Къде в Пловдив???-18

• 90 740
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
...Климатик ,,фуджи'' или ,,фуджицо''...а латекса  newsm78 с навсякъде има newsm78

# 436
Момичета и момчета, моля да ми препоръчате :
-Климатик 12-ка инвертор, без особени екстри , като йонизиране на въздуха и т.н.По-важно е да е енергиен клас А.
-Латекс с по-голяма покривност../Не държа да е от най-скъпия./
-Водопроводчик
- Дърводелец или фирма, които да ми направят оборудване за магазин . Ще разполагат с време от 5 до 7 дни.
Климатикът и латексът ми трябват за утре, а майсторите - най-късно за понеделник.
Предварително благодаря на всички!!!!!  bouquet

Ще ти отрежат главата с тези срокове, но имаш шанс!

нямаш ли си доверени хора?
аз си имам, но не се наемамм да препоръчвам при тези скорове

# 437
  • Пловдив
-Климатик 12-ка инвертор, без особени екстри , като йонизиране на въздуха и т.н.По-важно е да е енергиен клас А.
-Водопроводчик
- Дърводелец или фирма, които да ми направят оборудване за магазин . Ще разполагат с време от 5 до 7 дни.
Климатикът и латексът ми трябват за утре, а майсторите - най-късно за понеделник.
Предварително благодаря на всички!!!!!  bouquet

За дърводелеца ми пиши на лични ако искаш. Нашето стана за 3 дни, обаче не беше нещо сложно и знаех съвсем конкретно какво искам, т.е. дизайн не е правен, само размери и изработка.

# 438
  • София
Да се изкажа и аз за китайските ресторанти, понеже съм им много голям фен. Най-много харесвам Герджика, после Елегант на Кап. Райчо и след това Азията. Харесвах преди и Червения Дракон, обаче откакто го смениха, не съм ходила да го видя, пак си е китайски на същото място. Мазни ми идват на Азията, а на Герджика не е така. Почти всеки ден си поръчваме с колегите най-разни неща в офиса и откъм доставка всичките нямат проблеми. Тел мога да дам в понеделник, че брошурките ми са на работата.

# 439
запис да ви следя

# 440
  • Пловдив
Да се изкажа и аз за китайските ресторанти, понеже съм им много голям фен. Най-много харесвам Герджика, после Елегант на Кап. Райчо и след това Азията. Харесвах преди и Червения Дракон, обаче откакто го смениха, не съм ходила да го видя, пак си е китайски на същото място. Мазни ми идват на Азията, а на Герджика не е така. Почти всеки ден си поръчваме с колегите най-разни неща в офиса и откъм доставка всичките нямат проблеми. Тел мога да дам в понеделник, че брошурките ми са на работата.

Може ли да кажеш горе-долу какви са цените в Елегант? И порциите големи ли са? Ресторантът е близо до нас, но никога не съм ходила там.

# 441
Ресторант Азия и храната там никак, ама никак не ми харесва. И няма изгледи хигиената им да е на добро ниво, или поне прилично, като за китайски рестортант. Аз изключение правя само за Грджика, и то не повече от няколко пъти годишно. Истината е, че за всеки, който е бил в китайски ресторант някъде по света, на запад, е трудно да приеме местните подобия.

# 442
  • Майничка
...Може ли да кажеш горе-долу какви са цените в Елегант? И порциите големи ли са? Ресторантът е близо до нас, но никога не съм ходила там.

Ето менюто.

# 443
-Водопроводчик
Предварително благодаря на всички!!!!!  bouquet

Ще ти отрежат главата с тези срокове, но имаш шанс!

нямаш ли си доверени хора?
аз си имам, но не се наемамм да препоръчвам при тези скорове
Каспър,  моята глава не се реже толкова лесно, но все пак ти благодаря . Доверени хора  вече нямам, защото тези чиито услуги ползвахме преди 10 години, когато строихме къщата ни, вече не са в Бъгария.
Благодаря на всички ви, които ми писахте на лични. Heart Eyes  bouquet
Срещнах се с дърводелците и чакам оферти от тях.
Утре ще имам климатик.
Стените ще са с латекс "Сладко прапе".
Желая слънчев неделен ден и всеки да намери това , от което има нужда!!!!! newsm51

# 444
  • София / Пловдив
Да се изкажа и аз за китайските ресторанти, понеже съм им много голям фен. Най-много харесвам Герджика, после Елегант на Кап. Райчо и след това Азията. ......

По същия начин ги подреждам и аз  Peace

# 445
  • Пловдив
Не съм купувала китайска храна от години, но ако може да ми кажете къде точно се намира "Герджика", че като чета и ми се прияде. Т.е. от коя страна на моста се пада като идвате от кръстовището със "6 Септември". Защото ще се окаже, чи ми е близо, а не се сещам  Thinking

# 446
  • Пловдив
Не съм купувала китайска храна от години, но ако може да ми кажете къде точно се намира "Герджика", че като чета и ми се прияде. Т.е. от коя страна на моста се пада като идвате от кръстовището със "6 Септември". Защото ще се окаже, чи ми е близо, а не се сещам  Thinking
Ако идваш от "6-ти септември", ресторантът се намира точно като слизаш от моста вляво.

# 447
  • Пловдив
Ако идваш от "6-ти септември", ресторантът се намира точно като слизаш от моста вляво.

Благодаря   bouquet

# 448
Дали е все още студено вътре,уж имат отопление,но доста студувахме ( преди година)

# 449
  • В полето, под тепето.
Знаете ли къде мога да дам обувки за боядисване newsm78

Общи условия

Активация на акаунт