Къде в Пловдив???-18

• 90 019
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Момичета, смятам утре да правя един тур по магазините за бельо, та да питам предварително тук- магазинът на Триумф на Кап.Райчо го затвориха, нали (дали е преместен някъде)?  А дали работят магазините с Триумф на Македония и на  Хр. Данов?  Къде другаде се продаваше тази марка? И някъде в Пловдив има ли бельо с марката Плей текс?
На бул. Македония със сигурност работи (ако в момента е затворено, жената обикновено оставя бележка да й се звънне на звънеца - живее отгоре). Вчера мернах и още едно магазинче на Триумф - от кръстовището на бившата Патологична бременност (сега клиника Тримонциум) тръгваш по посока ул. "Петко Д. Петков", магазинчето е може би 10-тина метра след светофара.

# 196
Къде се намира трудовата борса в Пловдив една ли е или по райони?

# 197
  • Пловдив
Някой по-нагоре питаше за витамин Д. Аз поръчах от www.iherb.com, идват за около седмица нещата. От там поръчвам и органична бебешка козметика, коластра и разни други добавки. Има тема за сайта в съседния раздел, но ако някой се затрудни, мога да помагам на лични.

# 198
ginbay ,  благодаря, то май това магазинче ще е същото, за което gabrielade писа, че се пада срещу Малкия принц.
 Бюро по труда има в SPS (за Тракия и Изгрев), другото на Чернишевски 3 май е за останалата част от града.

# 199
  • София
ginbay ,  благодаря, то май това магазинче ще е същото, за което gabrielade писа, че се пада срещу Малкия принц.
 Бюро по труда има в SPS (за Тракия и Изгрев), другото на Чернишевски 3 май е за останалата част от града.

Бюрото в СПС е закрито от ок. 1 година, всичко е на Чернишевски.

# 200
ginbay ,  благодаря, то май това магазинче ще е същото, за което gabrielade писа, че се пада срещу Малкия принц.

Благодаря ви ,че в понеделник ще ходя .а дали се чака много за да си подадеш документите за борсата?
Чакайте аз да не се обърках нещо защото в гугъл ми излиза друг адрес търся бюрото по труда ,за да си подам документи за борсата след като са ме уволнили

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 14:07 от Белисима

# 201
Mомичета, къде мога да намеря ателие за поправка на дрехи, или сръчна шивачка, която да спаси скиорското яке на мъжа ми Confused (изпрах го в пералнята и му "окапаха" едни подлепени елементи)?

# 202
  • Пловдив
Mомичета, къде мога да намеря ателие за поправка на дрехи, или сръчна шивачка, която да спаси скиорското яке на мъжа ми Confused (изпрах го в пералнята и му "окапаха" едни подлепени елементи)?

добре е да кажеш за кой квартал се интересува

# 203
добре е да кажеш за кой квартал се интересува
Няма значение.

# 204
  • Пловдив
ginbay ,  благодаря, то май това магазинче ще е същото, за което gabrielade писа, че се пада срещу Малкия принц.

Благодаря ви ,че в понеделник ще ходя .а дали се чака много за да си подадеш документите за борсата?
Чакайте аз да не се обърках нещо защото в гугъл ми излиза друг адрес търся бюрото по труда ,за да си подам документи за борсата след като са ме уволнили
На Чернишевски 3 е Бюро по труда, началото на месеца имаше много хора за регистрации, сега може и да са понамаляли.

# 205
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ми препоръча рехабилитатор, който да посещава пациенти по домовете и също да ме ориентирате в цените. Става дума за рехабилитация и раздвижване след счупване на шийката на тазобедрена става на възрастна жена (живее близо до спортния диспансер). Ако искате пишете ми на лични. Благодаря предварително   bouquet

# 206
Бихте ли ми предложили приличен хотел в Пловдив, около Стария град, за  50-60 лв. с паркинг.

# 207
  • plovdiv
Бихте ли ми предложили приличен хотел в Пловдив, около Стария град, за  50-60 лв. с паркинг.
Хотел "Севън хилс", точно в подножието на Стария град, има и паркинг Peace

# 208
  • София / Пловдив

Там цените не са ли доста по - високи?

# 209
  • Пловдив
Аз да допълня с линка им - http://www.sevenhills.hit.bg/index.html

Общи условия

Активация на акаунт