Къде в Пловдив???-18

• 89 946
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • гр.Пловдив
 Мацки, помагайте. Искам да и купя стягащо бельо (на сватба съм, имам рокля, но искам малко да попребера зимните си разхищения в коремната област). Казвайте къде и за какви пари ма такива екстри.

# 451
  • Пловдив
стягащи бикини имат триумф-дълбоки,с подсилена платка отпред

същата работи ми вършат и бикините /дълбоките/ в Лидл-изчистените.доста им е стегната материята и като вземеш един номер по-малки-готово.и са само 5 кинта

# 452
  • София
Ооо да и аз съм на същото мнение, тук китайското няма нищо общо с където и другаде да съм яла. Но какво да се прави.

# 453
Момичета,от къде да намеря една кръгла вафлена плака за торта( с Мечо пух,но може и с други герои за момче)  bouquet

# 454
Мацки, помагайте. Искам да и купя стягащо бельо (на сватба съм, имам рокля, но искам малко да попребера зимните си разхищения в коремната област). Казвайте къде и за какви пари ма такива екстри.
Най-добра работа може да ти свърши един стягащ/медицински/ чорапогащник.
 С еластични бикини прибираш само корема и дупето, а всичко около тях изпъква като "сочна наденичка". Докато чорапогащника прибира всичко равномерно: пръсци, бедра, дупе и корем.
 Визуално ставаш с два размера по-слаба. Този ефект се постига с чорапогащи , които имат над 40 D плътност на нишката и упражняжат средна компресия. Можеш да си избереш и цвят, подходящ за тоалета. Много от моделите в горната си част са оформени като прашки и дантелени бикини. Задължително са с памучно парче, което значи, че могат да се носят без др. бельо.
Чувстваш се изключително комфортно и после няма да ти се иска да сложиш обикновен чорапогащник.
Цените им са около 20 лв., има и значително по-скъпи, но при тях се гони повече медицинския ефект./разширените вени/.  За предпочитане са италианските марки.  Продават се в някои магазини за луксозно бельо, в дрогериите и санитарните магазини.
 Peace

# 455
Момичета,от къде да намеря една кръгла вафлена плака за торта( с Мечо пух,но може и с други герои за момче)  bouquet

склада на торнадо в тракия - 7 лв
може да си носиш на флашка и ще ти я разпечатат

# 456
  • Пловдив
Момичета, искам помощ - къде да намеря бански това време   bouquet

# 457
В кой салон предлагат КАВИТАЦИЯ / нехирургична липосукция / ?

# 458
  • Пловдив
Момичета, искам помощ - къде да намеря бански това време   bouquet

Бански последно гледах в магазина за бельо (в който основно продават Лор Мар) преди Пешеходния мост (в посока като идваш от подлеза на аптека Марица). Магазинът се пада точно преди да се качих на моста, от дясната страна на страничната уличка.

Не разглеждах модели, но оттам извън сезона съм имала много добри попадения на страхотни цени.
Успех с тъсенето.

# 459
Момичета,вярно ли,във Вис Виталис имало промоции,бонуси на много неща .Някой ходил ли е? newsm78

# 460
  • Пловдив
От Вис Виталис купувам каши на Миласан, само там ги има. Ходих миналата седмица. Купих и едно гащеризонче с блузка на Маойрал за подарък и ми дадоха да попълня талон да томбола с награди, но аз не попълних. Иначе не видях промоции, но аз там ходя за нещо определено и много много не се заглеждам.

# 461
  • до Пловдив
вчера бях във вис виталиса и на мен ми дадоха някакъв талон за попълня за томбола вече имат и те някакви промоции във станицата им може да видиш ето тук http://www.visvitalisbg.com/bg/about-us

# 462
  • ПЛОВДИВ
Пак съм аз. Бихте ли ми каза ли къде мога да си занеса една жилетка, че от ляво на ревера има част която е леко разплетена?

# 463
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив има денонощна стоматологична помощ, освен на гарата?

# 464
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив има денонощна стоматологична помощ, освен на гарата?

под големите блокове на Вапцаров има стоматолог кабинет-пише,че е денонощен-презполагам стоматологът живее там
ето тук на картата  http://www.bgmaps.com/map/plovdiv
знам,че ти е близко

Общи условия

Активация на акаунт