Къде в Пловдив???-18

• 89 790
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Близу не бих си ги причинила отново.  В момента ДСС са по-малкото зло от двете, поне за мен. Да чукна на дърво, след летните им изпълнения, проблеми не съм имала. Но ако N3 наистина дойдат до края на годината или догодина най-късно в района на Военна болница, слагам тях.

# 661
  • Пловдив
Момичета, по-назад коментирахме тази чудесна сладкарница и букетите от бонбони.
Моля ви кажете ми ориентировърна цена (от-до) на тези букети от бонбони, защото мисля да зарадвам един специален човек.

# 662
  • София
Цената зависи от броя бонбони, тъй като цените им са на кг. Мисля, че 7,80 лв бяха 100 г, ако няма промяна. Но един букет от ок. 25 бонбона илиза към 35 лв., изключително ефектен е.

# 663
  • Пловдив
mamasvetla, благодаря ти за информацията!

# 664
  • Пловдив, но иначе от Бургас
БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯТ МАРТЕНСКИ БАЗАР НА ДБМ В ПЛОВДИВ ще се проведе на 26 и 27 февруари 2011г. в МОЛ - Пловдив.
ЩЕ ВИ ЧАКАМЕ и на 24 и 25 февруари от 18 до 20ч.
ЗАПОВЯДАЙТЕ!

# 665
Аз пък ДСС-то не бих си го причинила отново ConfusedВ повече ни дойдоха изпълненията им.Макар че,много ще ми липсва връщането на каналите.От няколко дни сме с Булсатком,а интернет-на Визио.Визио-то от време на време спира,това не ми харесва,но май е характерно за всички фирми ThinkingБулсатком-хубава картина,но май каналите са доста по-малко от на ДСС.

# 666
  • Пловдив
Аз пък да похваля Blizoo, ама да не ме нападнете сега  Mr. Green
Клиент съм им от сто години, не че съм била супер доволна, обаче ме мързеше да търся друг доставчик, пък и не гледахме много телевизия. Септември месец обаче проучих какво е положението в нашия квартал (Центъра) и тяхната оферта ми се стори най-изгодна. В момента за 35 лв имам над 140 цифрови канала с чудесно качество, интернет 24 мВ/с и телефон със сто безплатни минути към всички стационарни телефони, че и обещаха да ми прехвърлят стария номер от БТК. Удобно ми е, че плащам всичко с онлайн банкирането наведнъж и не се разкарвам до офис.  Допускам, че не съм от претенциозните, ама доволна съм  Simple Smile

# 667
  • София
Аз пък да похваля Blizoo, ама да не ме нападнете сега  Mr. Green
Клиент съм им от сто години, не че съм била супер доволна, обаче ме мързеше да търся друг доставчик, пък и не гледахме много телевизия. Септември месец обаче проучих какво е положението в нашия квартал (Центъра) и тяхната оферта ми се стори най-изгодна. В момента за 35 лв имам над 140 цифрови канала с чудесно качество, интернет 24 мВ/с и телефон със сто безплатни минути към всички стационарни телефони, че и обещаха да ми прехвърлят стария номер от БТК. Удобно ми е, че плащам всичко с онлайн банкирането наведнъж и не се разкарвам до офис.  Допускам, че не съм от претенциозните, ама доволна съм  Simple Smile
Ей това е и моето мнение. Знаеш ли, аз плащам през е-пей и ми правят 1 лв отстъпка-т.е. 34 лв ми е таксата на месец, не че е много, ама пък що да не изпия аз едно кафе, вместо тях. Горе-долу и аз съм притисната до стената да ползвам тях, нямам много алтернативи, в района на Баумакс сме.

# 668
Аз ги ползвам, защото ми са най-евтината оферта-24лв. за телевизия и нет. Но пък и аз не гледам кой знае колко канали-10тина максимум , а и не тегля нищо, та и супер бърз нет не ми е необходим. Бяхме на Булсатком-еми голяма разлика не намирам, освен в няколкото допълнителни канала, които ги нямам сега.Ама хайде да не става като реклама.

# 669
  • Пловдив
Имам следното питане. Дъщеря ми изявява настойчиво желание за дупки в ушите. Познавайки обаче почти 3 годишния субект съм (почти) сигурна, че я успеем да направим една дупка, я не  Mr. Green
1. Къде да свършим тази работа?
2. Има ли вероятност да има 2 пистолета, та да съм сигурна, че или ще имаме 2 дупки, или хич  Laughing

# 670
  • гр.Пловдив
Дома на Модата и красота, почти на всеки етаж има по няколко - за първата все ще я залъжете, но от щракането на пистолета се плашат децата, не толкова от болка, втората е проблем наистина,  , но малко рев и тръшкане от страна на субекта и упоритост от твоя, мисля че си заслужаша. Все пак е момиченце и вече е на 3.

А за два пистолета нз - помисли за това, че едва ли ще се случи в такъв синхрон, че няма да пръдне главичката и да изкриви другата дупчица

# 671
  • Пловдив
Мами,дайте координати на добра козметичка от Тракия  Peace в района на Хлебозавода или Детски свят.
Мерси! Hug

# 672
Хе хе tandonova79, че ти май си ми съседка:) Козметичка за кола-маска ли търсиш или лице?

# 673
  • Пловдив
Хе хе tandonova79, че ти май си ми съседка:) Козметичка за кола-маска ли търсиш или лице?

А...може,да! Wink За лице...

# 674
  • Пловдив
Момичета, за тези, които се интересуват, попаднах на интересна информация и я споделям с вас. В Клуб Мароко в Стария град всяка събота от 10.30 има арт терапия за деца и възрастни. Изучават се различни техники, може да си носите материали, ако ви се занимава с нещо конкретно или да си закупите на място. Води се от Даниела Русева, художник и учител по рисуване.
Намерих и статия по въпроса http://www.marica.bg/show.php?id=37790

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 16:41 от Lubricant

Общи условия

Активация на акаунт