв проблем. Всеки ден се "разтоварвам"  Mr. Green Аз лично приемам по 1-2 суп. лъжици сутрин със закуската. В повечето случаи си слагам в малко прясно или кис. мляко, нo може и в/у сандвич, спагети и т.н.

Пробвайте, няма да съжалявате!

# 98
Момичета гледам говорите за сватби  Flutter pepsi18 много се радвам за теб! Дано сватбата ти бъде точно както си желала!  Hug
Ох и ние уж ще се женим. Само където май май родителите ни имат желания повече от нас. Казвам уж, тъй като живеем от година и половина заедно, не сме сгодени и на двамата не ни се прави сватба. Всъщност мен ме е страх, да не би нещо да не е както трябва и да се изпокарам с всички, а момчето ми го е страх от самите хора.  Laughing Звучи странно, но нали знаете - всеки луд с номера си. Таааа стискайте палци поне до края на месеца годежа да направим  Laughing Laughing Laughing

# 99
Евдокия, мерси мила Simple Smile дано да е така Simple Smile утре ще ходя за рокля стискаите палци, че мъжо вече е готов а аз на никъде не съм Simple Smile

# 100
Magi_r  благодаря и на теб Simple Smile ние мислехме да се женим май месец, но понеже ноември много ни се прииска да си направим бебе и то взе че стана от първия път преместихме месеца на март Simple Smile а иначе се сгодихме август 2010 Simple Smile

# 101
  • София
По въпроса със сватбите Simple Smile. Ние сме сгодени, та родата на мъжа като разбра,че съм бременна, като се започна да сме се женели веднага. Отрязахме им всичките мераци. Laughing
Аз винаги съм казвала, че не искам да се омъжа бременна. Нали и аз трябва да хапна и пийна hahaha. Малко са ми другите грижи, че и за това да се притеснявам. Ние така сме си решили Simple Smile.
Сватба ще правим след година-две, тъкмо бебчо като проходи да ми помага с шлейфа Laughing.

# 102
Пепси, Маги_р Поздравления за сватбите!  bouquet И няма нищо страшно. Даже е готино да си женен Peace Аз два пъти съм се женила  Joy , втория път бременна в 7 месец, та по-добре сега отколкото с големите тумбаци... Mr. Green
Теди_беър супер ще е така, както си го запланувала Hug

# 103
tess- престани да общуваш с тази жена, моля те  ooooh! Къде ние сами се филмираме, та остава и друг да ни пали фитилите и то по този начин  ooooh! Направо отрежи всякакви комуникации с нея  ooooh!

хихихих, Илита, няма как да спра да общувам с нея, а и тя напоследък е решила, че понеже мама е починала тя ще ми е втора майка  Shocked и сега звъни на мъжо всяка вечер и иска да говори с мен, пита ме как съм и т.н, да не съм се чувствала самотна, без женско внимание  Mr. Green .
Иначе жената не е лоша, просто е малко простовата и необразована и вечно изказва некомпетентни мнения. Аз по принцип не й обръщам внимание, но това явно ми се е запечатало в съзнанието.
За сватбата - и ние не сме женени, имахме дата за 5 март, ама отложихме за юни сега. При нас ще бъде по-скоро подпис с парти в мноооого тесен кръг, тъй като нямаме излишни пари, а и никой няма да ни помогне тъй като моите родители са починали, той не е виждал баща си от 20 години, а майка му - вече познавате въпросната простакеса Mr. Green  . Иначе се водим сгодени - още ноември милото ми даде пръстенче, но събиране не сме правили, ей така двамата си се сгодихме.

# 104
  • До морето...
По въпроса със сватбите Simple Smile. Ние сме сгодени, та родата на мъжа като разбра,че съм бременна, като се започна да сме се женели веднага. Отрязахме им всичките мераци. Laughing
Аз винаги съм казвала, че не искам да се омъжа бременна. Нали и аз трябва да хапна и пийна hahaha. Малко са ми другите грижи, че и за това да се притеснявам. Ние така сме си решили Simple Smile.
Сватба ще правим след година-две, тъкмо бебчо като проходи да ми помага с шлейфа Laughing.

На същото мнение сме и ние с половинката ми.От 6 год. сме заедно ,обаче и двамата единодушно се разбрахме,че живот и здраве,когато един ден си имаме детенце ще се оженим,за даможе да присъства и то на сватбата,която мислим да е лятото,за да ни е топличко и да е скромна.Не си падаме по големите сватби... ooooh! Дай Боже всичко да е наред ,когато детенце стане на 1-2 год и ще се оженим  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт