Къде в Пловдив???-18

• 89 857
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Мъж ми е по детските центрове в последно време и каза, че там е хубаво. Пицарията също е хубава, но присъствах на много неприятна сцена на собственичката и отношението и към персонала много ме позразни. Това да не са ти крепостни селяни  Tired Хубава изискана жена изглежда  Thinking  Отврати ме и сега дори не ми се ходи там, а готвят вкусно и десертите са страхотни. Обстановката е приятна, има екрани да виждаш детето в детския център, макар че дъщеря ми сама не я оставяме.  

Уважаема госпожо ………, за съжаление не зная името ви! Казвам се Диана и съм управителка на пицария-ресторант „La Riva”! Благодаря за добрите думи за заведението и детския център. Не знам какво точно Ви е подразнило, но за мен като управителка е много важно мнението Ви, затова бих искала да помоля за личен коментар по телефона или при среща! Предварително Ви Благодаря! Тел. 0897 894 410

# 541
  • Пловдив
Извинете ме, но нямам никакво намерение да се срещам с Вас. Написах Ви лично съобщение за да не занимавам целия форум.  Peace

# 542
И аз ви писах на лични уважаема госпожо!

# 543
  • Пловдив
 ooooh! най- накрая ви догоних, но падна голямо препускане Mr. Green

# 544
аааа, не така, никакви лста, и ние искаме да гледаме сириала за уважаемата госпожа и крепостните й селяни

# 545
И що се засягат от едно мнение newsm78 newsm78 newsm78...явно работата не им е чиста  Mr. Green...утре ще посетя въпросното заведение Crazy

# 546
Къде в Пловдив могат да се намерят карнавални костюми-може и под наем Peace
вземала съм карнавални костюми от ул.Чорлу  в Кичука.Но не помниа кои номер беше.Сега сам на работа до довечера.Но ако искаш ми пиши да ти пратя точния адрес и тел.Мойеш да се уговориш за цхас когато ти е удобно за да идеш.А ориентировъчно се намира като от Коматевския възел трагнеш наляво по булеварда и преди светофара на кино Тракия в дясно.Но в улицата се влиза отдругата странма,защото е затворена откъм була.

# 547
  • Пловдив
Моля за информация - фирма за обзавеждане, кухня+хол, от които сте доволни! Може и на лични....

# 548
  • Пловдив
Търся тапицер за кожа - офис столове и трапезарни столове  , ако някой знае в Кючука....

# 549
Най-добрите кухни са на "Диалог", но не са най-евтините. Освен кухни могат да ти направят и др. обзавеждане. На мен са ми правили 3 кухни и съм безкрайно доволна. Имам и четвърта, правена от др. фирма, от която не съм доволна.
Мога да ти дам кординати на един дърводелец, който работи много добре и цените му са нормални. В момента той ми прави обзавеждане на магазина. Работи много експедитивно и качествено. Има собствен цех с най-новите машини. За 4 дни направи това, което на др. им отнема 14 дни. 0897884877 Милен!

# 550
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мили момичета здравейте
имам едно въпросче.  Бихте ли ми казали от къде мога да си купя боксов чувал. Не съм от Пловдив  ,но имам път на там.Ако можете да ме упътите кой е най- големия или големите магазини за спортни неща .
Ще съм мн благодарна ако ми дадете име на магазина или сайт да се обадя и да проверя точно.
МН благодаря на всички. Имаме малко пътуване из страната и си търсим нещо интересно .Щ е видим и в другите градове Simple Smile)
Лек ден !И мерси много за вниманието !!!

# 551
Моля за информация - фирма за обзавеждане, кухня+хол, от които сте доволни! Може и на лични....
Мираж 2000   Peace
Бягай далеч от XT Design с управител Тодор

# 552
Наминавам да кажа, че в магазин "Леро" днес и утре / сигурно по случай Св.Валентин /, има 30% отстъпка на Ести Лаудер, Дона Карън и Клиник, всичко, и бяла и декоративна козметика. Доста приятно ме изненадаха и се сдобих с нова спирала Peace

# 553
  • Пловдив
Аз рядко пиша, но сега не мога да се въздържа и ще споделя разочарование от обсъжданеия по-горе детски център. Видях офертата, но реших първо да заведем децата в този център "Макуин" и да видим как е. Децата бяха много ентусиазирани, аз също - след като прочетох хубави отзиви за пицарията, направо си представях как с таткото хапваме, докато децата си играят. Да, но не! Когато отидохме, се оказа, че и двете зали са заети от рожденни дни и деца на свободен прием, т.е извън рожденните дни, не се пускат. Разбирам много добре, че детските партита трябва да са си самостоятелни, но поне аз не видях в сайта да е посочено, че центърът не приема деца в цялото работно време, а от време на време, когато няма парти. Изобщо цялата им реклама на сайта считам за подвеждаща, защото човек остава с впечатление, че може да остави детето си по всяко време в рамките на обявеното работно, но реално не е така. Нито мога да гадая кога имат рожденни дни, нито пък смятам да им звъня предварително, за да се информирам за това, така че кракът ми повече там няма да стъпи. Вярно е, че сега съм афектирана, но в мен ли е грешката или в тях?
Иначе персоналът, който беше там, най-любезно ме осведоми кога залите ще са свободни утре. Снимките в сайта ми създават впечатление за по-просторни зали, отколкото са всъщност. Но все едно, това няма да е мястото, където моите деца ще играят.

# 554
  • Пловдив
Наминавам да кажа, че в магазин "Леро" днес и утре / сигурно по случай Св.Валентин /, има 30% отстъпка на Ести Лаудер, Дона Карън и Клиник, всичко, и бяла и декоративна козметика. Доста приятно ме изненадаха и се сдобих с нова спирала Peace

Много се извинявам,но къде е този магазин  Embarassed   Като име нищо не ми говори  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт