Къде в Пловдив???-18

• 89 906
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив има денонощна стоматологична помощ, освен на гарата?

под големите блокове на Вапцаров има стоматолог кабинет-пише,че е денонощен-презполагам стоматологът живее там
ето тук на картата  http://www.bgmaps.com/map/plovdiv
знам,че ти е близко

Ели, на картата излиза центъра. Къде приблизително е това?
Не е за мен, няма значение къде в Пловдив е.

# 466
  • Пловдив

Ели, на картата излиза центъра. Къде приблизително е това?
Не е за мен, няма значение къде в Пловдив е.

на картата зареди н вапцаров 45 и ще ти излезе
но не съм сигурна дали е точно тази блок-един от трите.от вън се вижда къде е кабинета

# 467
Момичета къде мога да намеря детски калъфки за възглавници с дисни геройте ,днес обиколих мола,форума,гранда и магазина който е на булчинската улица и никъде не намерих такива ,моля ви помагайте   Simple Smile

# 468
  • Пловдив
Ели, благодаря! Ако някой друг знае друго място където има спешен стоматологичен център, ще съм благодарна!

# 469
Ели, благодаря! Ако някой друг знае друго място където има спешен стоматологичен център, ще съм благодарна!

http://petrovdent.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/ намерих това, не съм ги ползвала обаче!  Peace

# 470
Момичета къде мога да намеря детски калъфки за възглавници с дисни геройте ,днес обиколих мола,форума,гранда и магазина който е на булчинската улица и никъде не намерих такива ,моля ви помагайте   Simple Smile
Провери в магазина за спално бельо на Гладстон, срещу бившия Штъркел. Аз съм взимала от там и от магазина срещу Дома на младоженците.

# 471
Провери в магазина за спално бельо на Гладстон, срещу бившия Штъркел. Аз съм взимала от там и от магазина срещу Дома на младоженците.
магазина срещу Дома на младоженците е закрит вече го няма днес ходих до там  Peace
Ще проверя другото място което каза дано да има  Peace

# 472
Моето предложение е Домко.От там купуваме спалните комплекти на дъщеря ни на Дисни.

# 473
  • Пловдив
Мами,някоя от вас да посещава Фит Кървс в Пловдив?Събирам мнения...ако някой даде линк към темата/май имаше отделна такава/  Peace

# 474
Заповядай   bouquet
Ако имаш някакви въпроси мога да отговоря на ЛС Simple Smile

# 475
  • Пловдив
здравейте, мами! имам спешен въпрос- откъде да купя по това време на годината хладилна кутия (нещо подобно на тази - http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … roducts_id=1683)?
Търсих вече в Метро и Юск и в двата ми казаха, че е сезонен артикул и е още рано.
В туристическия магазин на Антим не продават...
Някакви идеи? Трябва ми за подарък на събота, а от този сайт горе доставят в рамките на 5 работни дни, а и никой не вдига...

# 476
  • Пловдив
здравейте, мами! имам спешен въпрос- откъде да купя по това време на годината хладилна кутия (нещо подобно на тази - http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … roducts_id=1683)?
Търсих вече в Метро и Юск и в двата ми казаха, че е сезонен артикул и е още рано.
В туристическия магазин на Антим не продават...
Някакви идеи? Трябва ми за подарък на събота, а от този сайт горе доставят в рамките на 5 работни дни, а и никой не вдига...
Практикер, Баумакс, М-р Бриколаж, Алати - във всичките тях съм виждала. Отделно ловно-рибарските магазини - в началото на бул. "Руски" (като идваш от гарата), от дясната му страна (в подземие на една сграда беше), на бул. "Христо Ботев" блока преди светофара на МакДрайв (ВСИ). Това се сещам за момента.

# 477
  • Пловдив
Благодаря ти за бързия отговор, ginbay.
Във всички тези строителни магазини и аз съм виждала, но имам подозрение, че и те ще са на принципа на сезонната продажба.
Но рибарските магазини са добра идея, ще погледна в посочените.

# 478
  • София
Момичета, в предната тема бяхте коментирали логопеди. Прочетох инфото, но можете ли да ми кажете колко струва една консултация при такъв специалист? Интересува се моя приятелка, даже по-специално цената при Вася Вергова, ако знаете, да споделите. Благодаря ви предварително!

# 479
  • Лондон/Пловдив
Момичета имам едно питане килими от този вид как се почистват ,къде мога да го занеса  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт