Къде в Пловдив???-18

• 89 932
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • София / Пловдив
Откачиха всички дружно днес  Crazy
Последното съобщение от РИО в червени големи букви гласи:

ВАЖНО И СПЕШНО !!!
ДО ДИРЕКТОРИТЕ НА ВСИЧКИ УЧИЛИЩА В ГРАД  ПЛОВДИВ И ОБЛАСТТА
ГРИПНАТА  ВАКАНЦИЯ СЕ УДЪЛЖАВА

УВАЖАЕМА/И Г-ЖО/Г-Н ДИРЕКТОР,

УВЕДОМЯВАМЕ ВИ, ЧЕ МИНИСТЪРА НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА УВАЖИ  РЕШЕНИЕТО НА РИОКОЗ ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА ГРИПНАТА ВАКАНЦИЯ ЗА ВСИЧКИ УЧИЛИЩА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛОВДИВ И ОБЛАСТТА ОТ 01.02.2011 Г.  ДО  04.02.2011 Г. ВКЛЮЧИТЕЛНО.

ДОПЪЛНИТЕЛНО ЩЕ БЪДЕ ПУБЛИКУВАНА ЗАПОВЕДТА НА МИНИСТЪРА НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА.

ДОЦ. Д-Р ПАВЛИНКА КАЦАРОВА

# 361
Смешно и жалко е това, което стана днес, луднаха деца, родители, учители и директори. Да не говорим, че една-друга държавните институции се надцакват с решения и показване на мускули. А от РИО не знаят, че РИОКОЗ като структура не съществува от няколко седмици newsm78, вече е РЗИ.

# 362
Момичета, препоръчайте ми добър специалист за масажи ... предпочитам да е в Кичука.

# 363
Моля, накой да сподели как е детския кът вътре в ресторант Сентрал парк до Младежкия хълм-хубаво ли е помещението, добре ли е отоплено, има ли момичета, които да гледат децата? Мерси предварително:)

# 364
Моля, накой да сподели как е детския кът вътре в ресторант Сентрал парк до Младежкия хълм-хубаво ли е помещението, добре ли е отоплено, има ли момичета, които да гледат децата? Мерси предварително:)

Миналата зима бяхме там, нямам скорошни отзиви, защото тогава не останах доволна и съответно повече няма да отида там на рожден ден! Пък камо ли да празнувам с детето! Първо, защото стаята за игра беше малка, бяха събрали в един и същи час 3 рожденни дни, без да кажат това на майката и тя да си прецени дали там да заведете детето си да празнува! Нашите деца тогава бяха около 2 годишни, 7 или 8 на брой, като с тях имаше рожден ден на 10 годишни деца, около 15 на брой и още един на малки деца на възраст 3,4 години! Всички тези деца трябваше да се бутат във въпросната зала, която е около два стандартни хола като големина! Момичето беше едно и съответно нямаше как да гледа цялата тази лудница, родителите бяхме при малките постоянно, защото беше студено навън и големите нямаше къде да играят на външните играчки!
Имаше две люлки, топки и нещо като футболна врата, останки счупени от конструктори, остри и всякакви малки предмети, опасни и ръбести, които лесно можеха да се погълнат от децата!
С въпросните топки, тип футболни, големите ритаха вътре и само залягахме, да не ни удари по главата някоя! Едвам изчаках тортата и си тръгнахме! Пак казвам, това беше коледата на 2009 г и сега може да са се променили нещата! Peace

# 365
Благодаря за отговора, orhidea, мен по-скоро ме интересува не за рожден ден, а ако отидеш просто да хапнеш в заведението, дори и през деня, може ли да си оставиш децата да играят там?

# 366
Ние бяхме там около Коледа/Нова Година ... не на самите празници.
Детето го оставихме в детската стая - наистина голяма колкото два хола - има нещо като игрален център тип пързалка с басейн от топки и останалото свободно пространство. Има и книжки, разни дребни играчки, моливи за рисуване ... поне това видях. Таксата е една независимо колко време стоите ... детето може да идва при вас и пак да се връща - таксата не се променя.
Става за отбиване на час-два макс, но това което не ми хареса беше че при наличие на по-големи деца, агресивни, които се хвърляха върху топките и се удряха ... момичето беше безсилно. Говоря за деца поне 8-9 годишни, които си играеха все едно са сами и падайки удряха и по-малките деца в басейна. Наложи се аз да ходя да се разправям и така.

# 367
Бихте ли ми казали, къде мога да намеря фон дьо тена на La Roche Posay? Търсих го в няколко аптеки, и не мога да го намеря...  Sad

# 368
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми добър специалист за масажи ... предпочитам да е в Кичука.

В Кичука (Николай Коперник мисля че беше улицата) съм ходила на масаж при една жена, която приема в дома си. Масажът е 1 час, 20 лв (цената ми е от миналата година). Тел. е 0876439052, http://www.masag.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3.
Останах доволна и от масажа, и от отношението и от съветите, които ми даде.
Тъй като ми е далеч, не продължих да ходя.

# 369
Благодаря за отговора, orhidea, мен по-скоро ме интересува не за рожден ден, а ако отидеш просто да хапнеш в заведението, дори и през деня, може ли да си оставиш децата да играят там?

Ами значи ако не уцелиш рожденни дни по времето, което си там, за час, два става!  Peace

# 370
  • гр.Пловдив
мацки, от къде мога да си купя такова чудо. питала съм на няколко места , ама тц

http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … ;products_id=2195

# 371
  • Пловдив
мацки, от къде мога да си купя такова чудо. питала съм на няколко места , ама тц

http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … ;products_id=2195

Провери в магазин Двата щъркела, на Христо Г. Данов.
Иначе съм виждала в Butlers, Mall Sofia.

# 372

Аз си купих почти същото от Била, за същите пари.

# 373
Здравейте момичета, от къде да си купя кошничка за варене на пара-на зеленчуци и други.
Имах една хубава, но малките я ползваха за летяща чиния и... Crazy

# 374

В големите вериги има почти навсякъде-в Сани например съм виждала. Повечето пъти обаче не са със синджирче, а са с твърда дръжка, пак на същия принцип.

Общи условия

Активация на акаунт