Отговори
# 75
А тези,които знаят каква кръвна група и Rh са пак ли трябва да си ги правят тези изследвания? newsm78

# 76
  • София
А тези,които знаят каква кръвна група и Rh са пак ли трябва да си ги правят тези изследвания? newsm78
Искат картонче от лаборатория, или официален документ. Поне моята доки на ЖК така каза

# 77
  • София

Доколкото знам кр. група трябва да я имаш на картонче с печат и подпис, за да са сигурни. Аз чак след като им показах моето, доките каза, че няма нужда да си правя.
Та май че си я знаеш само без карточне не върви newsm78.

# 78
Аз картонче си имам от 2 години.Просто случайно си ги пуснах тези изследвания  в Авис медика,че ми беше интересно да си знам групата.Значи няма да пускам други.Благодаря Estelitka

# 79
Е добре де аз съм в 11г.с. Понеделник ще ходя да занеса резултатите и ако го попитам за кр. гр, фактора и изследванията за Даун пак ли ще ми вземат кръв? Shocked Ръката ми още ме боли и е синя... Тези изследвания сега бяха за хив, сифилис и нещо, където незнам какво е. Пък аз разбрах доки, че и за кр. гр. ще ме изследват....  newsm78 Луда работа. Да не би да ме пропуснат с тези изледвания и да стане късно после за тях? Confused

# 80
Аз моето винаги го нося с мен в портмонето.Благодаря Teddy Bear.

# 81
Кръвна група на мен ми взеха днес заедно с хив, васерман и др. кървави работи. Тоест на един път минах, а за Даун си е отделно, май само за него ще се взема.

# 82
tess- , много си ми сладка  Hug Щом със свекито си пушите цигарите заедно на сън, направо си за завиждане. За килограмите не мисля, че толкова трябва да се тревожиш. Ако има някакъв риск, твоите доктори ще ти кажат. Но е много важно ти да се чустваш добре - и физически, и емоционално. За БХС /Даун/ мисля се изсиква определена зрелост на плода, защото на ехографския скрининг се замерват дебелината на  нухалната транслуценция и на носната кост на плода.
За цигарите - отдавна съм ги отказала, а и никога не съм била пристрастена. Накрая пушех по кутия на месец. Та сега съм в отбора на пушачомразците. Но акъл на никой не давам, всеки си преценява  Peace
За космаците - и при мен реколта бол... Ама от 5-тия месец на предишната бременност приключих с коло маските /а ми беше толкова гот/ и сега зимата предимно на бръснача разчитам, а лятото за по-дълготрайно се потя с епилатор. Като бях в 9-тия месец там долу само по памет карах.

# 83
 БХС не включва кръвна група. Изследването за кръвна група струва 25лв и е отделно от това за Даун и т.н заболявания.

# 84
Здравейте милички,
новините са много хубави Peace,както изоставаше малкото човече с една седмица,сега вече си е наваксало и си отговаря точно на 9 г.с. Laughing
Изследвания ще правя по натам(около 26.01.),защото имаше много чакащи майчета и доки ме помоли ако може другият път да ме регистрира и тогава да ми даде направления.
Сега ще се върна да ви изчета,че то пак сте изписали ooooh! Laughing

# 85

новините са много хубави Peace,както изоставаше малкото човече с една седмица,сега вече си е наваксало

Браво!!!Само така!!! Hug

# 86
Здравейте милички,
новините са много хубави Peace,както изоставаше малкото човече с една седмица,сега вече си е ..................................................
Много се радвам, все това да се чува  Hug

# 87
isepise браво за добрите новини Simple Smile само такива искаме да са в тая темичка Simple Smile относно цигарите и аз и мъжа ми сме непушачи и нямам проблеми с отказването сега Simple Smile преди 4-5 г пушех но вече не Simple Smile А отностно космите имам един въпрос дори, по принцип от 1 г ходя на електро епилация, но не на много голям участък а сега ме е страх и не съм ходила от както съм забременяла Sad но се чудя да ходя ли и опасно ли е за бебето? някой има ли идея?

# 88
  • София
Аз на лазерна ходех преди, обясниха ми че не е хубаво да ходя сега като съм бременна Peace. Същото и със солариума, мъчно ми, че обожавам зимата да ходя Twisted Evil, ама няма как, за добро е Flutter.
isepise, страхотни новини Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 89
Пропуснах да ви благодаря за стиснатите палчета Hug Hug Hug
Чета за цигарки си говорите.........,направо ви завиждам,че ви става лошо,на мен НЕ #Cussing out
и понякога много ми се пуши Sad
За космарлаците аз ходя на козметик и нямам проблем

За кг.обаче..........кошмарно ще е май Crazy Tired положението

Общи условия

Активация на акаунт