Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 23

• 55 841
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
Пишете по темата момичета,явно различното не е по-вкуса на всеки.
Защо в тази тема се наруши реда и спокойствието,изчезна толерантността?
Само тази тема ли е чат и спам?

Лека вечер на всички!

Hug! С цялото ми уважение към модовете и админите , но не мога да се отърва от усещането , че има "двоен стандарт " и към някои теми са твърде сурови , а към други - твърде снисходителни !
Вярно е , че понякога страстите избухват неудържимо , но това не се случва само тук ! Както и персоналните нападки и обиди ,

# 661
имате функция 'информирай модератор' и ако прецените, че в някоя тема има нещо, което не е според правилата на форума /неудържимите страсти, персоналните нападки и обиди например/, много бих се радвала да я използвате, защото много улеснявате нас  Peace

# 662
Аз се извинявам на модераторите но мисля че преди да се изтрие даден пост да се види дали този който го е писал влиза в конфликти или не защото иначе просто се обезмисля добрия тон Явно само когато се информират модераторите  се трият постовете а когато си мълчиш се оставя да се разваля добрия тон в темите

# 663
Тази Фирдивс, няма спирачки. Много нахална постъпка, вместо да е благодарна на това, че има покрив над главата тя и харчи от парите на човека.

# 664
Аз се извинявам на модераторите но мисля че преди да се изтрие даден пост да се види дали този който го е писал влиза в конфликти или не защото иначе просто се обезмисля добрия тон Явно само когато се информират модераторите  се трият постовете а когато си мълчиш се оставя да се разваля добрия тон в темите

съжалявам, началото на постът не беше по темата, беше по отношение на спора и го изтрих без да искам  Peace
вярвам, че обичайната практика на пишешите в темата не е да отговарят с 'майната ти' при извинение  Grinning
да, много по-лесно е да информираш модератор за нечий пост вместо да влизаш в безсмислен спор, да разваляш своето и чуждото настроение и т. н.
пишете по темата "Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)", аз мисля да вечерям  Peace

# 665
Приятна вечеря и се надявам отсега нататък да не се налага намесването в темата

# 666
Този Бехлюл! Не го сдържа да стои мирно, слад като знае, че Бихтер е навън ... сама! Hug

# 667
Бихтер направо си го покани Бехлюл в ателието.

# 668
Тежко прие целувката милата Бихтер Heart Eyes

# 669
Ехеее доживяхме да видим и първата целувка между Бихтер и Бехлюл. dance

# 670
Честито начало на "Забраненият плод"!   txtloves
Бихтер и Бехлюл - новата драма, която няма да спре да ни вълнува от днес нататък!  Heart Eyes
Прекрасен момент, ударна доза емоция, която експлодира!  Two Hearts
Това, което се изписа на лицата на героите означава само - зараждаща се любов, която няма да може да остане неизживяна... Много емоционално го написах, но то си е такова.

# 671
Бихтер май не иска Аднан да я целува повече, за да не изрие сладката целувка на Бехлюл! Laughing Laughing Laughing

# 672
Бихтер пое по пътя на собствената си гибел, оттук нататък Peace

# 673
  • в очите на дъщеря си
Бихтер пое по пътя на собствената си гибел, оттук нататък Peace

да и е честито tooth

# 674
  • в очите на дъщеря си
Бихтер май не иска Аднан да я целува повече, за да не изрие сладката целувка на Бехлюл! Laughing Laughing Laughing

то тя от сега на татъка ще му стъжни живота на Аднан

Общи условия

Активация на акаунт