Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 23

• 55 843
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
Ох и аз не бих му простила, ама и двамата са много готини. Досега не ме беше грабнал тоз Бехлюл в другите му филми, но  в този............................. Embarassed Embarassed Embarassed

# 616
  • Пловдив

http://www.btv.bg/seriali/zabraneniat-plod
Ето анонс за довечера.

# 617
Изпепеляващата любов на Бехлюл  и Бихтер е на път да разруши вековни семейни традиции
Как една любов може да преобърне живота на цели семейства?
Вековни семейни традиции!  Все пак романът е писан в началото на миналия век.  Хубаво сценаристите го подновяват, да бяха подновили и  финала тогава ?

# 618
Всъщност , това не беше разказ за животни ,  densi !
Това , което разказа vania1954  Heart Eyes , е история за любов ! За любовта , такава , каквато се ражда - Безусловна ! За любовта , преди ние да и сложим разни етикети и да квалифицираме като "забранена" , " стихийна " , " безпощадна " ,  "пагубна " и още и още За любовта , която не можем да спрем , на която не можем да се противопоставим , независимо дали ни харесва или не ! Кажете , познавате ли човек , който е успял да се противопостави на любовта , да и устои ? Аз не познавам такъв човек Когато се ражда , любовта винаги е прекрасна , независимо дали е навреме , дали е на подходящото място или между подходящите хора - тя просто се случва ! И после чак се появяват хората и обстоятелствата около нея , които и казват каква е
Така мисля аз ! Peace

# 619
Е,аз бах до тук.Бихтер и Бехлюл ще продължават да се обичат и без моето присъствие.Нихал да се разхубавява,Аднан да се заблуждава,Фирдевс да манипулира...

# 620
  ooooh!  ooooh!  ooooh! Защо трябва да издребняваме, че някой сложил котки или кафета.Бихтер беше опреличена на котка, та затова.За всичко ли трябва да се обяснява???  newsm78Пък и темата се разнообразява-става по-приятна и разпускаща..........  Thinking
Но явно не кафетата и котките са проблема...........  Rolling Eyes

Е,аз бах до тук.Бихтер и Бехлюл ще продължават да се обичат и без моето присъствие.Нихал да се разхубавява,Аднан да се заблуждава,Фирдевс да манипулира...

А тези на които им е приятно твоето присъствие?Не е честно спрямо нас-мисля..........  Crossing Arms

# 621

Не , без теб няма да е същото !   Hug Не те пускам ! Искам да се радвам , когато те видя в темата , да се смея на стичетата ти и да се чувствам добре от позитивизма , който лъха от всеки един твой пост ! Моля те , не бъди като Бехлюл , остани ! Wink

# 622
Slawena, не се обиждай  bouquet. Нямам нищо лично към никого тук. Просто правилата са за да се спазват.  Понякога е объркващо е да се четат 5 последователни поста чаршафи с неправилни цитати от един потребител и картинки за разнообразяване на темата. Има хора който влизат за да четат мнения.
Писането с големи букви се смята за крещане. Peace

# 623
  Недей да ни напускаш,Славена.Всеки има право да мисли и пише каквото иска,не обръщай внимание.
  densi, недей да издребняваш  и ти,ако нещо не ти харесва го прескачай,никой не е  длъжен на никого тук. Ако  имаш мисли ,които те вълнуват за филма,сподели ги с нас,ще се радваме.
 Ваня1954 няма нужда да крещиш ,всички  виждат и четат , така че нека не  се дразним за празни  неща,а споделяме  Peace

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 16:15 от charovnica

# 624
charovnica ,  Hug това с крещенето беше коментар по повод един пост на Марианка , който пък беше толкова миролюбив и забавен , че не видях Денси къде точно видя някой да крещи ! newsm78
Жалко , наистина , разказчето с котачките беше много подходящо и забавно ! Peace

# 625
  • Пловдив

Тази вечер е първата целувка - да не забравите.

# 626
  • София-в сърцата на моите деца
Я по същество-Бехлюл и Бихтер-/Козата си сака пръч Laughing/ Вече е ясно кой какво иска! Flutter

# 627

И аз кой знае какво ще направя,
ако ме зареже такъв хубавец. Не забравяйте какво каза Пейкер.
Бехлюл е много добър любовник. Очите на Бихтер се ококориха,
помните ли. Как ще го даде на друга.

Ако си беше махнал и космите... newsm78

# 628
E, най-малко тук очаквах да има неразбирателство  #Crazy
И не знам за какво спорите, ако тази тема е СПАМ, какво остава за някои други, в които преобладават букети, напитки, храни, даже имаше картинка с цял простор бели гащи Joy Joy
В този ред на мисли тази тема е страхотна.  Crazy
А колкото и да спорим , и да се разделяме на 2 лагера- единия за НИХАЛ другия за БИХТЕР.
Всеки си има свое мнение.
Аз харесвам Бихтер , но няма да налагам на никого мнението си. Но ще си позволя да я обвиня, когато изгледам целият сериал- АКО ИМА ЗА КАКВО ! Това не означава,че не бих признала израстване в Нихал, която на моменти ме дразни. Не съм гледала всички епизоди, тепърва ще видя, какво ще се случи.
Това, което се случва в сериала, по книга или измислица на някой сценарист си е от реалния живот. Нищо, което не може да се случи в реалния живот не е показано. 
Тук сме се събрали фенове за да обсъждаме нещата, а не да спорим, кой крив, кой прав.

# 629
  • Пловдив
Жените се трепят за него така - с космите.
Мъж на място. Когато трябва ги е махал. Тук не е трябвало.
Я, колко е мъжествен. на теб не ти ли харесва?

Общи условия

Активация на акаунт