Къде в Пловдив???-18

• 89 851
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Майничка
Метални конструктори на Ейтех напоследък намирам повече по интернет магазините, отколкото на живо.

В четвъртък видях, че "Ванила подс" са открили магазинче за сладкиши и на Гладстон, на мястото на един "клекмаг", дето преди продаваха Лакис, до "Старото време" (дето също го няма Mr. Green). Някои от сладкишите им са страхотни (особено ореховата торта и плодовите тарти), обаче мястото е супер неудачно, според мен.

# 571
  • Пловдив
Някой знае ли дали в Пловдив или може би в Хисаря или Баня има бебешко плуване?

# 572
Преди 6-7 години имаше в НОВОТЕЛА.... newsm78

# 573
 В хотела, в който работех имаше плуване за деца над 4, за бебета треньорката ги препращаше някъде на Гребната, мисля, като първо ги съветваше да пробват при педиатъра за направление, може би се поема от касата?

# 574
Момичета,записах се на курс по английски ( има за различни нива) 40 часа-50 лв. Този за начинаещи започва на 20-ти февруари (другата неделя)и има няколко свободни места.
Малки групи-десетина човека,познавам преподавателката на начинаещите-много свестен и кадърен  човек.
цък към пловдивския клон на ИМКА( младежка организация),затова са такива ниски цените Simple Smile

# 575
  • Пловдив
В хотела, в който работех имаше плуване за деца над 4, за бебета треньорката ги препращаше някъде на Гребната, мисля, като първо ги съветваше да пробват при педиатъра за направление, може би се поема от касата?

Ще проверя на Гребната, мерси   bouquet

Ако все пак някой има повече инфо , нека пише   bouquet

# 576
Не помня дали питах,но пак ще попитам.Знаете ли къде мога да намеря машинно масло?Трябва ми за смазване на ролетна щора.

# 577
на Иван Вазов в магазините за шивашки принадлежности ( идвайки от гарата-вляво,в началото) има фино машинно масло.Виж дали ще ти свърши работа  Peace

# 578
...хм басейна на Гребната едва ли е подходящ за бебета.....водата винаги е студена.....а и в близките две години не съм съзряла бебета newsm78 newsm78 newsm78

# 579
  • Пловдив
здравейте момичета,
някоя от вас случайно да знае какви са цените  в детския център в мол галерия.

# 580
на Иван Вазов в магазините за шивашки принадлежности ( идвайки от гарата-вляво,в началото) има фино машинно масло.Виж дали ще ти свърши работа  Peace
Мерси   bouquet!Ще потърся там.

# 581
  • Пловдив
здравейте момичета,
някоя от вас случайно да знае какви са цените  в детския център в мол галерия.

3 лева за половин час и 5 лева за един час.

# 582
Не помня дали питах,но пак ще попитам.Знаете ли къде мога да намеря машинно масло?Трябва ми за смазване на ролетна щора.
На всяка бензиностанция продават моторно масло/ хидравлично/, което ще ти свърши идеална работа за щорите.

# 583
  • Пловдив

Аз чакам с нетърпение да отворят  италианската сладкарница/пастичери до у-ще А Константинов, там ще продават такива вкусотийки Crazy

violenza , сподели къде по-точно до Алекото да очакваме тази сладкарничка и кога евентуално.Интересно ми е кой храбрец се е престрашил да отвори в тия времена.Определено градът има нужда от нещо такова.

# 584
А, къде е това училище?
Иначе на една пресечка на Петко Д, Петков (първата след Капитан Райчо в посока Св, Петка) има една сладкарска работилница. Изработват си там нещата и чух, че били качествени. Май повече е за поръчки, но има и разни неща, които можеш да си вземеш веднага. Все се каня да влезна да видя какво предлагат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт