Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 23

• 55 838
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
Прекрасен момент, ударна доза емоция, която експлодира!  Two Hearts
Това, което се изписа на лицата на героите означава само - зараждаща се любов, която няма да може да остане неизживяна...

за малко да пометна  Joy извинете, че се включвам така, но следя темата от време на време и просто много ми дойде емоцията тази вечер, хахаха  Joy а не е като да не съм гледала клипчетата в youtube

# 691
  И Бихтер и Бехлюл се измъчват от това,което става. Защо едва ли не има злорадство към нея,за това което се случва накрая не мога да разбера, ooooh! ?  Тя страда най-много от всички,терзае се. Пишете все едно никога не сте се влюбвали и като че ли сте попадали в такава ситуация и сте постъпили правилно,ако е така,добре.Но ако ли не -по-добре не съдете,това е работа само за Господ.
        Освен това фактът,че някой те настройва лирично означава,че е докоснал струна в теб,която далеч не е само страст,а напротив бърка толкова дълбоко,чак до сърцетоБехлюл буквално изсвири това,което чувства.Бихтер каза -боли ме,а майка й довърши сърцето. Това е началото на една трудна любов бих казала аз,но любов преди всичко.
 Фирдевс й каза,че иска да запази спокойствието си на всяка цена.Като истинска майка можеше не да я мъчи да признае,а да поговори приятелски с нея,като жена с жена,а не  само майка с дъщеря.
 rumi1957  не виждам какво има да се засягаш от мението ми. Исках да кажа,че така както Б и Б не могат да изградят щастието си върху болката на Аднан,така и Б и Н не могат да го направят върху болката на Бихтер. Не може само единият да е виновен в една връзка,винаги са двамата.

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 22:46 от charovnica

# 692
Да се включа и аз. Признавам, че следя сериала с едно ухо. Но ми харесва.
Симпатизирам на Бихтер- млада, красива жена, омъжила се за неподходящия мъж. Млада е, сгрешила.  Но и Бехлюл не е за нея= захаросан, сладък тип. Тя трябва да си търси щастието другаде. С Хилми я виждам- пак е старичък, но не е захлюпен като Аднан. И ще им е весело.
Фирдевс също ми харесва- лъже, маже, тя да е добре.
Май винаги съм си падала по лошите образи от филмите. newsm78
Още ще коментирам, но утре. Hug

# 693
Да се включа и аз. Признавам, че следя сериала с едно ухо. Но ми харесва.
Симпатизирам на Бихтер- млада, красива жена, омъжила се за неподходящия мъж. Млада е, сгрешила.  Но и Бехлюл не е за нея= захаросан, сладък тип. Тя трябва да си търси щастието другаде. С Хилми я виждам- пак е старичък, но не е захлюпен като Аднан. И ще им е весело.
Фирдевс също ми харесва- лъже, маже, тя да е добре.
Май винаги съм си падала по лошите образи от филмите. newsm78
Още ще коментирам, но утре. Hug

А Фирдевс за Аднан, да му харчи парите с лекота!  Joy

# 694
  Само да може да му влезе под кожата като Бихтер  Joy

# 695
Неее Бехлюл ще си намери майстора с баба Фирдевс. Mr. Green
Тази жена изглежда страхотно за годините си, въпреки многото пластични операции.

# 696
Тази жена изглежда страхотно за годините си, въпреки многото пластични операции.
 Направо е върхът! Като мине през школата на баба Фирдевс ще е нов човек  Mr. Green буквално

# 697
Моля някой да ми обясни защо според вас се разрева Бихтер? Чак се "разболя"...Аз го отдавам на факта,че е влюбена и се мъчи да приеме чувствата си, но вие така ли го виждате?  Thinking

# 698
С такова нетърпение чаках днешните епизоди , така очаквах да споделим емоцията и преживяването заедно , а вече никак не ми се пише ! Да свършва по бързо тази тема и да започнем новата "на чисто " ! Peace

# 699
Моля някой да ми обясни защо според вас се разрева Бихтер? Чак се "разболя"...Аз го отдавам на факта,че е влюбена и се мъчи да приеме чувствата си, но вие така ли го виждате?  Thinking
Защото се измъчва и терзае,знае,че това което става е нередно.Затова все повтаря на мъжа си  колко много го обича-за да убеди сама себе си.  Peace Опитва се да се пребори с чувствата си,но вече е прекалено късно и двамата са в плен на любовта. Бехлюл също,изтръпна когато му се обади чичо му,помисли за миг,че тя го е издала,след това се почувства гузен и виновен.Палитра от емоции-красиви и тъжни.

# 700
 Направо е върхът! Като мине през школата на баба Фирдевс ще е нов човек  Mr. Green буквално

Тогава няма да е само добър любовник, но и ще стане истински мъж този чаровник. Heart Eyes Баба му ще го научи и пари да печели, да и задоволява прищевките бижутерски. Whistling

Мисля си че е много влюбена, но я е страх от самата любов, от последствията и от мнението на околните баба, дяда и сие.

# 701
Щото е гузна, затова се разболя.
 И й е кофти да го види.

# 702

Тогава няма да е само добър любовник, но и ще стане истински мъж този чаровник. Heart Eyes Баба му ще го научи и пари да печели, да и задоволява прищевките бижутерски. Whistling

Мисля си че е много влюбена, но я е страх от самата любов, от последствията и от мнението на околните баба, дяда и сие.
 Подкрепям напълно   bouquet Задава си въпроса-а мога ли да понеса бурите с ветровете,които ще посея?
  Сега видях,че ги няма котетата на Славена,мисля че не беше необходимо да се трият.Нека  бъдем по-толерантни и да се разнообразяваме понякога с неща,разлчини от филма и актьорите    bouquet
  Лека вечер на всички !  Hug

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 23:06 от charovnica

# 703
Напълно съм в хармония с филма. Какво ще кажете момичета за новата ми визия?
Много съм доволна, че се справих, с помощ от приятел разбира се.
tina86 Hug Hug Hug

# 704
Напълно съм в хармония с филма. Какво ще кажете момичета за новата ми визия?
Много съм доволна, че се справих, с помощ от приятел разбира се.
tina86 Hug Hug Hug

Всичко ти е в тон. Просто прекрасно. Heart Eyes
Много ще е хубаво в новата тема, ако някой намери да сложи аватари и подписи. Аз знам, че са от турски сайтове, но просто не мога да се ориентирам в тях.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт