Къде в Пловдив???-18

• 90 072
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте имате ли представа откъде мога да купя хубав комплект за покер?Благодаря ви  bouquet

# 151
  • Пловдив

Дали някъде мога да намеря живачен термометър, купих два електронни, но такива разлики ми дават, че хич им нямам доверие ooooh!

Аз също не вярвам на електроните и от аптека ми дадоха подобен на живачния, но не живачен, гледам на опаковката, че е произведен в Германия, пише VEDoECО

Момичета къде мерите температурата с електронните термометри? Аз имам два електронни, единия си има накрайниче и меря в устата, така че да е опряно до бузата - мери много точно. Пробвала съм го под мишницата, дава разлика. Като марка е Omron, това е Японска фирма за медицинска техника. Имаме от тях и апарат за кръвно, който също мери много точно. Термометъра не беше скъп 14-15 лв, преди 2-3 година.
Имам и друг който мъжът ми донесе от чужбина с него се мери от разстояние в ухото, еми не съм доволна от него, дава ми големи разлики, дори при две последователни измервания все с него. Отделно и двата съм сравнявала с живачен, препоръчвам първия, като се мери в устата и разбира се преди и след измерване се дезинфекцира.

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 13:17 от Linkata

# 152
"Омрон" и "Микролайф" са качествените марки електронни термометри и апарати за кръвно. Но както е казала Linkata, много е важно как се мери темтературата Peace

# 153
  • Пловдив
Аз меря с температура с такъв:

http://www.amazon.co.uk/Braun-4520-Thermoscan-Ear-Thermometer/dp/B0001D0LMS,

в ухото за 2 секунди. Има си скала за нормални стойности според възрастта, защото наистина дава по-високи стойности. Имам и един живачен, който си го пазя и когато успея с него да измеря температурата, като приспадна десетите от стойността, измерена с този на Браун показанията съвпадат. Не ми се налага често, но с другите термометри е такава борба и мисия невъзможна ooooh!

# 154
  • гр.Пловдив
Здравейте имате ли представа откъде мога да купя хубав комплект за покер?Благодаря ви  bouquet

Октомври месец в Джъмбо гледах доста разновидности такива комплекти, но колко са хубави и идея си нямам.

# 155
Къде мога да намеря био маслата на Alteya Organics? Търсих в няколко аптеки, не бяха чували. Търся масло от невен.

# 156
мдаа, от това точно са ми опасенията  Cry
А някой за КАТ Пловдив знае ли с какво работно време са?
Лятото бяха от 9 до 17, като пускат до 16,30 - това е за книжките - за другите отдели не знам.

# 157
Здравейте имате ли представа откъде мога да купя хубав комплект за покер?Благодаря ви  bouquet

Един познат има страхотен такъв, ще го попитам и ще ти пиша.
 Аз също искам да се науча, но ... си нямам учител .

От метро, около 80 лв.

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 18:10 от Усмивка !

# 158
Ползвала ли е някоя от вас гела за миялни машини на Карфур /тяхната марка/ -1.5 л , няма никакви указания на опаковката за дозировка и за какви съдове/прибори е подходящ. Като цена е доста приемлив  в сравнение с останалите марки.

# 159
Къде мога да намеря кошници за пикник и също така къде има голям избор на сувенири ?
Благодаря !

# 160
Къде мога да намеря кошници за пикник и също така къде има голям избор на сувенири ?
Благодаря !

Кошница за пикник съм виждала в Юск и във Форума на първия етаж има магазин за сувенири Peace

# 161
  • Пловдив
Благодаря на момичетата, които са ми отворили за термометъра     bouquet

Благодаря !

Кошници има на първия етаж в Галерия, магазин Рино, а голям избор на сувенири има в Стил декор, намира се на мястото на Мио Амиго! Има и един склад, който продават и на дребно, намира се до входа на гробищата на бул “ Източен “  Peace

# 162
  • до Пловдив
къде поправят в пловдив кожени якета! скъсано става въпрос
благодаря ви

# 163
  • Пловдив
мдаа, от това точно са ми опасенията  Cry
А някой за КАТ Пловдив знае ли с какво работно време са?
Лятото бяха от 9 до 17, като пускат до 16,30 - това е за книжките - за другите отдели не знам.
Благодаря!

# 164
  • Пловдив

от утре в Лидл-май някой търсеше такива формички

Общи условия

Активация на акаунт