Къде в Пловдив???-18

• 89 977
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Къде най-изгодно мога да намеря гирички и тежести или само тежести  или само лост не много тежък.. Simple Smile, обикалям от два дена по заложни къщи - не е това начина, метро, Карфур или ? Къде ще е най-изгодно

# 271
Моля да ми препоръчате добър(изпитан) ендокринолог, по възможност да работи със ЗК. Досега смених двама, но резултат няма ( имам увеличение на щитовидната жлеза и качвам кг). Благодаря предварително!

# 272
Скоро в "Бял списък  за гр. Пловдив" бе зададен същия въпрос. Аз лично ходя при д-р Ботушанов от ВМИ и съм много доволна. Мога да ти дам кординати, ако желаеш.
 В същата тема имаше много добри отзиви и за проф. Павлов, но не зная дали работи по ЗК. Желая ти успех и дано всичко да е наред. Hug  bouquet

# 273
аз съм много доволна от доктор Мечкаров Peace Peace

# 274
Да ви питам има ли в Пловдив фитнес център и към него нещо като детски център? Уж се навиваме с мъжа ми да ходим, но през това време за 1 ч дребния трябва да стои някъде.

Най-удобно ще ви е в Тотал Спорт ... отсреща в мебелен магазин Галеро на последния етаж е Лейзи Таун. Ние сме оставяли нашия хубосник по други поводи, но мястото определено си заслужава ... Peace

# 275
  • plovdiv
Моля да ми препоръчате добър(изпитан) ендокринолог, по възможност да работи със ЗК. Досега смених двама, но резултат няма ( имам увеличение на щитовидната жлеза и качвам кг). Благодаря предварително!
Мога да ти препоръчам д-р Емилия Енева-0898874587 Peace

# 276
Момичета, да попитам откъде мога да взема хубави джапанки за 3-4год. момченце ... и да не са много скъпи.

# 277
От къде мога да си взема изгоден курс турски лири?

# 278
  • Пловдив
От къде мога да си взема изгоден курс турски лири?
Аз купувам от едно бюро на Western union до Общината на центъра. Мога да ти дам и тел , за да питаш дали имат в момента.

# 279
  • Пловдив
Има ли в Пловдив клон на Пощенска банка с удължено работно време?

# 280
  • София / Пловдив
Айде, честита ви грипна ваканция от утре  Confused

Някой да знае при обявена епидемия дали има ограничения за детските центрове?

Че една колежка в чудо се е видяла - с ученичка втори клас е, няма баба, която да гледа детето, няма да имат и занималня.

# 281
  • Пловдив
Айде, честита ви грипна ваканция от утре  Confused

Някой да знае при обявена епидемия дали има ограничения за детските центрове?

Че една колежка в чудо се е видяла - с ученичка втори клас е, няма баба, която да гледа детето, няма да имат и занималня.

няма ограничение

детски центрове и частните занимални ще си бачкат

# 282
  • София / Пловдив
.....

детски центрове и частните занимални ще си бачкат

А сега де? Точно за частна занималня става дума. Казали са днес на родителите, че нямали право да работят в грипна ваканция.

# 283
...къде е излязло официалното становище за грипната ваканция????? Rolling Eyes

# 284
  • София / Пловдив
Ами взеха го решението преди малко в РИО, след съвещание с РИОКОЗ.
Към петък се очаква и епидемия за целия град да обявят.

Общи условия

Активация на акаунт