Къде в Пловдив???-18

• 89 887
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Знаете ли къде мога да намеря пюретата на Семпер.Сега видях, че имат хубав асортимент, но не са широко разпространени? И ориентировъчни цени и отзиви няма да са ми излишни.
Купувах от м-н ШТЪРКЕЛ
бул."Свобода"10, тел.: (032) 633 722

# 511
Знаете ли къде мога да намеря пюретата на Семпер.Сега видях, че имат хубав асортимент, но не са широко разпространени? И ориентировъчни цени и отзиви няма да са ми излишни.
Купувах от м-н ШТЪРКЕЛ
бул."Свобода"10, тел.: (032) 633 722

...ВисВиталис Peace

# 512
Мерси, в другата тема ми казаха, че и в Карфур май се намирали.Ще ходя на проучване тези дни по посочените магазини.

# 513
...в Карфура няма,освен ако последната седмица са започнали зареждане newsm78

# 514
Ами ставаше дума за Карфур София, но си помислих, че стоките са им идентични.Спести ми едно разхождане дотам.

# 515
Момичета, спешно ми трябват координати на майката или бащата на Николай Банков, детето което 4 месеца беше в кома и сега се нуждае от лечение в Русия.
Благодаря много.

# 516
  • Майничка
Момичета, спешно ми трябват координати на майката или бащата на Николай Банков, детето което 4 месеца беше в кома и сега се нуждае от лечение в Русия.
Благодаря много.

Виж тук, във втория коментар дават мейл и телефон

# 517
  • гр.Пловдив
Благодаря много.

Момчето от с.Граф Игнатиево нали?
сега се разрових из нета и намерих тези телефони. Предполагам на всички ще могат да ти помогнат.

училище: Даниела Петкова   03107/ 22-60
детска градина: Станка Колева   03107/ 22-30
читалище: Софка Комитова   03107/ 216
Кмет: Иван Семерджиев (03107) 2221 088 9320492

facebook:
ЦДГЗдравец с. Граф Игнатиево
"ОУ "Граф Николай Игнатиев""

# 518
  • гр.Пловдив
Благодаря много.

Виж тук, във втория коментар дават мейл и телефон

дано наистина да е на майката този тел

# 519
Момичета, страхотни сте ... благодаря на всички за помощта!!!   bouquet

# 520
  • plovdiv
Здравейте, може ли някой , ходил скоро в детския FOX да ми каже дали има намаление на чорапогащниците?

# 521
Здравейте! Затварям магазин БГ БЕБЕ на бул.Македония 47 и правим голяма разпродажба- 30% намаление на дрехи и играчки и 20% намаление на аксесоари- биберони, шишета и залъгалки.
Срок до края на месеца.

# 522
  • Пловдив
Здравейте! Затварям магазин БГ БЕБЕ на бул.Македония 47 и правим голяма разпродажба- 30% намаление на дрехи и играчки и 20% намаление на аксесоари- биберони, шишета и залъгалки.
Срок до края на месеца.

добра информация за разпродажбата,но кофти че затваряте магазина-хубави неща съм купувала от вас
местите магазина или изобщо няма да има магазин

# 523
  • Пловдив
Срок до края на месеца.

В посока Марса от коя страна се падате?

# 524
  • Пловдив

В посока Марса от коя страна се падате?

ляво

Общи условия

Активация на акаунт